פורסם 2008 במרץ 517 שנים אם אתה אוהב משחקים כמו אוקמי וSHADOW OF COLOSOS ששחקתי בשניהם אז אוקמי מגיע לWII ממש בקרוב וזלדה TP לדעתי הרבה יותר טוב מי SHADOW OF COLOSOSוואי... אחי... לא... אל תרד לשם...להשוות את Shadow לזלדה זה כאילו להשוות את GOW ל Mario Galaxy.מה הקשר לעזאזל? יפה מאד שבשניהם רוכבים על סוס בעולם גדול.אתה אומר "רק שפה יש קרבות בוסים".טוב שלא תימצתת את כל מהות המשחק ל-5 מילים.הבוסים זה כל הרעיון של המשחק!
פורסם 2008 במרץ 517 שנים xbox360 arcade עולה 280 דולר בארה"ב, חבל להשקיע את הסכום הזה ב-PS2.אני באמת לא מבין איך עדיין מוכרים את הקונסולה הזו כ"כ יקר.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים עזוב מה שאומרים לך הנה רשימה קצרה של משחקים שיחזיקו אותך שנה עם הPS2 (מסודר לפי מה שהכי אהבתי ולמטה) DRAGON QUEST VIII SUIKKIDEN III KINGDOM HEARTS DARK CLOUD 2 FINAL FANTASY X PES 2006 SHINOBI ACE COMBAT 5 TWISTED METAL BLACK ROGUE GALAXY BALDURS GATE DARK ALLIANCE וזה בהנחה שאתה משחק 10 שעות שבועיות לא תתחרט יש דברים שרק משתבחים עם הזמן. הכי חשוב שלא תתבאס מהגרפיקה זה הדור וזה מה שהיא יכולה,פשוט תהנה לא שיחקתי באף אחד מהמשחקים האלו. הרשימה שלדעתי תחזיק אותו על ה PS2: טרילוגיית ראצ'ט וקלאנק (אפשר להכניס גם את הרביעי אם בא. יוצא שבוע הבא החמישי! יש!). טרילוגיית הנסיך הפרסי שני ה God of War אוקמי זה בכיף מצמיד אותו למסך לכמה חודשים טובים
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר קודם כל- תודה רבה על התגובותבמידה ואני ארכוש PS2:1)איפה ניתן להשיג את כל המשחקים שציינתם?2)ראיתי שיש כל מיני דגמים של PS2 (עבה, דק וכו'). במה שווה להשקיע?
פורסם 2008 במרץ 517 שנים לך על הדק. אין פשוט סיבה טובה לקנות את העבה במקום.אפשר לקנות אותם בכמעט כל חנות. עדיף אונליין מחו"ל. הרבה יותר זול.למרות שעכשיו עם הגזרה החדשה של 35 שקל על כל חבילה אני לא בטוח בקשר לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.