פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים אתם מוצאים שרתים טובים במולטי או שעוד לא ניסיתם?אני מוצא מינימום 150-130 פינג.
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים זה פינג טוב יחסית כשאסיים את הסינגל אתפנה למולטי אלא אם כן זה יקרה בעוד שבוע ויומיים
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים זה פינג טוב יחסית כשאסיים את הסינגל אתפנה למולטי אלא אם כן זה יקרה בעוד שבוע ויומיים נראה לי אני מוותר על הסינגל הוא ממש כיף, אבל הוא נראה לי ארוך מאוד, ובסוף לא יהיה לי זמן להתרגל למולטי. עריכה מהתפריט הראשי, כשאני נכנס לONLINE, הוא כותב לי AN UNEXPECTED ERROR OCCURED. IF THE PROBLEM PRESISTS, PLEASE CONTACT CUSTOMER SERVICE. מה זה??, מה הבעיה?
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים הסינגל לא ארוך בכלל,בסביבות ה6 שעות בערך. וכמה בעיות יש לך במשחק? אולי תבקש מסטים להחליף עותק וזהו
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים כמעט תמיד במשחקים עם דדי סרברס היו לי בעיות, אבל גם במשחק בלי דדי סרברס היו לי בעיות, גם במחשב הקודם שלי.. אולי.. אולי אני פשוט צריך להחליף מציאות? ועכשיו רציני, מה מונע מהמולטי שלי לעלות?
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים יצאתי מהמשחק וניסיתי שוב איזה 3 פעם, ומשום מה זה עבד לי בפעם השלישית.יש איזה סרבר טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.