פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר השיתוף לא עובד , החיבור רשת שהיה לי בחיבורי רשת כבויי בגלל שאין חיבור ישיר עם המחשב השני ובמחשב השני אני שיניתי את ה IP ככה שהוא יעבוד עם הראוטר
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר לאיפה דרך מה למה כמה , לא הבנתי , ניסיתי להתחבר במחשב השני לIP שלו ואי אפשר , אתה יכול להסביר לי בבקשה שלב שלב איך לסדר את השיתוף? קראתי בסטיקי אבל לא מוסבר שם על שיתוף ברשת עם נתב
פורסם 2008 במרץ 417 שנים אין פה שום דבר מיוחד שני המחשבים בעצם נמצאים במסגר אותה רשת שהיא ה NAT של הנתב. תכנס להתחל>הפעלה ותרשום \\ ואז את שם המחשב או את ה IP שלו במידה והוא מציג לך הודעת שגיעה שהנתיב לא נמצא תן לו פינג ותראה אם יש תגובה.
פורסם 2008 במרץ 417 שנים מחבר איך בידיוק נותנים פינג?הנה ההודעה שמוצגת לי [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 417 שנים תבדוק במחשב השני קודם כל שזאת באמת הכתובת שלו (ipconfig)וכמובן עדיף שתהיה לו כתובת קבועה.פינג?התחל>הפעלה>cmdping [ip address]כמו שאמרתי אתה יכול גם לגשת למחשב לפי השם שלו בנוסף לכתובת IP.
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר איפה הכי טוב לבדוק את ההגדרות של ה IP? בהגדרות של החיבר רשת .? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 517 שנים אולי אני פשוט כבר לא שם לב אוטומטית... כשיש סוגריים מרובעים בדוגמאות קוד זה לא אומר שצריך לכתוב אותם
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר עשיתי בהתחלה פינג ל IP שלי ואחרי זה לIP של המחשב השני אין לי מושג מזה מה ולא הבנתי כלום. מצטער שאני משגע עם השאלות פשוט זה מעצבן אותי כל הסיפור עם הרשת ושאני לא מצליח לעשות שיתוף.תודה
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מהאתר הזה אני מצאתי את המדריך שהתשמשתי בו להגדרת הראוטר כשעברתי לכבליםhttp://www.pikok.co.il/Tmicha.aspאני מקווה שזה יעזור גם לך, יש שם הרבה מאוד מדריכים לEDIMAX
פורסם 2008 במרץ 517 שנים מחבר כן אני גם כן השתמשתי במדריך ההוא שיש שם רק שמצאתי במקום אחר אותו, אין שם מילה על שיתוף קבצים בין מחשבים שמחוברים ברשת
פורסם 2008 במרץ 617 שנים מחבר עשיתי, חיפשתי , ניסיתי אבל אני פשוט לא מבין מה הולך בקטע של הרשת זה משגע אותי.
פורסם 2008 במרץ 717 שנים מחבר הצלחתי לעשות ככה שהמחשב השני יוכל להיכנס לתיקיית שיתוף שלי אבל אני לא מצליח לשתף תיקיות שלו ...... זה גם לא מראה לי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.