פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר אם כבר מדברים על קונסולות, תגידו מה המפרט של ה-PS3? אם אתם יודעים/שמעתם משהו כמובן... הפיתוך של הפס3 נידחה בגלל הדייה של המעבד סלל.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אילו קונסולות היו יכולות להתחבר לVGA ועוד מראש , דיינו. אילו קונסולות לא היו יכולות להתחבר מראש לVGA אך היו באות מראש ביחד עם מקלדת ועכבר , דיינו. אילו קונסולות לא היו באות עם מקלדת ועכבר , אך המשחקים שלהן היו עולים פחות מ200 שח , דיינו. אילו משחקי הקונסולות היו עולים יותר מ300 שח , אך לפחות היה ניתן לשחק בכל העולם דרך האינטרנט , דיינו. אילו אי אפשר היה לשחק דרך האינטרנט , אך אפשר היה להוריד ולייצר מודים בחופשיות , דיינו. אילו אי אפשר היה ליצור מודים בחופשיות , אך אפשר היה לעשות חצי ממה שמשתמש מסויים טוען שהוא כבר עשה.. דיינו. ואימרו אמן! LOL
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים זיקרון מנימי האקס בוקסמגיה אם שתי סלותים אל הלוך פנוים ודבר שני אין מישחקים אל המחשב שמנצלי את הכוך של המחשב.. אני עכשיו יסלק את הטענה כמו שעושים לפלוץ עם מאורר,ויוכיח של-XBox אין אפילו סלוט זיכרון אחד בעזרת התמונה הזאת שאני צילמתי:
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים לפני סוני זה מחשב על שמסוגל לדמות פיצוץ גרעיני ואת תוצאותיו לחמשים שנהבפועל מה כבר הוא יהיה? המחשב הכי טוב של עוד חצי שנה- שנהנ.ב.הכוונה לPS3 כמובן
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים LOL oh well.. מה שכן , כקונסולה , באופן אובייקטיבי היא לא רעה... But its still a fucking ....... אילו קונסולות היו יכולות להתחבר לVGA ועוד מראש , דיינו. אילו קונסולות לא היו יכולות להתחבר מראש לVGA אך היו באות מראש ביחד עם מקלדת ועכבר , דיינו. אילו קונסולות לא היו באות עם מקלדת ועכבר , אך המשחקים שלהן היו עולים פחות מ200 שח , דיינו. אילו משחקי הקונסולות היו עולים יותר מ300 שח , אך לפחות היה ניתן לשחק בכל העולם דרך האינטרנט , דיינו. אילו אי אפשר היה לשחק דרך האינטרנט , אך אפשר היה להוריד ולייצר מודים בחופשיות , דיינו. אילו אי אפשר היה ליצור מודים בחופשיות , אך אפשר היה לעשות חצי ממה שמשתמש מסויים טוען שהוא כבר עשה.. דיינו. :lol: :lol: יפה!!! אבל לא ממש הבנתי את השורה האחרונה... ;D
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים :lol: :lol: יפה!!! אבל לא ממש הבנתי את השורה האחרונה... ;D הfanboy של הקונסולות טען כי הוא מריץ XP על הxbox שלו וגם הרחיב את הזיכרון....
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים הfanboy של הקונסולות טען כי הוא מריץ XP על הxbox שלו וגם הרחיב את הזיכרון....הבנתי... ;D
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים לפני סוני זה מחשב על שמסוגל לדמות פיצוץ גרעיני ואת תוצאותיו לחמשים שנה בפועל מה כבר הוא יהיה? המחשב הכי טוב של עוד חצי שנה- שנה נ.ב. הכוונה לPS3 כמובן מאוד נחמד... אם זה יהיה נכון ;D
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר או עכשיו סוף סוף מישהו השתיק אותו....ולמבר-זק ג'ים: יש לך XBOX? לאדית יש אקסבוק חדש מגרסה חדשה הוא מוגן יותא ובנוי שונה לי יש את הגירסאת שיגור...
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מה גרם לשינוי הפתאומי? פתאום הם הבינו מה יש להם בידיים?וכהערת אגב-בשיגור היא עלתה 300$
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים לאדית יש אקסבוק חדש מגרסה חדשה הוא מוגן יותא ובנוי שונה לי יש את הגירסאת שיגור... NOT!אני ממש לא פאקינג חושב ככה,כל הגרסאות של ה-XBox הן בעלות גרסה זהה לחלוטין של הקרנל וגם החומרה זהה לחלוטין.ואני יכול לאמר שהיא נקנתה לפני יותר מ-6 חודשים,אני יכול להביא ביקורות שיצאו על הקונסולה הזאת עוד לפני ההשקה שלה,לא יכולה להיות גרסה יותר ישנה מזאת,וגם שם אין חריצי הרחבה,ולפיוניר אין כונני DVD עם חיבור שתואם לזה של ה-XBox.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.