פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים יש לי בחדר 4 רמקולים שמחוברים למערכת שמחוברת למחשברק 2 עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים איזה חיבורים יש לך במערכת? איך היא מחוברת למחשב? יש לך 4 יציאות של רמקולים למחשב וחיברת כל אחד בנפרד או שיש לך שתי יציאות וחיברת שני רמקולים לכל יציאה?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר יש במערכת את החיבור חוטים הרגיל עם הקליפסים (כתוב עליו FRONT ) ועוד חיבור בננות שכתוב עליו REAR )איך אני מחבר לשם רמקולים ? כרגע כולם מחוברים לקליפסים (שתי יציאות וחיברתי שני רמקולים לכל יציאה )נראה לי שהמערכת מחוברת בכבל RCA (שתי בננות וחיבור אוזניות)
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים זה מוזר כי אם הרמקולים "האחוריים" מחוברים עם ה"קידמיים" לאותה יציאה, הם צריכים לעבוד גם. בכל מקרה עדיף שתחבר את האחוריים ל REAR ואני לא חושב שיש לך עוד כניסה ל REAR במערכת.. כנראה שיש לך חיבור דיגיטלי אז תשתמש בו. לפני כן תחבר את הרמקולים שלא עובדים לבד כדי לראות אם הם תקינים.
פורסם 2008 במרץ 117 שנים מחבר שיחקתי קצת עם החוטים ועכשיו הכל עובד האחוריים מחוברים עם הקידמיים לאותה יציאה (הקליפסים)אבל בישביל מה יציאת הבננות של ה-REAR איך אני מחבר לשם את האחוריים ?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים שיחקתי קצת עם החוטים ועכשיו הכל עובד האחוריים מחוברים עם הקידמיים לאותה יציאה (הקליפסים)אבל בישביל מה יציאת הבננות של ה-REAR איך אני מחבר לשם את האחוריים ?אתה לא תישמע מוזיקה באחוריים כי אתה שומע את זה רק ב2.1 והאחוריים עובדים רק ב 5.1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.