עבור לתוכן

שווה לי להשקיע עוד 450 שקל כדי לקנות LG F900P במקום IIYAMA 413PRO COLOR????

Featured Replies

פורסם

מנטאלי, ViewSonic היא חברה יותר טובה מ-CTX ו-Samsung במסכי CRT 19",

ככה שאין מה לדאוג, לפי הסקר ב-TomsHardWare החברה הזו {ViewSonic}

מבחינת מכירות היא אחרי סוני והיא עוקפת את סמסונג ככה שזה ממש טוב, זו לדעתי

החברה מספר 3 במסכי מחשב {אחרי סוני ו-Eizo}

• תגובות 43
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על איזה שפורפרת מבוסס ה- VIEWSONIC?

איך הוא יכול להיות טוב יותר מה-CTX שמבוסס על שפורפרת של SONY וSAMSUNG שמבוסס על שפורפרת של MITSUBISHI (כמו ה-IIYAMA)?

פורסם

מה רע בשפורפרת של הFLATRON? היא שפורפרת מצויינת (מילה מצחיקה שפורפרת, נסו להגיד אותו מהר הרבה פעמים).

והם מסכי פלטרון הם היחידים שהם שטוחים באמת...

MOOMOO

פורסם

שטויות, גם ה-Diamondtron M2 שטוח באמת, LG משתמשים בזה בתור גימיק שעובד על אנשים שלא מבינים כלום במחשבים.

כל השפורפרות של Mitsubishi ו-Sony שטוחות באמת.

הנה סקירה על 11 מסכי 19" ב-TomsHardWare שכוללים את הסוני וה-ViewSonic וה-Iiyama וה-LG וכל החברות... תהנו....

Iiyama מקום ראשון, ViewSonic מקום שני {מענין שתיהם עברו את Eizo}

פורסם

איפה הסקירה?

פורסם

אהה,אני חייב להאיר על מספר דברים שנאמרו פה,לסדרת של Viewsonic יש 4 דגמים ממולצים שדובר עליהם בת'רד(מדורגים לפי מדד האיכות):

+P95f

P95f+B

P95f

וה-P90f.

ההבדל בין שני ה-P95f+יים הוא הצבע,הדגם שנושא את האות B הוא השחור,ולא מיובא לארץ(עד כמה שאני יודע).

ההבדל בין ה-P95f לדגמי ה+ הוא בקצבי הרענון(שמסיבה כלשהי נוטים לטובת ה-P95f),כך גם ההבדלים בין ה-90 ל-95.

*למרות הנתונים העדיפים של ה-P95f,אני עדיין אומר של P95f+ איכות תמונה עדיפה.

פורסם

שים לב שהדגם של ה- SAMSUNG אינו ה- 959NF שמבוסס DIAMONDTRON אלא המסך אשר מבוסס על ה- DynaFlat וביצועיו אינם משתווים ל-959NF למרות שאפילו הדגם הזה גרף מחמאות בביקורת.

מה- CTX אני חייב לציין שהתאכזבתי. אבל לא ויתרתי עליו, זו רק סקירה אחת ;)

ה-IIYAMA וה- VIEWSONIC עברו את ה-EIZO לא בגלל ביצועים טובים יותר אלא בגלל שבביקורת חישבו גם יחס של עלות/תועלת. המסכים של EIZO אמנם היקרים ביותר אך הביצועים שלהם בהתאם 8)

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר Sony לא משהו.... כי אם חשבו לפי עלות\ביצועים הסוני עולה שם פחות מה-ViewSonic

ואם הביצועים שלו באמת טובים אז היו רושמים, למרות שבאמת יכול להיות שהסוני לא משהו, אף פעם לא התלהבתי מהמסכים שלהם.

פורסם
  • מחבר

בקיצור אין שום מסך 19" בשחור וכסף והיחיד שהוא לא לבן הוא הF900P שעד כמה שאני קורא נתונים הוא ממש ממש טוב....

אבל אתם מבינים יותר ממני אז אני אשאר עם הIIYAMA 17"..... שהוא גם יפה וגם איכותי!!

אבל אם מישהו יודע על איזה חנות בארץ שמוכרת מסך 19" יפה ואיכותי שיגיד!!!

תודה מראש,ניר.

פורסם

תקלוט, ה-ViewSonic P90F בא רק בצבע שחור\כסף {ביחד}, והוא 19 בין הטובים, קח אותו וזהו...

ה-F900P זה זבל... {סליחה על הביטוי}

פורסם

אתה חייב לקחת את הסקירה הזו בערבון מוגבל כי ה- G420 נחשב לאחד מטובי מסכי ה-19 שקיימים כיום. יש לך עוד ביקורות על ה- VIEWSONIC? כי לא הייתי קונה מסך על פי ביקורת אחת...

פורסם

בארצות הברית ViewSonic היא חברה מוכרת ולכל בן-אדם רביעי שם נראה לי יש מסך שלהם.

מסכים חבל"ז, תקנה ולא תתחרט.

פורסם

על סמך מה אתה אומר את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים