עבור לתוכן

צריבה של סרט "ששוקל" 8 ג'יגה בNERO. האם התוכנה מפצלת ל2 דיסקים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סרט ששוקל בערך 2 ג'יגה. כאשר אני מעוניין לצרוב אותו אני (דרך התכונה) מגדיר איכות מקסימילית ואז הקובת שוקל בערך 8 גי'גה.

איך צורבים את זה?

זאת אומרת (קיבלתי כבר תשובה כזאת) אני לא מעוניין להוריד את האיכות שיכנס לי ל דיסק DVD אחד אלא דווקא לפצל את הקובץ הנ"ל ל 2 דיסקים DVD. האם NERO עושה זאת אוטומטית (קרי כאשר נגמר המקום הדיסק הראשון היא נותנת לך חיווי להכנסת דיסק נוסף) או שאני אקבל הודעת שגיאה, כאשר יגמר המקום.

כי אני לא מצאתי שום מקום/דרך שבה ניתן "להגדיר" לתוכנה לפצל את הקובץ ל 2, או שיעשה זאת אוטומטית.

תודה מראש לעונים.

פורסם

רגע יש לך סרט שבא ב2GB ואתה בצריבה תהפוך אותו ל8GB :screwy:

ברור לך שזה שזה לא ישפר את האיכות או משהו, תצרוב אותו על DVD אחד בגודל איך שהוא בא, זה לא יוריד את האיכות..

או שלא הבנתי את השאלה שלך :P

פורסם

ואי עכשיו שמתי לב שזה 2 גיגה

במקור אצלך זה 2 גיגה ? או שכבר הפחת אותו לשמונה?

פורסם
  • מחבר

במקור הוא 2 ג'יגה.

ברגע שהולכים לNERO ומבקשים ממנו שיצרוב את הקובץ לDVD הוא שואל אותך לאיכות.

אפשר להגדיר לו שהאיכות תהיה אוטומטית ואז הוא יקח את הקובץ ויפרוס אותו לדיסק DVD סטנדרטי.

וניתן לבקש שהאיכות תהיה מקסימלית ואז NERO לוקחת את הקובץ והופכת אותו ל8 גי'גה. ואני מעונין ולו בשבילת הסקרנות לצרוב אותו ככה (8 ג'גה).

אבל אין לי מושג איך. ז"א אני יכול להנחות את NERO פשוט לצרוב (וכמובן להכניס דיסק "רגיל" של DVD) וכאן בעצם השאלה שלי. האם NERO תתחיל לצרוב - אז יגמר המקום בDVD והוא יבקש ממני DVD נוסף או שפשוט אני אקבל הודעת שגיאה ואז אני "אדפוק" את הDVD.

או שניתן פשוט להגידר לNERO לצרוב 8 ג'גה על 2 דיסקים DVD?

פורסם

NERO לא ייתן לך לצרוב 8 גיגה על דיסק של 4.7.

על דיסק DL של 8.5 גיגה - כן ייתן.

פורסם

אם אתה מעלה את האיכות דרך הנרו אז כל התוכנות שהבאתי לא יעזרו לך אלא אם תפצל את הסרט לכמה חלקים וכול חלק תעלה לו את האיכות בנרו עד 4 גיגה

פורסם
  • מחבר

אוקי, שאלה אחרת.

אני לא יודע איך NERO לוקחת סרט ששוקל 2 ג'יגה והופכת אותו ל8 ג'יגה. איך היא מגבירה את האיכות?!? אבל האם יש תוכנה אחרת שעושה זאת?

ז"א מה שאני רוצה לעשות זה להגדיל את האיכות דרך NERO (למשל) אבל במקום שהוא יצרוב לי את הקובץ הוא פשוט "יעשה" קובץ חדש של 8 ג'יגה, הקובץ יהיה פורמט של סרט, ואת זה אין בעייה לחתוך לכמות הדיסקים שאני רוצה.

תוכנות אחרות יכולות לעשות זאת?

פורסם

אי-אפשר להגדיל את האיכות.

תצרוב את הקובץ כ-DATA, לא כ-DVD MOVIE.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אם אי אפשר להגדיל את האיכות, מה NERO בעצם עושה כאשר היא לוקחת קובץ של 2 ג'גה, אני מסמן איכות מקסימלית ואז התוכנה הופכת את הקובץ ל 8 ג'יגה?

אם אין שום דרך להגדיל את האיכות (בצורה זו או אחרת) אז לא היתה לי אופציה בכלל לבחור איכות. וכל קובץ של סרט NERO היתה צורבת לפי המשקל הראשוני שלו. קרי קובץ ששוקל 2 ג'יגה ישקול גם אחרי הצריבה 2 ג'יגה +- לא?

פורסם

הנרו סך הכל מבצע הסבה של הקובץ מDIVX שכנראה זה הקובץ שיש לך, לMPEG שיתאים לכונני DVD רגילים שלא תומכים בDIVX

האיכויות שהוא שואל אותך, אלו איכויות להמרה, אם תשים איכות נמוכה מידי ותצרוב, תראה שהאיכות פחות טובה מהקובץ הנוכחי, באיכות מקסימלית, זה יכול להיות תואם או שוב פעם, מתחת לקובץ שממנו אתה ממיר.

פורסם
  • מחבר

אוקי....

אז במידה והDVD שלי קורא קבצי DIVX אז בעצם אתה ממליץ לצרוב את הקובץ כDATA?

במידה והסרט הינו 4X3 ניתן להפוך אותו ל16X9?

פורסם

כן. ולמה לעשות שטות כזו ? עדיף כבר להשיג את הסרט 16x9 (להפוך אותו רק יהרוס אותו יותר ממה שהוא הרוס כבר עכשיו).

פורסם
  • מחבר

כי זה לא ממש סרט קולנוע, זה קטע ווידיאו מסויים.

העניין הוא שבסלון יש לי LCD ואם אני מציג סרט שהוא 4X3 אז רואים ממש פסים שחורים בצד.

פורסם

לפעמים בטלוויזיה יש אופציה של ZOOM שהופך את זה ל 16 על 9 (ומעלים חלק מהתמונה) ו/או מתיחה שמותח את התמונה ל 16 על 9 (והורס את היחס של התמונה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים