פורסם 2008 ביולי 1817 שנים האישיות השנייה שלך מתפקדת כאחותך?יש בעיה עם העובדה שנתתי לאחותי בת ה-10 לשחק במשחק שמיועד למבוגרים בלבד?
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים מצאתי שמירה מממורי בלוק 5, ומסתבר שזה בדיוק איפה שעצרתי רק שהמעאפן שעשה את השמירה לא טרח לעלות על כל מגדלי התצפית ולהציל את כל האזרחים :\ זה ישפיע על סוף המשחק?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים לזה עם הבעיות ברז'- כנס לתיקייה: C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed בויסטה C:\Documents and settings\UserName\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed שם יש קובץ בשם ASSASSIN. כנס אליו עם ה NOTEPAD שנה את שתי השורות האלה: DisplayWidth=1280 DisplayHeight=1024 (הראשונה זה לרוחב השנייה לגובה) אל תשנה שום דבר אחר שם!(אלא אם כן יש בעיה עם קצב הרענון גם, אז לשנות REFRESHRATE) שמור את הקובץ כמו שהוא. שחק
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים לאלו שסיימו את המשחק תענו לי שניה על השאלה...(מכיל ספויילר למי שלא סיים... רק אלו שסיימו)............אחרי שהרגתי את המאסטר שלי הגעתי שוב למעבדה אבל הפעם הדוקטור והעוזרת שלונכנסו למין דלת ואז אני נכנסתי לתוך החדר שלי לחצתי על E ושם היה רשום ליהעולם הבא על הקיר אחרי זה היה קרדיטים אבל אחרי הקרדיטים פתאום חזרתישוב למעבדה.סיימתי אותו ?
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים כן אמור להיות המשך ככה שהעלילה לא מסתימת ואם אני לא טועה אפשר לחזור לזיכרונות שעברתה
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מצאתי שמירה מממורי בלוק 5, ומסתבר שזה בדיוק איפה שעצרתי רק שהמעאפן שעשה את השמירה לא טרח לעלות על כל מגדלי התצפית ולהציל את כל האזרחים :\ זה ישפיע על סוף המשחק? אתה יכול להעלות לכאן? גם אני הגעתי לבלוק החמישי, אבל אני פשוט מחקתי את המשחק כשאחי הקטן מחק לי את השמירה
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים לזה עם הבעיות ברז'- כנס לתיקייה: C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed בויסטה C:\Documents and settings\UserName\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed שם יש קובץ בשם ASSASSIN. כנס אליו עם ה NOTEPAD שנה את שתי השורות האלה: DisplayWidth=1280 DisplayHeight=1024 (הראשונה זה לרוחב השנייה לגובה) אל תשנה שום דבר אחר שם!(אלא אם כן יש בעיה עם קצב הרענון גם, אז לשנות REFRESHRATE) שמור את הקובץ כמו שהוא. שחק טוב זה לא עובד עדיין אבל לפחות זה בריינג' עכשיו... בנתיים יש לי מסך לבן כשאני מפעיל את המשחק... הוא מהבהב לפעמים...
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים אני לא מאמיןןן אחי הקטן הרס לי את השמירההה :bash: אני לא זוכר איזה בלוק זה אבל זה אחרי שמקבלים את המומחה בחרב הקטנה, בבקשה בבקשה בבקשה אני מחפש כבר איזה שעה באינטרנט ולא מוצא שמירה. עריכה: הורדתי שמירה של בלוק 5 אבל אני לא מצליח להכניס אותו למשחק... הכנסתי אותו לתיקיה:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed זה שלוש קבצים כאלה אבל המשחק לא קולט את זה.... מישהו יכול להסביר לי איךלהכניס את השמירות האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.