עבור לתוכן

נייד או נייח?

Featured Replies

פורסם

אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד.

אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\

אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי!

תודה מראש.

פורסם

אם אתה לא צריך נייד, אל תקנה נייד.

פורסם

יש לך מקום לנייח?

תכין כמה אזיקונים, ותקנה נייח. אם אין צורך אמיתי בנייד, אין סיבה לקנות נייד. זה בזבוז כסף.

פורסם
  • מחבר

החדר קטן והשולחן ממוקם מול הדלת = המחשב מתחת לשולחן והחוטים חשופים לכל מי שנכנס.

זה לא כזה אסטתי...גם תחנת עגינה זה לא כזה אסטטי ויש חוטים עדיין

פורסם

אולי זה לא אסטתי, אבל בכסף שתחסוך בטוח תוכל למצוא איזשהו פיתרון לזה (אולי עגלה, אולי שרוול (או איך שלא קוראים לזה?!))..

שתהיה באוניברסיטה ותראה מה תלמד תקנה לפטופ אם אתה באמת צריך אותו. חבל לקנות לפטופ עכשיו בשביל שאולי עוד שנתיים באוניברסיטה תצטרך אותו. עד אז אתה כבר תרצה (ואולי גם תצטרך) עוד אחד חדש.

פורסם

זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד

אני לא מבין מה ההתלבטות הגדולה כאן

אתה לא צריך נייד עכשיו = אל תקנה נייד, עוד שנתיים יהיו ניידים דקים יותר, קלים יותר, עצמתיים יותר, באותו מחיר של היום

ובנוסף יהיה לך יותר כסף (בתקווה, כלומר).

מה גם שנייד לאוניברסיטה זו לא ההחלטה החכמה ביותר, אם אתה קונה נייד ללימודים אקדמיים אתה חייב להשקיע הרבה מעצמך ולהתחייב אליו

מה גם שזו סחבת לקחת אותו באוניברסיטה לכל מקום, גם אם הוא שוקל 1.8 ק"ג (תאמין לי, אני יודע, זה מה שאני עושה)

ויש ימים, בשיעורי חדו"א למשל, שאתה מנסה להקליד את הנוסחאות נסיגה והסיגמא ביתא גמא פיא שהמרצה פולט כמו משוגע ללוח,

ומאבד את עצמך לדעת, ואתה חושב לעצמך "למה קניתי לפטופ, למה, מה רע בדף ועט, מה?"

(אלא אם כן אתה לומד מקצוע הומני ללא מתמטיקה, כמו היסטוריה או ספרות או משהו שרק צריך לסכם בו מילולית, במקרה הזה - זה דווקא מאוד נוח)

בקיצור, נייד יהיה בזבוז כסף משוויע עכשיו, ולא יספק אותך לצרכים העכשויים שלך, למשל אם אתה גיימר או אפילו סתם אוהב לשחק פעם ב...

תקנה נייח

אין לך מקום לנייח? תקנה מארז קטן שמתאים ל HTPC, או שתשקיע בסידור כבלים בחדר, אין כזה דבר "לא אסתטי" , יש "לא השקעתי".

פורסם

אין כזה דבר "לא אסתטי" , יש "לא השקעתי".

אתה מיקי בוגנים.

תודה בזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אשאיר את הנייח גם לחדר הבא...

אני מתכנן לעשות מודינג למחשב ולהכניס את מפצל החשמל אל תוך המחשב, כלומר, כל הכבלים יהיו מלוכדים יחד עם אזיקונים ויכנסו הישר אל תוך המחשב ככה שלא יהיה בלגאן ורק כבל אחד ייצא מהמפצל במחשב אל שקע החשמל.

תודה לכם :-)

פורסם

אתה מיקי בוגנים.

תודה בזה.

ROFL

למישהו יש פה אובססיה למיקי בוגנים...(איפה הסמיילי הזומם של MSN כשצריך אותו?)

:cool2:

פורסם

זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד

ענית על זה בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים