עבור לתוכן

מחפש תוכנה להמרת mp3 ל-cda

Featured Replies

פורסם

האמת שמצאתי כזו תוכנה ברשת אבל אין לי את הקראק. במצב הנוכחי התוכנה לא מאפשרת לי לצרוב יותר מ-10 שירים בדיסק.האם מישהו מכיר תוכנה חינמית?

פורסם

קודם כל, ערוך את ההודעה שלך. אסור לדבר כאן על תכנים לא חוקיים.

חוץ מזה, הפעולה שאתה מדבר עליה נקראת ripping. יש המלצה לתוכנות כאלה בסטיקי תוכנות מומלצות.

פורסם
  • מחבר

בחייך שניצל...אתה רוצה להגיד לי שאתה משתמש רק בתוכנות חוקיות?

בקשר למה שהצעת....עד כמה שאני יודע פעולת ה-ripping (קריעה בעברית) משמעותה להמיר את השירים מהדיסק לקבצים במחשב. מה שאני רוצה זו פעולה הפוכה. יש לי קבצי mp3 על המחשב ואני רוצה ליצור דיסק לשמיעה ברדיו דיסק לאוטו שתומך רק בפורמט cda.

בקטגוריה "תוכנות מומלצות" מפנים אותי לתוכנות שהן אינן חינמיות. אני לא מתכוון להוציא שקל (אני תימני........שכחת? :bash:) .

ואגב...ככה סתם בשביל ידע כללי...מה זה סטיקי?

פורסם

זה לא משנה אם אני משתמש בתוכנות חוקיות או לא. חוקי הפורום אוסרים על תוכן לא חוקי, וזהו.

מה שאתה מחפש זה פשוט תוכנת צריבה שיודעת לצרוב audio. סיומת cda היא לא פורמט קבצים אמיתי, אלא זה רק "קיצור דרך" לשירים שעל דיסק אודיו רגיל.

פורסם
  • מחבר

שניצל ממש לא הבנתי אותך הפעם. גם mp3 וגם wma הם פורמטים של קבצי אודיו ועדיין אני לא יכול לשמוע אותם ברדיו דיסק שיודע לנגן פורמט cda.

אתה אומר ש-cda זה לא פורמט?...אז למה כשאני מכניס את אותו דיסק למחשב הסיומת שלו היא cda.?

פורסם

הסיומת של ה-cda נותנת אינדיקציה למיקום של ה-track אבל זה לא הקובץ עצמו.

תעשה ניסיון, תעתיק את קבצי ה-.cda למחשב ותנסה להמיר אותם- לא ייצא לך כלום.

בקיצור- מה שאתה צריך זה לצרוב בתוכנה כמו Nero ובמקום לבחור mp3 disc ללכת על audio disc. זה הכל.

פורסם
  • מחבר

G-Man צדקת ב-100%.

תודה רבה גבר. זה אחד הפורומים החזקים שאני מכיר. אני נתקל בבעיות שאני שובר את הראש ולא יודע איך לצאת מהם ופה אני רק שם את הבעיה ובאותו יום....או מקסימום למחרת יש לי פתרון ביד.

פורסם

גם אני התחלתי ככה בפורום הזה,

נתקלתי בו במקרה ב-google ופרסמתי כמה בעיות שהיו לי... מההתחלה ראיתי שהפורום הזה הוא ברמה ממש גבוהה ואת ההמשך אני מניח שהבנת ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים