פורסם 2008 באוקטובר 1317 שנים הסיפור של המשחק הזה חזק ביותר.... אני יושב מרותק.... חבל שאתם לא מתייחסים אליו, שאני חושב על זה - בלי הסיפור של המשחק זה אולי אחד המשחקים בעלי תוכן הכי גרוע שיצאו אי פעם, זה כמו האדיוטים שמתקינים GTA SA ולא משחקים במשחק עצמו אלא סתם עושים שטויות בעיר. (כולם עושים את זה אבל רק אחרי שסיימו את המשחק פעמיים שלוש...)
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים ומה קרה? זורקים את העלילה (שלפי דעתי היא החלק החשוב פה) דרך החלון?!(אני מבטיח לכן שהסוף יהיה יותר כיף מאשר שאר המשחק)איזה עלילה בדיוק ? מומבו גומבו ושאתה מסיים את המשחק העלילה נתקעת וצריך לחכות להמשך
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים איזה עלילה בדיוק ? מומבו גומבו ושאתה מסיים את המשחק העלילה נתקעת וצריך לחכות להמשך אם זה ממבו ג'מבו אז מה זאת עלילה טובה הא?
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים HL2 \גרנדיה 1 \לונר לא חסר גם יש משחקים חדשים יותר עם עלילה טובה כגון Brothers in Arms.
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים לא זכור לי משחק שבו אתה צריך להציל את העולם מיצורים חסרי צבע זה לא אומר שהעלילה בדבלוב מבריקה
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים סיימתי את המשחק הרגע.אנשים אמרו שהסיום עושה לך את המשחק.זה באמת הפך אותו ליותר מעניין, אבל זה לא ענה על כלום וסתם השאיר אותי בCLIFF HANGER מטורף........... :-\
פורסם 2008 באוקטובר 1417 שנים טוב אני צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!אני אוכל סרטים עם עצמי, אני חושב שסיימתי את המשחק. אם פתאום זה מראה לי כתוביות של שמות יוצרים וזה אז זה סימן שסיימתי את המשחק?אם כן, UBISOFT יא חארות לכו לעזאזללללללללללללללל הרגתם אותיייייייייייייייייייי חחחעוד לא בדקתי אבל אני מוכן להתערב שיש פורומים בחו"ל שניסו לפענח את הכיתובים על הקירות שמה.... חחחחחחחחחח זה בטח מטמטם אנשים, אני גם מוכן להתערב שעיקר האנשים שמנסים לפענח הם אסייאתים ומזרח אירופאים... חחחח אני חייב לחפש אם אמצא אעדכן אתכם.אגב מתי יוצא AC 2?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.