עבור לתוכן

אילו מבין שני הלוחות הללו עדיף?

Featured Replies

פורסם

זה 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35

או זה?

ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E

המון תודה למסייעים/ות.

פורסם

מה אתה מחפש?

שניהם טובים אבל הם לא באותו תחום מחיר הפרש של איזה 200 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אני מחפש לוח מתקדם למחשב חזק עם ריבוי משימות שישרת לכמה שנים טובות. אני קונה מעבד E8400.

איזה ערכת שבבים מתקדמת יותר? עם HD למשל? תודה!

פורסם

מה זטאת אומרת איזה ערכת שבבים? שניהם P35 .

בכל מקרה לא נראה לי שתזדקק ליותר מה DSL3 . התמורה הכי טובה לכסף.

פורסם
  • מחבר

מה השיפורים שיש בכל זאת במודל של אסוס? אני פשוט רוצה להיות מוכן לארבע חמש שנים לפחות, לקנות את מה שיהיה במיינסטרים גם עוד כמה שנים, ולא משהו של תקופת מעבר שיעבור עליו הכלח (יחסית כמובן)

פורסם

HD ??? מה הכוונה אתה צריך כרטיס מסך מובנה לניגון HD ??? מה אתה צריך מהלוח?

בעקרון ההבדל בינהם הוא שה ASUS יש לו אפשרות ל DDR3 המקביל של GIGA נקרא P35C-DS3L

פורסם
  • מחבר

אני צריך כ. מסך מובנה שינגן 1800P חלק. (רק בעקבות הדברים שלך שמתי לב של-GB אין כ. מסך :-\)

DDR3 תהיה קפיצת דרך כשהוא ייצא?

פורסם

כמה תיקונים:

1. שני הלוחות מבוססים על אותה ערכת שבבים לכן אין אחד שהוא יותר חדיש או מתקדם מהשני. ההבדל הוא בכל מיני פיצרים ספציפים שלרוב האנשים לא ישנו.

2. הלוח של GB שתומך גם ב DDR3 הוא DS3R ולא DS3L.

3. DDR3 כבר יצא. כרגע הוא עדיין לא טוב יותר מ DDR2 אבל עולה פי כמה.

4. אם אתה רוצה כרטיס מובנה אז שני הלוחות לא יתאימו. אתה צריך לוחות G ולא P .

פורסם
  • מחבר

'כרגע הוא לא טוב יותר', בעתיד הקרוב זה כן ישנה משמעותית לדעתך?

אם ארד מהמובנה, היית ממליץ על הכרטיס הזה? (חשוב לי שיהיה שקט מאוד, ולמרות שאני לא משחק תמיד, אני לא רוצה לקבל שגיאה מבאסת כשארצה לשחק יום אחד, כמו הכרטיס הנוכחי שלי READON 9000)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130062

זה קיבל הכי הרבה ביקורות חיוביות שם (700!) וזכה שם בפרס כמוצר הטוב ביותר נדמה לי.

פורסם

לרוב המשתמשים מה שהכי חשוב בזכרון זה הכמות. כל השאר לא חשוב למעט מי שעושה OC כבד ולא רוצה שהזכרונות יתקעו אותו. במחירים של היום כבר כדאי לקנות 4G .

לגבי השאלה על העתיד - תלוי למה אתה קורה עתיד קרוב. יקח עוד הרבה זמן עד שיחסי העלות-תועלת יגיעו לרמה של הזכרונות DDR2 של היום שהמחרים שלהם הגיעו לרצפה.

הכרטיס מסך שציינת מאוד מיושן, אם תרצה תפתח דיון נפרד במקום המתאים ותצרף תקציב ושימושים ותקבל המלצות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים