עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל PCANYWHERE...

Featured Replies

פורסם

היי,

- יש אפשרות להגדיר את ה HOST של PCANYWHERE כך שאפשר יהיה להיכנס אליו דרך רשת האינטרנט, ולא דרך LAN. כלומר, למשל להגדיר HOST בבית, ולהיכנס אליו דרך האינטרנט במקום העבודה?

- האם יש באגים או יותר נכון vulnerabilities ידועים בגירסה האחרונה ביותר של PCANYWHERE

(10 נדמה לי), שיגרמו לכך שאם אני אתקין את התוכנה כ HOST במחשב שלי, תהיה אפשרות לפרוץ אלי?

- מופעל אצלי פיירוול BLACKICE ברמה בסיסית, בלי application protection. האם אפשר להפעיל את ה PCANYWHERE במקביל לפיירוול?

- כמה רוחב פס צורך חיבור פעיל ל PCANYWHERE, ז"א האם אפשר לנהל את המחשב בצורה סבירה דרך חיבור ADSL רגיך (מרחוק)?

??? ??? ???

פורסם

1. בהחלט ,דרך ה TCP/IP ע"י התחברות ישירה בשימוש הIP שלך

2. יחסית לא ,התוכנה משתמשת בכלים הבלעדיים לה, בכדי לחדור יש צורך כמובן לדבר בשפה שלה ,אצלי הHost פתוח כל הזמן ומעולם לא פרצו או ניסו לפרוץ אלי.

3. אפשרי ,לא ידוע לי בקשר לפיירוול הספציפי הזה, אבל פיירוול בכללי לא מפריע.

4.בהחלט ADSL מספיק (אפילו 256kb), לרמה של כמעט RealTime, אל תצפה לאפשרות של משחק במחשב מרוחק, שימושי בעיקר לאיתור תקלות ושינוי הגדרות כל עוד אתה ב2D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

השימוש שאני חושב עליו הוא כמובן לא משחקים במחשב מרוחק 8) . זה בעצם לא יותר מהפעלת כמה הורדות בתוכנות שונות בזמן שאני לא נמצא בבית. חבל לא לנצל את החיבור הקבוע לאינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים