פורסם 2008 במרץ 117 שנים שלום חברים, אני מנסה להדפיס שטר דולר אמריקאי דרך פוטושופ ואני מקבל הודעה שלא נין להדפיס שטרות. ניסיתי כל מיני דרכים להדפיס ושומדבר לא עובד אני כל הזמן מקבל הפניה לאתר www.rulesforuse.org. עשיתי משהו חמוד עם השטר בפוטושופ ואני רוצה להדפיס אותו .. אני ממש לא בקטע של זיוף או משהו בסגנון הזה ניסיתי אפילו להקטין את השטר למידות יותר קטנות או יותר גדולות , זה עדיין לא נותן להדפיס. אני זוכר שקראתי אז כתבה (אולי אפילו פה באתר) שיצרנים של המדפסות הכינו הגנה כזאת בדרייבר של המדפסת .... יש איזשהו אלגוריתם שיודע לזהות שזה שטר ומונע הדפסה שלו ב-windows. הם יש דרך לעקוף את זה? ד"א , אני לא רואה שומדבר פסול בהודעה הזאת , והיא לא בסגנון של warez או משהו כזה. אם כן מנהלים ,'צטערת .. אז תורידו אותה מהאתר .. :\ תודה רבה !
פורסם 2008 במרץ 117 שנים איך אתה לא מצליח ?? זאת תמונה המדפסת לא יכולה לדעת מה זה ... (או שאני טועה ? כי זה דפוק )
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר זה שזה דפוק אני יודע , זה נגד זיופים אבל חפרתי קצת בגוגל ומצאתי שיש אלגוריתם שיודע לזהות שטרות ... תריץ על זה חיפוש לא מצאתי עדיין פיתרון , חשבתי שיש מישהו פה שמכיר את זהויודע לעקוף את הבעיה ... אז אם מישהו יודע אני אשמח לקצת עזרה בכל מקרה אני ממשיך לחפש פיתרון ... זה קובץ שסרקתי זאת ההודעה שאני מקבל ... גם ב-CS2 וגם ב-CS3
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר ניסיתי ... לא הלך אפילו עשיתי screenshot והדבקתי ב-word דרך paint ... אין אין .. מה שאני לא עושה , אי אפשר להדפיס את זה!!!
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר זה קובץ PDFתנסה להדפיס , תראה מה יצאhttp://www.flyupload.com/?fid=8847718
פורסם 2008 במרץ 217 שנים מחבר היום גיליתי כנראה שזה מוטמע בדרייבר של המדפסתניסיתי להדפיס ממחשב שלישי , במדפסת Xerox וכן הצלחתי להדפיס2 המחשבים האחרים היו מדפסות HP יחסית חדשות .....מישהו מצא פיתרון לבעיה? :\
פורסם 2008 במרץ 217 שנים אני מבין שלא טרחת לעיין בלינק שנתתי? יש בו קישור לפתרון (שאפילו מוצג בסרטון וידאו) בתחתית הדף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.