עבור לתוכן

איך Asus P5N32 SLI עבור OC ?

Featured Replies

פורסם

אני צריך לוח טוב ל-SLI ול-OC. חשבתי על ה- Asus P5N32 SLI שהוא SLI Dual x16 והצ'יפסט שלו זה 680i. הוא נראה טוב רק קצת יקר ביחס ללוח עם צ'יפסט 650i אבל שתומך רק ב- SLI Dual x8.

מישהו מכיר לוח טוב יותר ל-SLI ו-OC ?

פורסם

הלוח די טוב (יש לי אותו) הבנתי שהוא ככה ככה... זאות אומרת שהוא לא עושה ניסים ונפלאות אבל הוא סבבה לOC.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון "ניסים ונפלאות"... מה אתה מצפה מלוח שיעשה ? מלבד OC, יש משהו פחות טוב בו ?

פורסם

אני אישית לא עושה אוברקלוק אבל בנתיים לוח-האם מתפקד מצוין חלק בלי בעיות :xyxthumbs:

פורסם

אני יסכם את זה ככה: הלוח הוא לא הכי מתאים ל-OC יש לוחות יותר טובים לOC אבל אם תמצע SLI בנוסף זה כבר שאלה אחרת... אני יודע שיש את הלוח של EVGA שהוא גם 680I תבדוק אותו, הוא ניראה לי צריך להיות יותר טוב למטרות שלך.

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא עושה אוברקלוק אבל בנתיים לוח-האם מתפקד מצוין חלק בלי בעיות :xyxthumbs:

ראיתי במפרט שלך שאתה משתמש ב-SLI עם שני 8800GT - איך הביצועים ? האם היה לך לפני רק כרטיס אחד ? אתה יכול לומר בוודאות שה-SLI משפר את הביצועים בצורה משמעותית ?

פורסם

אני גם מתלבט בין הלוח בנושא של הת'רד לבין ה-Сommando.. ואני ממש אובד עצות :nixweiss:

אני החלטתי לרכוש מעבד E8400 ,

1) מאחר והקומנדו תומך במעבדי מרובעי ליבה של 45nm,

אך האם הלוח הנ"ל P5N32-E SLI גם יתמוך? אם כן - אז אני אלך על האחרון.

2) האם הלוח המדובר בנושא תומך ב- PCI-e2.0? איך אפשר לדעת?

3) אבל תכלס אני לא יודע אם עדיף לשדך לו לוח אם בעל צ'יפסט P965 של קומנדו או צ'יפסט 680i של נוידיה

או בכלל ללכת על אחד הצ'יפסטים החדשים יותר כמו P35 (מעדיף את של אסוס כמובן) ??

מישהו יכול לעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים