עבור לתוכן

מה עדיף? hp laserjet 3055 או samsung scx4725fn או xerox pe120

Featured Replies

פורסם

התלבטות קשה ביניהם.

המחיר דומה (יחסית) ההבדלים לא עצומים במפרט (אלא אם פספסתי משהו).

מחפש המלצה למי שמכיר.

תודה

פורסם

בכל מה שקשור למדפסות הייתי הולך על Xerox לפני הכל.

פורסם

הזירוקס והסמסונג אחיות,מדפסות זירוקס מיוצרות ע"י סמסונג.

ל HP שירות יחסית טוב יותר.

עלות תועלת בשלושתם דומה מאד.

פורסם

הזירוקס והסמסונג אחיות,מדפסות זירוקס מיוצרות ע"י סמסונג.

מידע מעניין. מאיפה הוא?

פורסם

כמו שבניידים מישהו יאמר לך שלנובו יותר טוב מ IBM :-)[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 02:03:29

מצא את ההבדלים..

http://www.e-katalog.com.ua/jpg_zoom1/58637.jpg

http://www.xerox.com/images/usa/en/n/nr_WorkCentrePE120.jpg

בקיצור אחים,זירוקס מביאה את הטכנולוגיה סמסונג מייצרת, ומקבלת אישור להשתמש בטכנולוגיה של זירוקס.

פורסם

בניידים אני מתמצא מספיק בשביל לדעת ש-Lenovo מייצרת וייצרה את ה-Thinkpad עוד כשהבעלות הייתה בידי IBM, אבל זה גם די common knowledge.

במדפסות איני מתמצא כל-כך. :)

פה מדובר בקשר טיפה אחר, של rebranding (למשל בנתבים של SWEEX יש תופעה דומה - חלקם זה בעצם Edimax, חלקם משהו אחר...)

עם Xerox ו-Samsung מצאתי עוד דוגמאות, מלבד ה-Workcentre: ה-CLP300 זהה למעשה ל-Phaser 6110, למשל. ת'כלס מי מייצר לא ברור (חוץ מזה שזה בסין, כמו כל דבר אחר).

בכל מקרה, בשבילי במדפסות Xerox זה תו איכות, מנסיון חיובי שהיה לי עם מספר דגמים. יכול להיות שהמדפסות התואמות שנמכרות תחת הלוגו של Samsung איכותיות באותה מידה, יכול להיות שיותר או פחות, אבל אני רק מקווה שבמדפסות Samsung יותר משקיעים מאשר בגדג'טים יותר קטנים (פלאפונים, נגנים, מצלמות וידאו), כי באלה הם הכי על הפנים שיש (מנסיון): פיצ'רים מפה ועד להודעה חדשה, אמינות ועמידות מתחת לכל ביקורת.

פורסם

יש עוד הרבה דוגמאות לדגמים זהים וגם אני משתדל להתרחק מגדג'טים של סמסונג.

אבל במקרה של מדפסות ומסכים הם בסדר.

פורסם

עוד יתרון של הזירוקס הוא בטונר ... 5000 דף לעומת 3500 באחרות חוץ מזה HP3055 דגם ישן שמתחלף

ותקח 120I של זירוקס יש לו חיבור רשת באותו מחיר ולא 120 רגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים