עבור לתוכן

"הגיע הזמן לפקוח עיניים ולהבין שקונסולות מחליפות את המחשב במשחקים"

Featured Replies

פורסם

ההגהה הגיעה! (תיקון שגיאות)

"

אני חזרתי הפעם בגדול ...!!!

אם אתם גימרים באמת ולא פאן בויים ורוצים איכות ומישחקים לא מקרטעים ומבחר גדול תחזרו בתשובה

1)מה זה אומר? תפסיקו לחשוב שמחשב זה כלי למשחקים .

כי המחשב הוא לא כלי למישחקים .

2)מחשב זה ל עבודה ולא למישחקים.

4)פעם מחשב שלט אבל היום לא . למה לא?! כי יש כמות גדולה של צריבות הורדות ובזכות זה השוק של המחשב קרס .

5)במחיר שאתה קונה כרטיס מסך טוב אתה קונה גיימ קיוב + אקס בוקס + 5 משחקים.

6)ובקונסולה אתם מקבלים איכות מישחקים יותר טובה משל המחשב, ויותר titles והמון אפשרויות .

למה יותר titles?

השוק של המחשב זה שוק פתוח, כול אחד יכול להוציא משחק אם יש לו חברה וכסף. אבל, בשוק של הקונסולות, החברה של הקונסולה משלמת לחברות לייצור מישחקים, וזה גרם לכך שהחברות הטובות מרוויחות מספיק ממה שהם מוכרות על הקונסולות.

יש בזה טריק אבל - אחרי שנה שנתיים לאחר שהמישחק שיצא לקונסולה מתיישן, החברה מחליטה להוציא אותו למחשב כדי לרוויח עוד כמה גרושים וכבר לא איכפת לה שיצרבו .

תאמינו או לא - אתם בעצמכם הרסתם את השוק של המחשבים:

אפילו דום 3 ודאוס אקס 2 יוצאים לאקס בוקס, ורק 6 חודשים אחרי זה, בלי שיפורים ובלי תוספות, יוצאים למחשב .

אתם הרסתם את האיכות אפילו שהמישחקים יצאו למחשב, הם יהיו פורט ואני די בטוח שהם יהיו לא יציבים כמו שספלינתר סל למחשב .

תודה לכול מי שקרא את ההודעה

ואם מי שהוא מכאן יחזור בתשובה אני יהיה שמח .

"

תודה לכול מישה קרה את ההודעה

ואם משהוא מיקאן יחזור בתשובה אני היה שמיך .

• תגובות 103
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צוחק נכון?

אולי במקום לקנות XBOX (זה בערך מה שהבנתי מדבריך) תלך ללמוד עברית? תצ'פר את עצמך... על כל 10 מילים שתלמד לכתוב (השם שלך לא נחשב!) תקנה לעצמך משחק ל-XBOX...

פורסם

ההגהה הגיעה! (תיקון שגיאות) ;D ;)

"

אני חזרתי הפעם בגדול ...!!!

אם אתם גימרים באמת ולא פאן בויים ורוצים איכות ומישחקים לא מקרטעים ומבחר גדול תחזרו בתשובה

1)מה זה אומר? תפסיקו לחשוב שמחשב זה כלי למשחקים .

כי המחשב הוא לא כלי למישחקים .

2)מחשב זה ל עבודה ולא למישחקים.

4)פעם מחשב שלט אבל היום לא . למה לא?! כי יש כמות גדולה של צריבות הורדות ובזכות זה השוק של המחשב קרס .

5)במחיר שאתה קונה כרטיס מסך טוב אתה קונה גיימ קיוב + אקס בוקס + 5 משחקים.

6)ובקונסולה אתם מקבלים איכות מישחקים יותר טובה משל המחשב, ויותר titles והמון אפשרויות .

למה יותר titles?

השוק של המחשב זה שוק פתוח, כול אחד יכול להוציא משחק אם יש לו חברה וכסף. אבל, בשוק של הקונסולות, החברה של הקונסולה משלמת לחברות לייצור מישחקים, וזה גרם לכך שהחברות הטובות מרוויחות מספיק ממה שהם מוכרות על הקונסולות.

יש בזה טריק אבל - אחרי שנה שנתיים לאחר שהמישחק שיצא לקונסולה מתיישן, החברה מחליטה להוציא אותו למחשב כדי להרוויח עוד כמה גרושים וכבר לא איכפת לה שיצרבו .

