עבור לתוכן

שאלה לפני הוספת זכרון

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם MSI 945gzm3 שיש לו 2 חריצי זכרונות, כרגע יש סטיק 1 של 1 ג'יגה של CEON 533MHZ CL4. אני רוצה להוסיף עוד סטיק 1 של ג'יגה בשביל שיהיה לי סך הכול 2 ג'יגה של RAM. השאלה שלי היא אם אני חייב לקנות את אותו דגם של זכרון שכרגע יש לי או שכל זיכרון אחר יעבוד ובכלל מה אתם ממליצים לי לקנות? הלוח אם תומך עד 2 ג'יגה זיכרון ועד מהירות של 533MHZ והוא גם תומך בדיול צ'אנל.

פורסם

עקרונית אפשר להוסיף כל זכרון של DDR2 , אבל תקנה את הזכרון הזול ביותר

פורסם
  • מחבר

כן אבל השאלה היא אם אני אקנה את אותו דגם של זיכרון שיש לי עכשיו אז יהיה שיפור בביצועים או לא? אם אני לא טועה אז בעצם המשמעות של הדיול צ'אנל זה שיש שני זכרונות מאותו דגם בדיוק. אז לא עדיף לי לקנות את אותו דגם של זיכרון שיש לי עכשיו?

פורסם

אתה צריך שהמפרט הטכני יהי זהה, הכי טוב שיהי אותו יצרן אבל גם אם לא תדאג שיהיה 533MHZ CL4

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מאייבורי סניף רעננה וביקשתי לקנות זיכרון של CEON כמו שיש לי עכשיו, והמוכר רצה ממני 150 שקל! הוא אמר לי שרק זיכרון של CEON כמו שיש לי כרגע במחשב יעבוד, ואם אני אקנה למשל זיכרון של חברה אחרת אז זה לא יעבוד לי במחשב. הוא אמר לי גם שרק זיכרון במהירות 533 יעבוד ובגלל שהיום כבר מפסיקים לייצר זיכרונות במהירות של 533 אז הם יותר יקרים מאשר זיכרונות במהירות של 667. יכול להיות שהוא צודק?

פורסם

מה אתה בהלם סטיק של ג'יגה עולה 120 שקל בממוצע.

ויכול ליהיות שה533 קצת נדירים אז המחירים עולים.

פורסם

עקרונית אפשר להוסיף כל זכרון של DDR2 , אבל תקנה את הזכרון הזול ביותר

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שהמוכר באייבורי אמר לי שאך ורק זיכרון כמו שיש לי עכשיו במחשב יעבוד. הוא אמר שאם אני אקנה זיכרון מחברה אחרת אז זה לא יעבוד, וגם אם אני אקנה זיכרון במהירות של 667 אז גם זה לא יעבוד. הוא אמר שיהיה לי מסכים כחולים.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

עניתי לך , אין שום בעייה לערבב סוגים שונים של זכרונות , תקנה מה שהכי זול

פורסם

הוא אמר שאם אני אקנה זיכרון מחברה אחרת אז זה לא יעבוד, וגם אם אני אקנה זיכרון במהירות של 667 אז גם זה לא יעבוד. הוא אמר שיהיה לי מסכים כחולים.

תגיד לו, שהוא לא יודע מה הוא אומר בכלל, ומה שהוא אמר זה לא נכון, אפשר לערבב זיכרונות, הנה למשל, יש לי 3 סטיקי זיכרון של 256MB מחברות שונות לחלוטין, ולא עשה שום בעיה כלשהי, סתם זיבולים איבורי חנות של יד חמישית.

פורסם

משהוא פה זוי לגמרי.בוודאי שיכולים להיגרם מסכים כחולים מזכרונות לא תואמים!!!.תשים עוד 30 שקל ותישן הרבה יותר טוב בלילה.רצוי מאותה חברה רצוי מאותו דגם בדיוק.

פורסם

נו באמת זה ידוע שלאיבורי יש נטיה מעצבנת לעבוד על אנשים.

זכרונות מחברות שונות עובדים מעולה ביחד העיקר שיהיו אותה מהירות תזמונים ונפח. ואפילו אם הזכרונות שונים הלוח אם יעבוד אוטומטית לפי הזכרונות הכי איטיים. אין לי מושג מאיפה הגיעו המסכים הכחולים אם הם מופיעים אז כנראה שהבעיה היא בלוח לא בזכרונות.

ובמבחן המציאות-תעשה פה סקר כמה קנו מחברות שונות והמחשב שלהם עובד סבבה.

פורסם
  • מחבר

כולכם משמחים אותי חוץ מamirx19 שאומר בדיוק הפוך מכם. וזה מדאיג אותי כי אני רוצה לקנות זיכרון ממש בקרוב.

מה אתם חושבים על מה שהוא אומר?

פורסם

אם עדיין יש לך חששות , אז תלך על ההמלצה של אייבורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים