עבור לתוכן

"הגיע הזמן לפקוח עיניים ולהבין שקונסולות מחליפות את המחשב במשחקים"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

wtf?! if I had a dog it would have write with less spelling mistakes than you.

and more to the point that's a total BS. what is a console other than a very weak computer with small range of games that cost alot more (if you get them legally, so that's not really the point), hardly any game controllers and lets not forget that it can't do anything else other than games, where as in computers the options are infinit.

אתה לא מודעה למשה קורה אתה חושב שאתה חי בשנות 1990 אה בשלוש השנים החרנות המצב הישתנה צר לי לעחזב.

• תגובות 103
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תגיד אחי עברת את כיתה א'?

זה מעניין אותי מאוד כי התוכי שלי כותב עם פחות שגיאות כתיב ממך!

תימחוק בקשה את ההודעה הזות כי יש לי דיסלקציה ו95 במתאמתיקה ב 4 יחידות אז סתום את הפה שלך ותמחוק.

פורסם

מה בדיוק השתנה משנות ה 90?

ה XBOX הוא עדיין מחשב מוחלש. (וכל הנתונים יגבו אותי בזה)

אוסף המשחקים שאפשר להפעיל עליו עדיין יותר קטן.

המשחקים עדיין עולים הרבה יותר (המחירים מתקרבים ל 340 שקלים פי 1.5 יותר ממשחק PC)

הוא עדיין לא מסוגל לתת את כל האפשרויות של ה PC (ואני עדיין מחגכה ללינק להוכחה שאפשר להפעיל XP על ה XBOX)

ושידרוגים של המערכת מבחינת חומרה ותוכנה הם בין בלתי אפשריים לבעיתיים)

ובפעם האחרונה שבדקתי ה XBOX עולה בארץ קרוב יותר ל 2000 שקל מ ל800 שקל.

אז מה השתנה?

ודרך אגב - ביום שימצאו לי XBOX עם עכפר שמסוגל להפעיל WINXP ואפשר לשדרג אותו , אז אני אעבור ל XBOX ?(אבל אז בעצם הוא יהיה מחשב ולא XBOX)

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק השתנה משנות ה 90?

ה XBOX הוא עדיין מחשב מוחלש. (וכל הנתונים יגבו אותי בזה)

אוסף המשחקים שאפשר להפעיל עליו עדיין יותר קטן.

המשחקים עדיין עולים הרבה יותר (המחירים מתקרבים ל 340 שקלים פי 1.5 יותר ממשחק PC)

הוא עדיין לא מסוגל לתת את כל האפשרויות של ה PC (ואני עדיין מחגכה ללינק להוכחה שאפשר להפעיל XP על ה XBOX)

ושידרוגים של המערכת מבחינת חומרה ותוכנה הם בין בלתי אפשריים לבעיתיים)

ובפעם האחרונה שבדקתי ה XBOX עולה בארץ קרוב יותר ל 2000 שקל מ ל800 שקל.

אז מה השתנה?

ודרך אגב - ביום שימצאו לי XBOX עם עכפר שמסוגל להפעיל WINXP ואפשר לשדרג אותו , אז אני אעבור ל XBOX ?(אבל אז בעצם הוא יהיה מחשב ולא XBOX)

דבאר רישון בשלוש השנים האחרונות יצוא לאקס בוקס יותר תיתלים ממשר של המחשב ודבר שני קשה לפתיך למחשב מישחקים וזה לא שווה לפתיך למחשב מישחקים כי אתה מיסמך אל מיחירות בלוד אילוא בקונסולות החברה בעלת הקונסולה משלמת לך ואוד משהוא המישחיקים של האקס בוקס באותוא המיחיר של מישחקים של המחשב סורי לעחז מישחק לאקס בוקס אולה 220 ש"ח בדיוק לכול מישחק אל דיוידי וזה זול סורי לעחזב . ותידעה לך לא תימצה מידעה באתרים אל אקספי אל אקס בוקס כי זה ממש לא חוקי ואני בתוך שתימצה מידה אל זה במירק.

פורסם

תגיד אתה באמת רושם עם כל כך הרבה שגיאות כתיב, או שאתה עושה את עצמך?!

קודם כל תלמד עברית, אחרי זה תעשה השוואות בין XBOX ל PC.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה באמת רושם עם כל כך הרבה שגיאות כתיב, או שאתה עושה את עצמך?!

קודם כל תלמד עברית, אחרי זה תעשה השוואות בין XBOX ל PC.

אני יודעה עברית מצוין אבאל יש לי דיסלקציה ואם הרעיון שלי מוצחן בעניך אז אל תיחתוב כאן .

ורק שתידה מחשב=אקס בוקס אז אל תירשום השבעה.

פורסם

יש לי XBox,יש לי מחשב,המחשב OWNZ.

ודרך אגב,XBox:

Central Processing Unit: 733 Mhz Intel Processor

GPU: 300 Mhz X-Chip, 1 Trillion OPS, 140 Billion FLOPS

Storage: 4x DVD, 8 gig hard drive, 8 meg memory card

Internet Connection: 10/100 Mbps Ethernet

Max Resolution: Superior to HDTV

Controller Ports: 4 standard and expansion ports.

Memory: 64 megs of DDR (6.4 gigs/sec bandwith)

Polygons Per Second: 300 million (maximum)

System Features: Windows 2000 Kernel, Direct X

Audio: 3D, 64 voice I3DL2 processor.

DVD: 4x, with movie playback

אם זה אמור להחליף את ה-PC,אז זה שקול ללהחזיר את כל שוק המחשבים 5 שנים אחורה ::).

פורסם

אתה לא מודעה למשה קורה אתה חושב שאתה חי בשנות 1990 אה בשלוש השנים החרנות המצב הישתנה צר לי לעחזב.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

סתם... לא יפה לצחוק על מישהו שהוא דיסלקט ( :lol:).

אבל באמת, זה בולשיט שהמחשב פחות טוב מה-XBOX. המחשב גם יותר מהיר (על תשכחו שהמעבד של ה-XBOX הוא 733 מה"ץ ויש לו כרטיס מסך המשתווה ל-TI200), גם נוח יותר לעבודה ולמשחקים (מה אתם מעדיפים, עכבר ומקלדת או ג'ויסטיק?), גם יותר איכותי (האיכות של מסך המחשב וכרטיסי המסך היום הם מעולים, והאיכות של ה-XBOX בכלל תלוייה במסך שאתה משחק עליו, ומסכי טלוויזיה הרבה פחות מפורטים וגם הרזולוציה שלהם הרבה פחות טובה ממסכי מחשב כיום תאמינו לי) וגם יש לו הרבה יותר משחקים הרבה יותר איכותיים (למחשב יש המון משחקים מעולים ול-XBOX יש רק את HALO ודום 3...).

אז מי שטען כי ה-XBOX וקונסולות המשחקים יותר טובות מהמחשב, טועה ובגדול.

המחשב מבחינתי, ולדעת הרבה אחרים, עדיין שולט בתחום המשחקים והעבודות, ואם המון אופציות ודברים שאפשר לעשות בו ולא ב-XBOX,הזבל הזה, הוא ישאר לאורך הרבה מאוד זמן.

אז מי שכתב שקונסולות המשחקים שוות יותר מהמחשב, נא לסתום ת'פה!!!

פורסם

מה קשה להבין הבנדם דיסלקט, כמוני וכמו הרבה אנשים בעולם.

אז תרדו ממנו, שגיאות הכתיב לא בשליטתו.

פורסם

שוק הקונסולות בהחלט הולך להתפתח חזק, ובחול הוא תופס נתח שוק לא קטן, בארץ בגלל שהכל יקר, הוא לא תופס כלכך טוב (תחשבו שאקס בוקס עולה בחול 200 דולר.. ו PS2 בסביבות ה 150 דולר, ויש פחות מעמ, לא 18 אחוז כמו בארץ..)

בכל נקרה, כל הרעיון שזה לא יהיה מחשב, ולא יהיה לזה עכבר (ואולי בעתיד יוסיפו לזה מקלדת, יש לזה הרי USB).

וזה גם הקטע שזה מוחלש, כי לא צריך משהו סופר חזק והחומרה שהם בחרו מתאימה באופן יחסי לביצועים המרביים בעלות הנמוכה ביותר בשבילהם, שממצא כמה שיותר את הטכנולוגיה שעליו היא מבוססת (יחסית לתקופה שבה היא הושקה..)

בכל מקרה, כיוון שהרזולוציה המדובר לא כזאת גבוה, הכרטיס מסך/מעבד שיש שם (פנטיום 3 733 ולוח מבוסס NFORCE) הם אחלה שילוב ולדעתי אין בזה שום בעיה. מי שיצא לו לשחק באקס בוקס יסכים איתי (והאפשרויות התמונות במוד ציפ - לדוגמא ניגון סרטי MPEG4, SVCD, divx, אם פי 3, וכו', ואף העתקת המשחקים במלואם על הדיסק קשיח שנמצא במכשיר (ואפשר להחליפו אף בדיסק גדול יותר, - 80 גיגה ?) ואז לא צריך להסתובב עם דיסקים ביד, לדעתי זה פשוט מדהים!

בקיצור, זה אחלה מכשיר, רק שהוא יקר בארץ, וחבל. נב, ראיתי שכבר מוכרים אותו ב 1800 שקל בארץ, לדעתי זה עדיין לא מחיר סביר (כמו בחול), אבל זה לא 3000 כמו שראיתי עד לפני כמה חודשים בכל מיני מקומות.

פורסם

אם כבר הזכרתם אני מת על tekken 4

ואין לי אפשרות לשחק בו!

ויש מספיק משחקים שמוצאים רק לקונסולות וזה משגע אותי,

דווקא מלא משחקים נקטעים בקונסולות כמו gta3 שלא פועל חלק כמו אצלי

פורסם
  • מחבר

ודרך אגב,XBox:

אם זה אמור להחליף את ה-PC,אז זה שקול ללהחזיר את כל שוק המחשבים 5 שנים אחורה ::).

גם לי יש אקס בוקס אבאל משודרג זקרון 512 חרד דיסק 120 גיגה ודיוי של פיוניר מהיר מאוד ומותקן עצלי מודינג ואקספי + לינוקס וזה אובד מצוין ויש לי אחבר + מקלדת + מתם למסך מחשב + מתם לפסת USB וזה פשות מדהים מחשב חבאל אל הזמן במיחיר של 260 דולר ..

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

סתם... לא יפה לצחוק על מישהו שהוא דיסלקט ( :lol:).

אבל באמת, זה בולשיט שהמחשב פחות טוב מה-XBOX. המחשב גם יותר מהיר (על תשכחו שהמעבד של ה-XBOX הוא 733 מה"ץ ויש לו כרטיס מסך המשתווה ל-TI200), גם נוח יותר לעבודה ולמשחקים (מה אתם מעדיפים, עכבר ומקלדת או ג'ויסטיק?), גם יותר איכותי (האיכות של מסך המחשב וכרטיסי המסך היום הם מעולים, והאיכות של ה-XBOX בכלל תלוייה במסך שאתה משחק עליו, ומסכי טלוויזיה הרבה פחות מפורטים וגם הרזולוציה שלהם הרבה פחות טובה ממסכי מחשב כיום תאמינו לי) וגם יש לו הרבה יותר משחקים הרבה יותר איכותיים (למחשב יש המון משחקים מעולים ול-XBOX יש רק את HALO ודום 3...).

אז מי שטען כי ה-XBOX וקונסולות המשחקים יותר טובות מהמחשב, טועה ובגדול.

המחשב מבחינתי, ולדעת הרבה אחרים, עדיין שולט בתחום המשחקים והעבודות, ואם המון אופציות ודברים שאפשר לעשות בו ולא ב-XBOX,הזבל הזה, הוא ישאר לאורך הרבה מאוד זמן.

אז מי שכתב שקונסולות המשחקים שוות יותר מהמחשב, נא לסתום ת'פה!!!

טוב דבאר רישון לאקס בוקס יהמון המון מישחקים לי אשית יש 89 מישחקים שונים שכול אחד נירה יותר טוב ממישחק מחשב.

פורסם

ודרך אגב,XBox:

וואלה שאתה צודק. מחשב באותה תצורה עם מסך זול עולה פחות כסף ועדיין שווה יותר ואפשר לעשות איתו הרבה יותר דברים ;)

פורסם
  • מחבר

שוק הקונסולות בהחלט הולך להתפתח חזק, ובחול הוא תופס נתח שוק לא קטן, בארץ בגלל שהכל יקר, הוא לא תופס כלכך טוב (תחשבו שאקס בוקס עולה בחול 200 דולר.. ו PS2 בסביבות ה 150 דולר, ויש פחות מעמ, לא 18 אחוז כמו בארץ..)

בכל נקרה, כל הרעיון שזה לא יהיה מחשב, ולא יהיה לזה עכבר (ואולי בעתיד יוסיפו לזה מקלדת, יש לזה הרי USB).

וזה גם הקטע שזה מוחלש, כי לא צריך משהו סופר חזק והחומרה שהם בחרו מתאימה באופן יחסי לביצועים המרביים בעלות הנמוכה ביותר בשבילהם, שממצא כמה שיותר את הטכנולוגיה שעליו היא מבוססת (יחסית לתקופה שבה היא הושקה..)

בכל מקרה, כיוון שהרזולוציה המדובר לא כזאת גבוה, הכרטיס מסך/מעבד שיש שם (פנטיום 3 733 ולוח מבוסס NFORCE) הם אחלה שילוב ולדעתי אין בזה שום בעיה. מי שיצא לו לשחק באקס בוקס יסכים איתי (והאפשרויות התמונות במוד ציפ - לדוגמא ניגון סרטי MPEG4, SVCD, divx, אם פי 3, וכו', ואף העתקת המשחקים במלואם על הדיסק קשיח שנמצא במכשיר (ואפשר להחליפו אף בדיסק גדול יותר, - 80 גיגה ?) ואז לא צריך להסתובב עם דיסקים ביד, לדעתי זה פשוט מדהים!

בקיצור, זה אחלה מכשיר, רק שהוא יקר בארץ, וחבל. נב, ראיתי שכבר מוכרים אותו ב 1800 שקל בארץ, לדעתי זה עדיין לא מחיר סביר (כמו בחול), אבל זה לא 3000 כמו שראיתי עד לפני כמה חודשים בכל מיני מקומות.

יש לך תעות מאוד גדולה שאנשים עוסים האקס בוקס הוא יותר זול מה פס2 הפס2 אולה 300 דולר בחול והאקס בוקס אולה 200 דולאר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים