פורסם 2008 במרץ 517 שנים שלום, יש ברשותי מחשב אם לוח אם ASUS מעבד 2.4 אני חושב שהפרטים לא עקרונים כרגע.הבעיה היא שאני מדליק את המחשב הוא נידלק אבל המסך לא נידלק ואין את הביפ שצריך להיות כשהמחשב עולה.המאווררים הכול מיסתובב הנורה על הלוח אמ עובדת הכול עובד כמו שצריך אני שומע את ההרדיסק עולה אבל אין את הביפ של הלוח אמ ובעצם המסך לא נידלק.בנוסף אני רוצה לציין שהחלפתי מארז ומאז זה קרה ואני רוצה להגיד שהכול מחובר טוב ושום כבל לא פגום והספייקר והכול מחוברים כמו שצריך!
פורסם 2008 במרץ 517 שנים זה קרה לי פעם זה יישמע מטומטם עד שעליתי על הבעיה יצאה נשמתיאם יש לך חיבור ps2 למקלדת או לעכבר יכול להיות ששם הבעיה תנסה לנתק אותם מהמחשב ואז תפעיל אותו לי זה פתר את הבעיה
פורסם 2008 במרץ 517 שנים תנסה להוציא את כל הUSBים.שאתה מדליק את המחשב האם המנורה של ה"חשיבה" נשארת תקועה?אם לא תנסה לבדוק את המחשב על מסך אחר.אם כן אז סביר להניח שזאת בעיה בחומרה.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים זה סימן שהמחשב שלך מת. נאדא. לא עושה כלום.בדוק את ההתקנה שלך ובמיוחד ששמת ספייסרים בין לוח האם למארז (היכן שנמצאים הברגים.)
פורסם 2008 במרץ 517 שנים זה ספייסרים זה העיגולים האדומים מגומי?לא, הכוונה ל"מגדלים" הקטנים שבין המארז ללוח, אליהם מתחברים הברגים. הם מוודאים שהצד האחורי של הלוח לא יבוא במגע עם המתכת של המארז.החלפת גם ספק במקרה? חיברת את חיבור ה-4 פינים ללוח?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר תודה כבר הצלחתח ךסדר הביה ההיתה שלא שמתי תגומיות האדומות ההלו וכניראה נוצר קצר עכשיו שמתי אותם והכול עובד פיקס..תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.