פורסם 2008 במרץ 517 שנים הסרתי דרייבר של nvidia הפעלתי מחדשואחרי המסך של טעינת grub המסך מתכבהואין תגובה של המערכתמה אני צריך לעשות
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר לא אני לא בוחר כלום לא נכנס לgrubאני פשוט נותן למערכת לעלות לבד אוטומטיתהתכוונתי שזה קורה ממש אחרי שרואים את השלב שלמעלה משמאל כתוב grubואם אני לא טועה יש ספירה לאחור של 2 או 3 שניותאז המסך מתכבה ואין תגובה של המערכת!!!(יש לציין שתמיד בשלב הזה המסך התכבה אבל רק לכמה שניותואז אני אמור להגיע למסך של log in )זה קרה אחרי שהסרתי כמה תוכנות nvidia + compiz
פורסם 2008 במרץ 517 שנים אני לא רואה שום סיבה שזה יקרהיש מצב אתה מפרט לנו את הקובץ של הגראב/boot/grub/menu.lst
פורסם 2008 במרץ 617 שנים כשהמסך כבה תנסה ללחוץ ALT + F1 (או קונטרול + אלט) ותגיע למין טרמינל, תתחבר שם ליוזר שלךאחרי זה יש לך 2 אפשרויות - 1) להעביר את המידע אלי ואני אנסה לסדר [או להעתיק את הקובץ או ליצור אותו על התיקיית בית ואז להשתמש בתוכנה שיכולה לקרוא את הEXT3 מוינדוס ולהעתיק דרכה)2) לנסות לסדר לבד עם ההסבר שליאם בחרת ב1 -cat /etc/X11/xorg.conf > xorg.confזה ייצור לך קובץ וכל שתצטרך הוא להעתיק אותו ולהעלות לאתר2) nano /etc/X11/xorg.confחפש שם nvidia \ nv ושנה ל vesa שמור, צא ואז sudo /etc/init.d/gdm restartואז ALT + F7 (או קונטרול + אלט) וזה צריך לעבוד לך
פורסם 2008 במרץ 617 שנים שמעת פעם על המושג - כתיבה עיוורת? ;Dסתם, זה פשוט יעביר אותו חלון, לאחד לא גראפי, אחד שכן יעבוד
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אני יודע שזה יעביר אותו לטרמינל כזה , אבל חשבתי שאם המסך מתכבה אז אין מה לעשות
פורסם 2008 במרץ 617 שנים שלום...יש לי בעיה, אפשר להגיד זהה. אני חדש מאוד בלינוקס (אובונטו, ככה שאין לי ממש מושג על מה אני מדבר) וקורה לימקרה די מוזר. כבר בהתקנה של אובונטו מיד אחרי שסימנתי ב-BOOT שאני רוצה להתקין (מה- LIVE CD) לחצתיעל INSTALL ואז נכבה המסך (יש לי LCD 26" , מסך טלויזיה כמובן) והמחשב כאילו עובד אבל המסך "נרדם", חשבתי שזאת בעיה של הדרייברים, אז חיברתי את המחשב למסך מחשב הישן שלי (CRT 17") וכפי שחשבתי המסך עבד לכול אורך ההתקנה ולאחר חצי שעה יש לי אובונטו במחשב, עכשיו הוא ביקש ממני להתקין את הדרייבר של NVIDIA על מנת שכול האפקטים יעבדו אז התקנתי. הכול עבד מצוין ואז הפעלתי מחדש את המחשב כדי לראות אם ה LCD יעלה ושוב, כאשר אני בוחר לו ב- BOOT MENU להפעיל את אובונטו אז המסך נרדם, ושהפעלתי שוב מחדש עם המסך הישן אובונטו עלה כרגיל!!!אני ממש מתחרפן וזה משגע אותי! למה זה קרה? ???מקווה שתעזרו לי להמשך חווית לינוקס מהנה.תודה!!!
פורסם 2008 במרץ 617 שנים אז כנראה זאת בעית חומרה .. בכל מקרה אצלך אתה יכול לפחות לבחור משהו בגראב , yamamoto לא יכול .. ד"א למי שיש בעיות עם הדרייברים של אובונטו שיינסה את זה : uname -a ואם רשום לכם generic אחרי מספר הגרסה אתם צריכים להתקין את זה : sudo apt-get install linux-restricted-modules-generic ואז בrestricted drivers manager להפעיל את הדרייבר . אח"כ תתקינו דרייברים מעודכנים אחרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.