פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים חחח כן.. בכל מקרה ההמשך צפוי יהיות ממש נחמד, השם עבודה שלו זה AC2 למרות שבכלל לא מדובר באסאסינים.. אלא כנראה בסמוראים.. יהיה מגניב במקום לזרוק סכיני הטלה לזרוק שוריקנים! שוריקנים הם נשק שלא התגלה על ידי הסמוראים, אלא על ידי הנינג'ות - סמוראים שמרדו באדון (=אחד מהדאימיו, או השוגון הגדול אם הסמוראי בר מזל).
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים חחח כן.. בכל מקרה ההמשך צפוי יהיות ממש נחמד, השם עבודה שלו זה AC2 למרות שבכלל לא מדובר באסאסינים.. אלא כנראה בסמוראים.. יהיה מגניב במקום לזרוק סכיני הטלה לזרוק שוריקנים! אתה יודע שסמוראים לא היו רוצחים ? המקביל לרוצחים ביפן העתיקה היו נינגות שהיו מרגלים-רוצחים לא בדיוק מה שעושים מהם בטלוויזיה היום בסדרות כמו נארוטו וצבי הנינגה ותכלס נינגה מתאים למשחק מהסוג הזה
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ^^גם מתנקש מיימי הביניים לא בדיוק העבודה האולטימטיבית...מן הסתם מתנקשים תמיד עובדים רק בשביל כסף....כנראה שזה יהיה נינג'ה כי הם מאוד מקפידים על פרטים היסטוריים....
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים בכלל לא מדויק שמתנקשים רוצחים רק בשביל כסף גם ליחידות צבאיות יכול להיות מבצעי חיסול הנינגות למדו שיטת לחימה שמתמחה בריגול וחיסול בשקט אבל זה לא אומר שהם לא היו משרתים לפחות חלקם זה לא שסתם הולכים לחסל מישהו כי אם זה היה ככה היה עדיף להם להפוך לגנבים ולקבל הרבה יותר כסף
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים כן, אני יודע את זה. אבל בין זה לבין דיון על תרבות יפן העתיקה וההבדלים בין נינגות לסמוראים יש מרחק רב..
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מישהו נתקל בבעיה שהמשחק נתקע כמעט כל פעם שיש הודעה בצד ?הקולות ממשיכים לפעול אבל המשחק לא זז לאיזה 5 שניות ואז זה ממשיך .עדכנתי לגרסה 1.2 והמשחק רץ כמו שצריך (על 40-50 FPS) .
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים סיימתי את המשחק ! קצת באיחור אבל אחד המשחקים הטובים ! במיוחד הסוף !העלילה מדהימה הגרפיקה מעולה והקרבות ממש כיפיים, משחק מצויין.אני ממליץ !
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים למישהו יש מושג מה נותן לי לאסוף את כל הדגלים ב-ASSASSIN'S CREED כדי לפתוח את ה-Additional Memories? זה עוד שלב או ביצת פסחא?
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים לא חושב שזה עוד שלב, המשחק נגמר כאשר (אזהרת ספוילר) אלתאיר הורג את הזקן ההוא סופית... ואז יש לך את הכדור הזה שמשאיר אותך במתח בסיפור הקדום, ובסיפור המודרני-עתידני-בדיוני כאשר אתה קם ומגלה שיש לך את הכוחות של אלתאיר.בהחלט אחד המשחקים היותר טובים שיצאו אי פעם לשוק, ככל שאני רואה את זה - רמת ההנאה שקיבלתי מהמשחק הזה גבוהה יותר מרמת ההנאה ששיחקתי בנסיך הפרסי על ה386 שהיה לי לפני 12 שנים...
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים פירמתטי את המחשב, ואין לי כוח לעבור שוב את כול המשימות, אז אני צריך שמירה ממשהוא.אני זוכר שהשלב האחרון שעברתי היה כשהתנקשתי במלך שעשה מסיבה ואז הרעיל את כול האורחים, ואחרי שהתנקשתי בו נילחמתי עם איזה 30 שומרים.אני יכול שמירה לשלב הבא?ואיפוא בכלל שמים את השמירות?
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים אתה יודע שאחרי שאתה הורג "בוס" אתה יכול פשוט לברוח ? אין לך צורך לעשות מלחמות כל הזמן זה סתם יעריך לך את המשחק בלי לתת כלום
פורסם 2008 בנובמבר 2617 שנים אני יודע, סתם רציתי לראות עם כמה שומרים אני יכול להלחם בבת אחת ולנצח. דרך אגב - 30 שומרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.