פורסם 2008 במרץ 617 שנים היו שמועות כבר ממזמן שהוא בפיתוח בלעדי לפס3 אבל עכשיו זה רשמי אני רואה, בכל מקרה מעולם לא רציתי PSP עד עכשיו יצא אליו GOW, ואני פשוט חייב לארגן אחד כזה, GOW אלו היו שני המשחקים שהכי נהניתי בהם בשנים האחרונות.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים יש לי אותו בפי אס פי.אחלה משחק! אחלה גרפיקה!! לא האמנתי שמשחק כזה יכול לרוץ על הפי אס פי!
פורסם 2008 במרץ 617 שנים קודם כול, אני יודע שהשאלה שלי לא ממש קשורה לנושא, אבל אני חייב תשובה.יש לי PSP, ועוד לא שיחקתי בו GOW. לPSP יש שני משחקי GOW? איזה מהם יותר מומלץ? אפשר לקנות את המשחקים בפריק לדוגמא? או שצריך להזמין מראש כי זה כבר ישן?אלון
פורסם 2008 במרץ 617 שנים לPSP יש משחק אחד של GOW לPS2 יש 2 משחקי GOW ולפני שאתם רצים לקנות את גרסת הPSP תזכרו שהיא קצרה מאוד ולא מחדשת הרבה לפי הביקורות בנוגע לבלעדיות אז זה סדרה בזיכיון של סוני ככה שברור שזה יצא רק למכשירים של סוני כי בניגוד לMS סוני לא משחררת זיכיונות לגרסת PC
פורסם 2008 במרץ 617 שנים הרבה משחקי PSP עברו מאוחר יותר לPS2 ככה שיש סיכוי טוב במיוחד כי זה כלכלית צעד נבון אבל הוא עוד לא הוכרז לPS2 והסדרה העיקרית עוברת לPS3
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר אם הוא ייצא ל PS2 (אם) זה יהיה רק עוד שנה לדעתי.מה שכן, אם כבר מדברים על משחקים שיוצאים ל PS2 מהקבוצה של ה PSP - עוד שבוע יוצא Size Matters!יש!!!!!!!
פורסם 2008 במרץ 617 שנים לא נראה לי שתהיה בעיה לפתח את המשחק גם לPS2, זה יכול להכניס כמה ג'ובות לא רעות לסוני, ולסחוט מהPS2 את הטיפה האחרונה לפני שיצא GOW3 לPS3 בלבד.לקרירין - לדעתי GOW זה משחק שפשוט לא מתאים בכלל לPC, כל השילובים של הקומבואים, המשחקיות המהירה ו"מעיכת" כפתורים פשוט לא מתאימים לPC כך שגם אם סוני לא היו מפתחים בלעדית לקונסולות שלהם אז PC לא כל כך קהל יעד כאן.
פורסם 2008 במרץ 617 שנים למחשב אתה יכול לחבר מגוון ידיות וככה אני משחק בהרבה אמולטורים ובמשחקים שמתאימים יותר לשליטה דמוית קונסולה ככה שזה לא הבעיה העניין זה שסוני כמו נינטנדו ובניגוד למיקרוסופט לא תלויות כלכלית במערכת הפעלה -ככה שאין להם מספיק סיבות להוציא משחקים לPC וזה גם יזיק להם יותר משזה יעזור להם ובגלל זה GOW בלעדי והישאר בלעדי במצב הנוכחי
פורסם 2008 במרץ 617 שנים יששששששש!!!!!!!!!!!!!!אני עדיין חייב לשחק בGOW2... אבל אין לי PS2!!! צריך לסדר אחד מאיפשהו דחוף...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.