פורסם 2008 במרץ 117 שנים חברים אני מתלבט מה להזמין זה הוא זההשאלה מה יותר טוב אני יודע שבאמרקאי צריך שנאיוגם משחקים קודם כול יוצא אמרקאיבקיצר תמליצו לי בבקשה מה לקחתואם מישהו יוכל לעזורלי ברכישה דרך האתר אני ישמחותגידו זה נכון שעוד שלושה חודשים הולך לצאת קונסולה חדשהשתדרוס את ה wiiב1500 שייח פחות?ישמח גם על זה לקבל מענהתודה מראש חבריםבכבוד רב אלירן2
פורסם 2008 במרץ 117 שנים 1-כרגע האמריקאית עדיפה אבל אם אתה רוצה לקנות משחקים מהארץ (לא הזמנה מחול) אז רוב החנויות מוכרות משחקים אירופים ויש הגנה אזורית ככה שזה צריך להיות השיקול חוץ מזה אם יהיה יבוא רשמי מן הסתם זה יהיה WII אירופי 2-מיקרוסופט\סוני \נינטנדו כולן עמוק בדור הזה של הקונסולות ככה שמהן לא תיצא אף קונסולה חדשה בקרוב וקונסולה בפחות מי 1500 שקל מהWII זה אומר קונסולה ב500 שקל הקונסולה היחידה שיכולה להתקרב לזה זה הPS2 אחרי ירידת מחיר ל100$ בחול אבל גם הוא בארץ יהיה יקר יותר
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר אין לי בעיה מבחינת משחקים כי אני אחד כזה שמוריד ולא קונהבכול מקרה חברים מישהו פה הזמין קונסלה כזאת מחוייל ויש לו נסיון?ישמח גם עם תדריכו אותי ממש איך עושים זאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.