תאמינו או לא - אתם בעצמכם הרסתם את השוק של המחשבים:

אפילו דום 3 ודאוס אקס 2 יוצאים לאקס בוקס, ורק 6 חודשים אחרי זה, בלי שיפורים ובלי תוספות, יוצאים למחשב .

אתם הרסתם את האיכות אפילו שהמישחקים יצאו למחשב, הם יהיו פורט ואני די בטוח שהם יהיו לא יציבים כמו שספלינתר סל למחשב .

תודה לכול מי שקרא את ההודעה

ואם מ שהו מכאן יחזור בתשובה אני יהיה שמח .

"

much better ;):)

פורסם

מעבר לשלל טעויות הכתיב (למען האמת לא הבנתי מילה ממה שכתבת, למזלי טרחו לתרגם את ההודעה) ישנם מספר טעויות מרכזיות במה שכתבת.

1) המחשב הוא בהחלט גם כלי למשחקים.

2) המחשב בהיותו כלי משולב מאפשר גם עבודה וגם משחקים.

4) שטות גמורה - מאיפה הוצאת את זה? לשוק המחשבים עדיין יש יותר משחקים מאשר לשוק האקסבוקס.

5)יכול להיות, אבל אז אתה מוותר על אינטרנט נורמאלי, וישומי מחשב. ולכן אם אתה מנסה להשיג את שניהם באמצעות קניית מחשב וXBOX אתה לא מרוויח אלא רק מפסיד.

6)שטות מוחלטת, ומעבר לכך רק אציין שמחשב ניתן למצוא הרבה יותר משחקים בגלל השימוש בשליטה מורכבת יותר המשלבת גם עכבר. משחקים כמו RCT או Generals ועוד משחקים רבים נוספים לא תוכל למצוא על ה XBOX. מה שאומר שלשוק המחשבים המגוון גדול יותר, כאשר לXBOX מגוון המשחקים מצומצם למשחקים אקשן ופלטפורמה בעיקר.

ומאיפה המידע שדום3 וDeusEx יוצאים קודם לXBOX ואחר כך למחשב? שוב זו שטות מוחלטת.

מסקנה -

המחשב נותן גם משחקים, גם תוכנות וגם אינטרנט. הXBOX לא.

המחשב נותן יותר מגוון של משחקים. ה XBOX לא.

המחשב נותן אפשרות יותר נרחבת למודים ופאטצ'ים. XBOX לא.

המחשב עובד כרגע יותר טוב עם משחקי רשת. ה XBOX לא.

למחשב יש הרבה יותר משחקים, וכיום יותר המשחקים מתוכננים עבורו מאשר עבור ה XBOX.

ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד ועוד...

מה שאומר שבתור מכונת משחק יעודית וזולה ה XBOX מבצע את עבודתו, אבל הוא עדיין לא משתווה למחשב.

נ.ב. ושמישהו ישנה את הכותרת למשהו מובן...

פורסם
  • מחבר

מעבר לשלל טעויות הכתיב (למען האמת לא הבנתי מילה ממה שכתבת, למזלי טרחו לתרגם את ההודעה) ישנם מספר טעויות מרכזיות במה שכתבת.

1) המחשב הוא בהחלט גם כלי למשחקים.

2) המחשב בהיותו כלי משולב מאפשר גם עבודה וגם משחקים.

4) שטות גמורה - מאיפה הוצאת את זה? לשוק המחשבים עדיין יש יותר משחקים מאשר לשוק האקסבוקס.

5)יכול להיות, אבל אז אתה מוותר על אינטרנט נורמאלי, וישומי מחשב. ולכן אם אתה מנסה להשיג את שניהם באמצעות קניית מחשב וXBOX אתה לא מרוויח אלא רק מפסיד.

6)שטות מוחלטת, ומעבר לכך רק אציין שמחשב ניתן למצוא הרבה יותר משחקים בגלל השימוש בשליטה מורכבת יותר המשלבת גם עכבר. משחקים כמו RCT או Generals ועוד משחקים רבים נוספים לא תוכל למצוא על ה XBOX. מה שאומר שלשוק המחשבים המגוון גדול יותר, כאשר לXBOX מגוון המשחקים מצומצם למשחקים אקשן ופלטפורמה בעיקר.

ומאיפה המידע שדום3 וDeusEx יוצאים קודם לXBOX ואחר כך למחשב? שוב זו שטות מוחלטת.

מסקנה -

המחשב נותן גם משחקים, גם תוכנות וגם אינטרנט. הXBOX לא.

המחשב נותן יותר מגוון של משחקים. ה XBOX לא.

המחשב נותן אפשרות יותר נרחבת למודים ופאטצ'ים. XBOX לא.

המחשב עובד כרגע יותר טוב עם משחקי רשת. ה XBOX לא.

למחשב יש הרבה יותר משחקים, וכיום יותר המשחקים מתוכננים עבורו מאשר עבור ה XBOX.

ואני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד ועוד...

מה שאומר שבתור מכונת משחק יעודית וזולה ה XBOX מבצע את עבודתו, אבל הוא עדיין לא משתווה למחשב.

תעות מאוד גדולה שאנשים בישראל עושים דבר רישון לאקס בוקס יצוא יותר מישחקים ממשר המחשב דבר שני לאקס בוקס יש אנתארנאת ומצתאר לעחזאב ואפילוא אפשר לעפיל אלו מישחקי מחשב ולתקין אלב מרעחת הפלה וזה יוצה הרבה יותר זול מחשב ויותר אחותי מיצתאר לעחזב... ואוד משהוא יש לי לגיד מודים ופצ'ים למישחקי אקס בוקס הם יותר טובים כי זה דרך שרות פרתי שמיקרו סופת נותן ובזמן האחרון מישחקי אונלים יותר טובים אל האקס בוקס ממשר אל המחשב סורי לעחזב...

פורסם

אין מצב שלXBOX יש יותר משחקי נקודה.

האינטרנט של ה XBOX מוגבל למדי.

עניין מערכת ההפעלה הוא סיפר ארוך ולמיטב ידיעתי עדיין לא הצליחו להפעיל עליו לינוקס .

ומשחקים של PC אי אפשר להפעיל עליו.

פורסם

ראית פעם משחק כמו hallo למשל רץ על המחשב חלק כמו על הxbox ?

WELL אני לא!

ובקשר למשחקים, אתה לא מודע ל-מה שקורה במציאות...

יש ה-מ-ו-ן משחקים לקונסולות וכמעט לא יוצא כלום למחשב היום...

זה שיש למחשב יתרון במשחקי רשת זה נכון, נכון לעכשיו....

כל המשחקים שרצים על קונסולות רצים חלק (חוץ מgetaway על PS2) על 60 או 30

היתרון בקונסולות זה האופטימיזציה שנותנות החברה לכל קונסולה...

הגיוון בחומרת מחשבים כיום גדול מדי...וקשה להתאים משחקים למחשבים...

פורסם

לתקן את TGM:

א. יש INTNERNET בXBOX וכל שאר הקונסולות

ב. יש גישה לעדכונים ולהורדות למשחקי קונוסולה, לא רק! יש הרבה יותר אפשרויות עריכה.

ג. על משחקי קונסולה מסוימת יעבדו עליה הכי מהר והכי טוב.

לתקן את BIO:

א. יש צריבות גם של קונסולות.

לדעתי קונסולת משחק זה באמת שווה יותר מאשר מחשב ביתי שמכיל בתוכו הכל, אני מסכים שצריך לחלק את זה...

פורסם

ראית פעם משחק כמו hallo למשל רץ על המחשב חלק כמו על הxbox ?

WELL אני לא!

ובקשר למשחקים, אתה לא מודע ל-מה שקורה במציאות...

יש ה-מ-ו-ן משחקים לקונסולות וכמעט לא יוצא כלום למחשב היום...

זה שיש למחשב יתרון במשחקי רשת זה נכון, נכון לעכשיו....

כל המשחקים שרצים על קונסולות רצים חלק (חוץ מgetaway על PS2) על 60 או 30

היתרון בקונסולות זה האופטימיזציה שנותנות החברה לכל קונסולה...

הגיוון בחומרת מחשבים כיום גדול מדי...וקשה להתאים משחקים למחשבים...

כפרה עניים שלי...

הכול רץ חלק בגלל שזה רץ ברזלוציה של הטלוויזיה שזה מתחת ל640X480 (אם אני לא טועה)

אני חושב שמשחק כמו hallo יפעל דיי חלק ברזלוציה כזאות

פורסם

א.ידוע שיש אינטרנט ל XBOX אך עדיין מדובר במערכת יחסית מוגבלת (ביחס לאינטרנט על ה PC)

ב.בנוגע לעידכונים ומשחקי רשת , שוב מדובר במערכת מוגבלת ביחס ל PC.

ג.המושג פורטים קצת מסבך את העניין, כמו כן ישנן הבדלים בפירוט הגרפיקה וכו' בין הגרסאות השונות.

ואגב .. כיצב משווים את HALO על PC ועל XBOX אם אין עדיין את HALO ל PC?

פורסם
  • מחבר

כפרה עניים שלי...

הכול רץ חלק בגלל שזה רץ ברזלוציה של הטלוויזיה שזה מתחת ל640X480 (אם אני לא טועה)

טוב רזולוציה של פאל זה 1024-780 ואמרקי זה 800-640 ופאל זה 30 פרמים לשניה ואמרקי זה 60 פרימים לשניה .

פורסם

כמובן שקונסולות זה דבר טוב מאוד לגיימרים כבדים, אבל אין ספק שזה עסק יקר ביותר!!!

אם נתחשב בעובדה שב-4000 ש"ח(+, -) אתה מקבל תחנת עבודה קומפלט שאתה יכול לעשות בה ימבה של דברים!

[בין אם זה לשחק במשחקים איכותיים ביותר(כמו ספלינטר סל, אנריל 2, איי ג'י איי 2 ועוד רבים וטובים...) שלא פחות טובים ממשחקי הקונסולות, בין אם זה להנות מאפשרויות מולטימדיה רבות(כגון עיצוב תמונות, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים ועוד...), בין אם זה עבודה עם תוכנות רבות(מעבדי תמלילים, מסרים מידיים ועוד ימבה ימבה ימבה של תוכנות!!!), בין אם זה עבודה באינטרנט(!!!) שזה כיום דבר כ"כ פופולארי והכרחי ועוד דברים נוספים.....].

לעומת זאת בכמעט אותו סכום אתה מקבל תחנת משחקים בלבד...! ואם נחשב את עלויות משחקי הקונסולות נגיע לסכומי עתק...

בקיצור - המחשב זה כלי איכותי, משתלם ומגוון יותר מהאקס בוקס או כל קונסולה אחרת.

פורסם

כפרה עניים שלי...

על XBOX הוא רץ ברזולוציה לפחות של 800X600 ועל AAx4 ועם bump mapping וvertex shading והכל

וזה עוד על celeron 800 (לפי מה שהבנתי) וgeforce 3....

פורסם

wtf?! if I had a dog it would have write with less spelling mistakes than you.

and more to the point that's a total BS. what is a console other than a very weak computer with small range of games that cost alot more (if you get them legally, so that's not really the point), hardly any game controllers and lets not forget that it can't do anything else other than games, where as in computers the options are infinit.

פורסם
  • מחבר

כמובן שקונסולות זה דבר טוב מאוד לגיימרים כבדים, אבל אין ספק שזה עסק יקר ביותר!!!

אם נתחשב בעובדה שב-4000 ש"ח(+, -) אתה מקבל תחנת עבודה קומפלט שאתה יכול לעשות בה ימבה של דברים!

[בין אם זה לשחק במשחקים איכותיים ביותר(כמו ספלינטר סל, אנריל 2, איי ג'י איי 2 ועוד רבים וטובים...) שלא פחות טובים ממשחקי הקונסולות, בין אם זה להנות מאפשרויות מולטימדיה רבות(כגון עיצוב תמונות, האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים ועוד...), בין אם זה עבודה עם תוכנות רבות(מעבדי תמלילים, מסרים מידיים ועוד ימבה ימבה ימבה של תוכנות!!!), בין אם זה עבודה באינטרנט(!!!) שזה כיום דבר כ"כ פופולארי והכרחי ועוד דברים נוספים.....].

לעומת זאת בכמעט אותו סכום אתה מקבל תחנת משחקים בלבד...! ואם נחשב את עלויות משחקי הקונסולות נגיע לסכומי עתק...

בקיצור - המחשב זה כלי איכותי, משתלם ומגוון יותר מהאקס בוקס או כל קונסולה אחרת.

קבאר אמרתי את זה שאתה יחול לתקין ביוס שונים ולתקין מערחת הפלה אל האקס בוקס ולעשות כול דבאר שמחשב עוסה רק ב 800 ש"ח האם חשבתה אל זה שמיקרוסיפת מפסידים 100 דולר אל כול אקס בוקס שהם מוחרים . וקרגה האקס בוקס הוא מישתוה למחשב כי הוא מחשב בעצמוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים