פורסם 2008 במרץ 417 שנים כיוון שהשימושים שלי הינם מגוונים- אני משקיע בשדרוג המחשב. אבל, ישנם משחקים שיוצאים רק ל-PS, ומעניין אותי לשחק בהם (לדוגמה: GOD OF WAR, OKAMI, SHADOW OF COLOSOS)משיטוטים באתר YAD2, ראיתי שניתן להשיג קונסולת PS2 בפחות מ-1000 שקל.1) שווה להשקיע בקונסולה הישנה הזאת?2) מה הסיכוי להשיג עדיין משחקים, ואיפה ניתן להשיגם?3) יש לכם אלטרנטיבה אחרת? לדוגמה: מקומות שמוכרים קונסולות אחרות גם במחירים נמוכים.4) איפה אפשר להתנסות ב-WII, כדי להבין במה מדובר?
פורסם 2008 במרץ 417 שנים הרוב פה ימליצו נגד, או לחלופין ימליצו לקנות XBOX360/PS3 במקום. אני אומר, לך על זה אחי. אני עדיין משחק ב PS2 שלי במשחקים שלא יצא לי עדיין וכ"כ נהנה...[br]פורסם בתאריך: 4.03.2008 בשעה 14:43:08 מצחיק ששלושת המשחקים שציינת אלו בדיוק המשחקים שבגללם לא קניתי עדיין PS3 אגב אני עכשיו באמצע Shadow of the... סיימתי כבר את שני ה GOW ואת Okami. פשוט מדהים. פשוט חבל לפספס.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר זה לא עניין של בעד או נגד PS3 או XBOX 360 (אם הייתי יכול, הייתי קונה את שניהם). בעיה נוספת היא שאין טלוויזיית LCD, שתתמוך בקונסולות החדשות.אין לי תקציב של 3000 שקל עבורם. את הכסף הזה אני חוסך לשדרוג המחשב.איפה ניתן כיום להשיג את המשחקים האלה?מה לבדוק ממי שמוכר לי?
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אתה יכול למצוא את הPS2 בהרבה יותר זול, ומיד ראשונה.אולי יש לך קרוב משפחה או חבר שנוסע לחול בזמן הקרוב? בקש ממנו לקנות לך, בחול זה יצא הרבה יותר זול.איפו אפשר להתנסות בWII? בבית של קרירין... סתם, בכול חנות משחקים אני חושב שיש WII, והם יתנו לך לנסות.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אפשר להשיג משחקים בכל חנות או באיביי בגרושים.את את ה PS2 שלי קניתי באיביי לפני שנה ועלה לי כולל הכל בערך 1200 שקל.היום אתה יכול להשיג יד ראשונה בארץ ב-900 שקל.באיביי אתה בכיף יכול להשיג ב-600-700 שקל + משחקים ושלטים.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים כיוון שהשימושים שלי הינם מגוונים- אני משקיע בשדרוג המחשב. אבל, ישנם משחקים שיוצאים רק ל-PS, ומעניין אותי לשחק בהם (לדוגמה: GOD OF WAR, OKAMI, SHADOW OF COLOSOS)משיטוטים באתר YAD2, ראיתי שניתן להשיג קונסולת PS2 בפחות מ-1000 שקל.1) שווה להשקיע בקונסולה הישנה הזאת?2) מה הסיכוי להשיג עדיין משחקים, ואיפה ניתן להשיגם?3) יש לכם אלטרנטיבה אחרת? לדוגמה: מקומות שמוכרים קונסולות אחרות גם במחירים נמוכים.4) איפה אפשר להתנסות ב-WII, כדי להבין במה מדובר?טוב אם שווה לקנות היום ? לדעתי בכלל לא עד לפני שנה וחצי הייתי אומר לך כן לחלוטין ואפילו בחודשים הראשונים של השקת הWII והPS3 הPS2 היה משתלם לדעתי מבחינת עלות תועלת אם אתה אוהב משחקים כמו אוקמי וSHADOW OF COLOSOS ששחקתי בשניהם אז אוקמי מגיע לWII ממש בקרוב וזלדה TP לדעתי הרבה יותר טוב מי SHADOW OF COLOSOSויש גם את זלדה WW של הגימקיוב שמאוד טוב (תאימות לאחור) משחקים בסגנון GOD OF WAR עדיין לא הגיעו לWII אבל יש לפחות משחק אחד בסגנון בפיתוח בכל מקרה לדעתי עדיף לך או WII או PS3 גם אם אין לך מסך LCD פשוט כי כבר כמאת לא יוצאים משחקים גדולים לPS2 והוא כבר סוס מת אם אתה חייב משחקי PS2 שיצאו כבר אז תחסוך לPS3 בגרסה שתומכת אחורנית אם לא אני ממליץ על הWII כי לפי 2 משחקים שצינתה הסגנון הזה נפוץ יותר בWII
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אתה עשית השוואה אחת שאי אפשר לעשות.בשום קונסולה אין כרגע משחק כמו Shadow of colossos, ואני גם לא שומע על פיתוח של משחק דומה.זה אחד הדברים הכי מדהימים שיצא לי לשחק בהם, זלדה זה ז'אנר אחר לגמרי, אתה לא יכול להשוות, ברצינות.יש כרגע 2 דברים שאני מרגיש שממש חסרים לי בוויאחד מהם זה קטמארי, השני זה shadow of colossos.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים קאטמרי בפיתוח לWII shadow of colossos הוא בסגנון של זלדה רק כמובן לא אחד לאחד ואני פשוט הרגשתי שהמשחק לא גמור כי סך הכל זה קרבות בוסים אבל אוקמי\זלדה\shadow of colossos זה אותו הסגנון אם אתה אוהב את קאטמרי הוא בפיתוח אל תדאג וחוץ מימנו יש עוד משחקים מוזרים בפיתוח
פורסם 2008 במרץ 417 שנים Shadow of colossos זה משהו אחר לגמרי. צורת המשחק שלו היא כמו לצפות בסרט אחד ארוך ומדהים, לדעתי זה המשחק שדוחף את ה PS2 הכי רחוק שהוא מסוגל, אפילו יותר מ GOW.ולא מעניינים אותי "משחקים מוזרים" מעניין אותי קטמארי.אם אני רוצה משחק מוזר, יש Patapon ל PSP.הבעיה שמהתכנון ל PS3 הם עברו ל Wii, ובסוף בכלל הוציאו ל X360.http://en.wikipedia.org/wiki/Beautiful_Katamari
פורסם 2008 במרץ 417 שנים Shadow of colossos זה משהו אחר לגמרי. צורת המשחק שלו היא כמו לצפות בסרט אחד ארוך ומדהים, לדעתי זה המשחק שדוחף את ה PS2 הכי רחוק שהוא מסוגל, אפילו יותר מ GOW.ולא מעניינים אותי "משחקים מוזרים" מעניין אותי קטמארי.אם אני רוצה משחק מוזר, יש Patapon ל PSP.הבעיה שמהתכנון ל PS3 הם עברו ל Wii, ובסוף בכלל הוציאו ל X360.http://en.wikipedia.org/wiki/Beautiful_Katamariלא ביטלו את גרסת הWII בעיקרון בהתחלה לא היה תכנון לגרסה לWII אבל יותר מאוחר החליטו שתפותח גם גרסה לWII רק שאין כרגע תאריך יציאה אבל זה יגיע
פורסם 2008 במרץ 417 שנים תאריך היציאה היה אמור להיות ספטמבר 2007ואז זה בוטלואז חזר לתכנוןואז הושההואז חזר שוב לתכנוןאם נראה את זה, זה יהיה רק ב 2009 או אחרי.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אין כרגע תאריך יציאה אבל אני לא חושב שיבטלו את זה לWII יש קהל יעד למשחקים מוזרים כאלו רק תראה איזה משחקים מגעים http://www.gamespot.com/wii/puzzle/deblob/news.html?sid=6187017&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;2http://www.gamespot.com/wii/action/blastworksbuildfusedestroy/media.html?mode=exclusive&autoplay=6186581&tag=topslot;title;3
פורסם 2008 במרץ 417 שנים עזוב מה שאומרים לךהנה רשימה קצרה של משחקים שיחזיקו אותך שנה עם הPS2 (מסודר לפי מה שהכי אהבתי ולמטה)DRAGON QUEST VIIISUIKKIDEN IIIKINGDOM HEARTSDARK CLOUD 2FINAL FANTASY XPES 2006SHINOBIACE COMBAT 5TWISTED METAL BLACKROGUE GALAXYBALDURS GATE DARK ALLIANCEוזה בהנחה שאתה משחק 10 שעות שבועיותלא תתחרט יש דברים שרק משתבחים עם הזמן.הכי חשוב שלא תתבאס מהגרפיקה זה הדור וזה מה שהיא יכולה,פשוט תהנה
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אני מניח שהתכוונת Dark chronicle, אין Dark cloud 2ואכן, אפשר לבלות על המשחק הזה לבד שנה שלמה. חוץ מהמוזיקה בקרבות שנעשית מחזורית לפעמים, הוא מתקרב לשלמות.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים יש Dark cloud 2 וזה משחק די דפוק לטעמי אם כבר מאותה החברה יש את ROGUE GALAXY שהזכירו שמשחק טוב אבל כל המשחקים שהוזכרו מיושנים כבר וסדרת KINGDOM HEARTS עברה קדימה אם סיכוי טוב שKINGDOM HEARTS 3 יהיה כותר WII
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.