עבור לתוכן

בקשר לזכרון למחשב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות סטיק אחד של 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עכשיו יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR2

עכשיו עם אני יוציא סטיק אחד של 512MB DDR2 וישים את הסטיק של 2GB DDR2 אז יהיה לי 2.5GB DDR2

נגיד ויהיה לי 2.5 GB DDR2 זיכרון פנימי יהיה לי עדיין צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לא?

הנה המפרט:

GEFORCE 8800GTS640MB

2.5GB DDR2

INTEL E6300 1.86GHZ

העם שיהיה לי 2.5GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עדיין יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך או שמשחקים ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק מאוד

תחזירו לי תשובה ותגידו לי מחירים לגבי 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב תודה רבה ויום טוב.

פורסם

למה להוציא ? , עדיף להוסיף 2X1 גיגה לעבודה ב-Dual Channel

זכרון נוסף ישפר את מהירות העבודה של המחשב , אבל אין קשר להגדרות בכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

בסדר נגיד יהיה לי 2.5GB DDR2 זיכרון פנימי או 3GB DDR2 אז משחקים כבדים יעבדו לי חלק חלק על הגדרות גבוהות? זאת השאלה שלי בעצם תענו לי על זה

הנה המפרט:

GEFORCE 8800GTS 640MB

3GBDDR2 או 2.5GB DDR2

INTEL E6300 1.86GHZ

תענו לי בבקשה על זה.

פורסם

שוב , אין קשר בהגדרות של הכרטיס מסך לכמות הזכרון במחשב

בקיצור התשובה היא לא

פורסם
  • מחבר

אוקי אבל אני ירגיש שיפור ניכר מאוד במשחקים?

למשל במשחקים כבדים המשחקים ירוצו לי מהר מאוד על הגדרות גבוהות?

פורסם

אוקי אבל אני ירגיש שיפור ניכר מאוד במשחקים?

למשל במשחקים כבדים המשחקים ירוצו לי מהר מאוד על הגדרות גבוהות?

אם המשחק מקרטע בהגדרות גבוהות זה בגלל המוגבלות של הכרטיס מסך ולא יעזור גם 10 גיגה זכרון

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי 1GB DDR2 זיכרון פנימי ונגיד יהיה לי 3GB DDR2 זיכרון פנימי

משחקים יעבדו לי בהגדרות גבוהות חלק חלק?

בלי שום קשר עכשיו לכרטיס מסך כן או לא?

המפרט שלי חזק מאוד תענו לי

פורסם

נו באמת אומרים לך שזה לא קשור לRAM יש קשר כלשהו אבל רוב הכוח הוא מהכרטיס מסך Crysis very high זה טוחן 1.5GB (לפי מה שאחד בפורום פה אמר)

אז מה אתה צריך 3GB חות מזה הביצועים ש 3BG הם לא משהו תחלים אז שני הסטיקים הישנים שלך ב שניים חדשים של 2X1GB 800MHZ כי 3BG לא יעבדו ב Dual Channel (תקנו אותי אם אני טועה) ו 2GB (שני סטיקים של 1 GB כל אחד) יגבירו את הביצועים יותר מלהוסיף סתם 2GB בסטיק אחד והשני הוא 512MB אם אתה מתכוון CRYSIS על VHIGH כשאתה אומר "משחקים יעבדו בהגדרות גבהוהות חלק חלק" אז לא

משחקים אחרים כן (אני לא מכיר שו משחק שאוכל את המערכת כמו CRYSIS)

פורסם

כרגע יש לי 1GB DDR2 זיכרון פנימי ונגיד יהיה לי 3GB DDR2 זיכרון פנימי

משחקים יעבדו לי בהגדרות גבוהות חלק חלק?

בלי שום קשר עכשיו לכרטיס מסך כן או לא?

המפרט שלי חזק מאוד תענו לי

למה 3 גיגה? 3 גיגה שמים רק אנשים שלא מבינים כלום בחומרה שמים או 2 או 4 לא באמצע אם יש לך עכשיו גיגה 1 אז או שתוסיף עוד גיגה או שתוסיף עוד 3 גיגה כדיי שיהיה לך 4

בקשר לקריסיס זה נכון שקריסיס הוא כבד מאוד למערכת אבל הוא לא שורף הרבה זיכרון יחסית למשחקים אחרים יש משחקים אחרים שהם הרבה פחות כבדים מקריסיס ושורפים פי 2 זיכרון יותר ממנו זה הכול לתוי במנוע הגראפי של המשחק

פורסם

הזיכרון מאוד קשור למשחקים!!! בדוק!!

אם יש חוסר בזיכרון, המשחק כל הזמן יזוז קצת וייתקע וגם כשאתה רוצה למשל להסתובב פתאום במשחק זה ייתקע קצת... גם לי זה קרה!

במחשב הקודם היה לי 660GT עם בהתחלה 512MB זיכרון, וכשניסיתי לשחק BF2 אפילו על MEDIUM זה נתקע לי, וכששידרגתי לג'יגה יכולתי לשחק כמעט על HIGH!

וגם במחשב הזה - אם אני מפעיל הרבה תוכנות (ועוד הויסטה לוקחת הרבה...), ואז מנסה לשחק CRYSIS זה בקושי שחיק עם מעט FPS... אבל כשאני סוגר כמה תוכניות ומפנה זיכרון המשחק טס!

ואל תגידו שזה לא נכון כי זה מאוד נכון... אולי אם יש מספיק זיכרון להוסיף עוד לא יעזור, אבל אם יש חוסר זה ממשש יעזור.

פורסם
  • מחבר

אוקי המפרט שלי גם קודם כל חזק מאוד וגם יהיה לי 3GB DDR2 זיכרון פנימי במחשב זה הרבה ומספיק בשביל משחקים לדעתי עם יהיה לי 3GB DDR2 המשחקים יטוסו אצלי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק כמו מים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים