עבור לתוכן

"הגיע הזמן לפקוח עיניים ולהבין שקונסולות מחליפות את המחשב במשחקים"

Featured Replies

פורסם

שמעתי על מספר מערכות כאלה של מחשב מבוסס XBOX

אבל מה ההתלהבות? קיבלת ב260$ מחשב חלש להפליא

באותו כסף הייתי קונה מחשב אמיתי בערך באותו עוצמה

• תגובות 103
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LOL אנשים אני הייחדי שרואה את זה?

קח כל מחשב עם כונן DVD... תתקין עליו את OS של הXBOX ויש לך XBOX משופר בכמה וכמה!!!

הסוד של הXBOX הוא המערכת הפעלה שלו שלא צריכה לטפל בשום דבר אחר חוץ ממשחקים.... בגלל זה

לא צריך כח עיבוד כל כך גדול. המערכת הפעלה נכתבה במיוחד בשביל משחקים

מה שאני מנסה להגיד זה: שברגע שיצליחו להדליף את המערכת של הXBOX לדיסק.... יהיו מיליוני אנשים שיורידו את המערכת

הפעלה מהאינטרנט ו"יקנו" משחקי XBOX ויריצו אותם על המחשב....

זה הכל.

נ.ב

מישהו כבר קיבל בXBOX מסך כחול? :lol:

פורסם

טוב דבאר רישון לאקס בוקס יהמון המון מישחקים לי אשית יש 89 מישחקים שונים שכול אחד נירה יותר טוב ממישחק מחשב.

בלה בלה בלה...

בולשיט.

אני לא מאמין שיש לך 89 ומשחקין וגם אם יש לך, הם בטח משחקים מעפנים לאללה. מה אתה משחק שם, דייב, ג'יל, JAZZ RABBIT? :lol

פורסם

יש עוד בעיה אחת קשה הרבה יותר עם הקונסולות,אין שום אפשרות לשדרג את הביצועים שלה,אלא רק את הציוד ההיקפי!

לי יש דוגמה אחת מוצלחת,חבר שלי ניסה להתקין את הצ'יפ לא ממזמן,וכל הלוח שלה נדפק ועכשיו צריך להזמין חדש מספק מחו"ל...

ה-XBox היא Hybrid שנועד להיכשל מעצם יסוד ההנחה עליה היא מבוססת(המבנה הבסיסי של כל PC),היא לא בדיוק קונסולה ולא בדיוק מחשב,או שהיא קונסולה יקרה עם מבחר משחקים מצומצם יחסית,או שהיא מחשב מיושן בלי אפשרות לשדרוג.

עד כמה שה-XBox נהדרת היא פשוט לא "זה".

*איך בדיוק שידרגת את הזיכרון? זה דורש להחליף את כל הלוח...

וגם על חבר שלי היה מותקן לינוקס,לא ידעתי שאפשר להתקין עליה XP בכלל,היא מבוססת בחלקה על הקרנל של 2000,אבל לא ידעתי שאפשר לעשות דבר כזה.

פורסם
  • מחבר

LOL אנשים אני הייחדי שרואה את זה?

קח כל מחשב עם כונן DVD... תתקין עליו את OS של הXBOX ויש לך XBOX משופר בכמה וכמה!!!

הסוד של הXBOX הוא המערכת הפעלה שלו שלא צריכה לטפל בשום דבר אחר חוץ ממשחקים.... בגלל זה

לא צריך כח עיבוד כל כך גדול. המערכת הפעלה נכתבה במיוחד בשביל משחקים

מה שאני מנסה להגיד זה: שברגע שיצליחו להדליף את המערכת של הXBOX לדיסק.... יהיו מיליוני אנשים שיורידו את המערכת

הפעלה מהאינטרנט ו"יקנו" משחקי XBOX ויריצו אותם על המחשב....

זה הכל.

נ.ב

מישהו כבר קיבל בXBOX מסך כחול? :lol:

טוב דבאר רישון אתה לא יחול לפיל את המרחת האפלה של הבוקס אל המחשב האשי למה אתה צריך לתאסק אם הפרים ויר וביוס ואוד כמה דברי אני יודה את זה מנסיון ואפשר לאפיל כיום מישחקים של בוקס אל המחשב הביה שהם מיקתים מחוסר תיום של החלקים למישה יש מזאל יוצה לוא טוב למישה אין לא.

פורסם

XBOX זה דבר מעאפן, ואין מה להתווכח עם זה. לא רק שהמפרט גרוע, גם אי אפשר לשדרג אותו. בנוסף לכך, גם יש לו כרגע מבחר משחקים גרוע, ואת הכסף כבר עדיף להשקיע במחשב חדש, או לשדרג את המחשב הקודם.

אז לדעתי, XBOX היא סתם קופסה יפה וחלולה מבפנים ;D

פורסם
  • מחבר

XBOX זה דבר מעאפן, ואין מה להתווכח עם זה. לא רק שהמפרט גרוע, גם אי אפשר לשדרג אותו. בנוסף לכך, גם יש לו כרגע מבחר משחקים גרוע, ואת הכסף כבר עדיף להשקיע במחשב חדש, או לשדרג את המחשב הקודם.

אז לדעתי, XBOX היא סתם קופסה יפה וחלולה מבפנים ;D

תעות מאוד גדולה אפשר לשדרג את האקס בוקס חוץ מהקתיס מסך אפילוא אפשר לביר אותוא למרז חדש...

אתה לא מודה מקלום סורי...

פורסם

זה בגלל שהוא מזבל בשכל , את המושג "טרול" אתם מכירים?

הנה לכם אחד...

שילך לשחק ב640*480 כאילו שלו... והכונן הקשיח 8 גיגה העצום שלו...

והסלרון 733 שלו , ושיקרא לזה XBOX ושיחשוב שדברים רצים יותר מהר עליו...

ושישחק ביותר משחקים כמובן...

(פעם אחרונה שבדקתי , עמוד ה release dates בcheatcc של הPC היה גדול בהרבה מזה של הXBOX - עצלנות בעדכון מצד בעלי האתר? אני לא חושב כך...)

פורסם

זה לא נכון

היא קונסלה מאד טובה-הכי טובה לפי דעתי-בעלת פוטנציאל אדיר

בהשוואה למחשב היא לא תנצח- היא כבר בת שנה ומשהו

ואל תשכחו הPS2 הנערץ כל כך הוא כולה 286MHz וכרטיס GF2+

פורסם

טוב דבאר רישון אתה לא יחול לפיל את המרחת האפלה של הבוקס אל המחשב האשי למה אתה צריך לתאסק אם הפרים ויר וביוס ואוד כמה דברי אני יודה את זה מנסיון ואפשר לאפיל כיום מישחקים של בוקס אל המחשב הביה שהם מיקתים מחוסר תיום של החלקים למישה יש מזאל יוצה לוא טוב למישה אין לא.

לא הבנתי הרבה למרות שאני ניסיתי לקרוא חצי שעה אבל:

"ואפשר לאפיל כיום מישחקים של בוקס אל המחשב" - לאפיל = להפעיל...

נו.. זה מוכיח את הדימיון בין הקונסולה למחשב.... טיפה אופטמיזציה ויש לך XBOX במחשב....

והם מקרטעים בגלל שהמערכת הפעלה דומה אבל שונה.. תביא את המערכת הפעלה של הXBOX ולא צריך אפילו לשנות דברים בביוס!

מעבד INTEL לוח מבוסס NFORCE, כל הדברים האלה הם מאפיינים של PC רגיל...

פורסם

תעות מאוד גדולה אפשר לשדרג את האקס בוקס חוץ מהקתיס מסך אפילוא אפשר לביר אותוא למרז חדש...

אתה לא מודה מקלום סורי...

לא הבנתי כלום... :lol:

אם התכוונת שאפשר לשדרג את ה-XBOX במפנים, אתה טועה. רק את הציוד ההיקפי אפשר לשדרג בו. ;)

עריכה - חוץ מזה הכרטיס מסך של ה-XBOX משתווה ל-TI200, מאוד לא משהו... :P

פורסם

גם לי יש אקס בוקס אבאל משודרג זקרון 512 חרד דיסק 120 גיגה ודיוי של פיוניר מהיר מאוד ומותקן עצלי מודינג ואקספי + לינוקס וזה אובד מצוין ויש לי אחבר + מקלדת + מתם למסך מחשב + מתם לפסת USB וזה פשות מדהים מחשב חבאל אל הזמן במיחיר של 260 דולר ..

וברגע שאתה מפעיל עליו XP (אני עדיין מחכה להוכחה שזה אפשרי) אז הוא הופך למחשב שרק כרטיס המסך שלו עוד שווה משהו.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום... :lol:

אם התכוונת שאפשר לשדרג את ה-XBOX במפנים, אתה טועה. רק את הציוד ההיקפי אפשר לשדרג בו. ;)

עריכה - חוץ מזה הכרטיס מסך של ה-XBOX משתווה ל-TI200, מאוד לא משהו... :P

לי יש אקס בוקס ואני הספתי זקרון פנימי וחרד דיסק.

פורסם

למי אכפת אם יהיה אפשר להפעיל XP על ה-XBOX? גם ככה הוא יהיה גרוע ועדיין אנשים יעדיפו את המחשב... :)

פורסם

זה לא נכון

היא קונסלה מאד טובה-הכי טובה לפי דעתי-בעלת פוטנציאל אדיר

בהשוואה למחשב היא לא תנצח- היא כבר בת שנה ומשהו

ואל תשכחו הPS2 הנערץ כל כך הוא כולה 286MHz וכרטיס GF2+

מסכים איתה שיש לה פוטנציאל. מבין הקונסולות, היא הטובה ביותר, אין שום צל של ספק!

אבל אין לה שום סיכוי מול המחשב!(תבדוק בהודעה הקודמת שלי הסברתי למה)

אבל סתם לתקן אותך בפרט מסוים: פלייסטיישן 2 מופעל ע"י GeForce 4 Ti 4200 ולא ע"י GeForce 2 !

איך ג'יפורס 2 יכול להריץ כזאת גראפיקה?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים