עבור לתוכן

Assassin's Creed - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא אין כתוביות. לעבור מחדש זה הדבר האחרון שתרצו, אתם תשתעממו למוות מטיפוס על סלעים.

• תגובות 1.1k
  • צפיות 145.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך יכול להיות שיש למישהו חשק לחזור אליו? הוא מייגע אחרי שמתקרבים לסוף... לחזור אליו אחרי שסיימת? :nixweiss:

אשכר'ה, אחרי שסיימתי אותו פעם אחת הרגשתי שסיימתי אותו 20 פעם בגלל זה שהוא כל הזמן חוזר על עצמו.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ אבל חזרתי לשחק מההתחלה ואני תקוע בMemory Block 6 שאני צריך להרוג את Robert ויש מלא אנשים (אלו עם הגלימות הלבנות והצלב האדום) מסביבי שאני צריך להרוג וזה ממש קשה.

איך אני עובר את הקטע הזה?!?!

תודה.

פורסם

עד כמה שאני זוכר- זה לא קרב קשה במיוחד.

אמנם אתה מתחיל מוקף בכל השומרים שלו, אבל תתמקד בהם אחד אחד:

כל פעם תלך על שומר אחד, מכה או שתיים להחליש ותסיים אותו. כמובן אם מישהו בא מאחור אתה חייב להדוף אותו.

אבל תמשיך ככה, בלי לכל עבר- כי זה רק יעייף אותך ועדיין כולם יהיו על הרגליים.

עוד משהו יעיל, ברגע שמישהו ניגש אליך ותופס אותך כדי להטיל אותך לריצפה אתה יכול לשבור את זה ולהכות אותו עם לחיצה נכונה על כפתורים (אני ממש לא זוכר איזה- לא שיחקתי מזמן).

פורסם

איך בידיוק לעדוץ מי שבא מאחורי?

אני באמצע קרב עם אחד ואני לא יכול להפסיק באמצע וללכת לשני.

ניסיתי לעשות את הקרב הזה כבר איזה 10 פעמים ואני לא מצליח. :s07:

פורסם

אולי זה יכול לעזור:

תשים לב למהלכים המסיימים שלו, הכל נהייה פשוט כשמשלבים קומבואים ולא מכים עם אותה תנועה שוב ושוב.

פורסם

סליחה שאני מקפיץ אבל חזרתי לשחק מההתחלה ואני תקוע בMemory Block 6 שאני צריך להרוג את Robert ויש מלא אנשים (אלו עם הגלימות הלבנות והצלב האדום) מסביבי שאני צריך להרוג וזה ממש קשה.

איך אני עובר את הקטע הזה?!?!

תודה.

טיפ מצויין זה לברוח למקום בו יש Vigilantes. ברגע שהם מחזיקים לך את האוייבים, אתה צריך להתמודד עם אחד או שניים בו זמנית בלבד... :smile1:

פורסם

לזה שמעלי^

אני לא יכול לברוח לשום מקום בקטע הזה.

G-Man, תודה על הסרטון. ננסה.

פורסם

אופס התבלבלתי בדמות שצריך לחסל.

לא כולם עוברים את זה בפעם הראשונה... לקח לי גם איזה 3 פעמים. וכמובן לנסות להתחמק מהם ולהעדיף תקיפות ממוקדות מאשר סתם ניפנופים בחרב. (אם יש לך מספר סכינים - תזרוק על מי שרק תוכל).

פורסם

את הקטע הזה עברתי ועכשיו אני תקוע עוד פעם :P

אני צריך להרוד את Al Mualim (הבוס- זה שבארמון ועם בגדים שחורים) אחרי שהוא "הכפיל" את עצמו לכמה אנשים ואני צריך להרוג אותם.

למישהו יש טיפים? זה יותר קשה מהקטע הקודם.

פורסם

אין הרבה מה לומר... פשוט תילחם כמו שצריך...

ספויילר:

אתה לא צריך להרוג את כולם, אחרי שתהרוג אחד ספציפי כולם יעלמו.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

שאלה לי אליכם...הגעתי לשלב שאני צריך לבחור בין ירושליים לאקבה,ךבחרתי ירושליים במפה..בשאני מגיע לאיזור ה 217 מטר משם..אני לא יודע לאןם ללכת.....

ולא מצליח להגיע לירושליים......יש איזו דרך נסתרת או משהו??תודה!

פורסם

השתמשתי בפה במשחק גם-אבל עדיין זה מוזר שאני מגיע ל 217 מטר..לכל מקום שאני הולך זה רק מתקדם המטרים-במקום שאגיע ליעד...

פורסם

אתה הולך בכיוון לא נכון.

או שאתה מפספס פנייה.

יש מקומות כמו הדרך לירושליים שיש שם ירידה שדיי קשה לזהות אותה וזו הדרך היחידה.

הצד החיובי הוא שמרגע שאתה מגלה כל עיר תיהיה לך האפשרות לעשות "FAST FORWARD IN MEMORY TO A MORE RECENT ONE"

כלאמר לקפוץ לעיר מבלי לרכב שוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים