עבור לתוכן

המלצה לפייר וול

Featured Replies

פורסם

אני מחפש פייר-וול חדש ה sygate firewall

שלי ממש מאט את האינטרנט בטירוף אני מחפש פיירוול חדש אנא עזרו לי ובבקשה אמרו לי גם

מהם היתרונות של הפיירוול שעליו אתם ממליצים

תודה רבה רבה

פורסם

אני משתמש בSygate Firewall. אני לא מרגיש הבדל איתו ובלעדיו במהירות.

הוא לא כבד כמו זה של נורטון ולא חוסם כל דבר (שליחות בICQ וכו') כמוהו

פורסם
  • מחבר

גם אני משתמש בו אבל הבעיה העירית שהוא מסווה אי פיי ובגלל זה הוא הרבה יותר איטי הוא גם לא מפריע ויש בו שרות

who is מובנה והלוגים שלו מאוד מפורטים אבל הבעיה העירית היא שהוא מאט את המחשב

זה עדיין לא עונה לי על השאלה אבל תודה על ההתעינות

פורסם

איזה מודם יש לך ? אם יש לך אלקטל , אז תשדרג אותו ל- Pro ותקבל "מעין פיירוול " חסכני ואמין.

אם הוא משודרג , אז אין בעיה. לא צריך להתקין פיירוול.

אני בזמנו השתמשתי ב- ZoneAlarm , והיה טוב עד שניסיתי להקתין שירותים שונים במחשב.

פורסם
  • מחבר

דע לך שהפייר וולים שהם חומרה הרבה פחות טובים בגלל שהם לא חוסמים פורטים מסוימים שאתה מחליט עליהם

ואם הם במקרה חוסמים משהו אתה לא יכול לעשות שום דבר נגד זה זהו נדפקת

פייר וולים מסוג תוכנה הרבה יותר יעלים ועולים פחות

פורסם

אתה מתכוון לנתבים (חומרה ) של צ'קפוינט שעולים מעל 5000$ ?

אז מה הסיבה שמוסדות ענקיים כמו אוניברסיטאות ותעשיות קונצרנים רוכשים סוגים כאילו של Firewall חומרה ?

ידידי, טעות בידך.

ראשית הדוגמא שנתתי עבור מודם משודרג היא דוגמא טובה, כיוון ששום פורט לא ממופה למחשב האישי שלך , אלה אם בחרת במיוחד לפתוח פורט.(אני מדבר על הדוגמא שמודם Alctel הכל כך מדובר הופך לפרו לעומת מצבו הקודם, זה סוג של nat , שמתפקד כ- Firewall טבעי).

זה שאתה רואה Firewall תוכנה , מתחת לTsakbar , ונוח לך לראות איך שהוא מסנן טוב לעומת Firewall חומרה שאין לך , אז אני חייב לעדכן אותך , שמכשירי firewall חומרה עושים הכל , ועוד פונקציות רבות אחרות - וכמובן בעלות גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני אולי לא מבין גדול בנושא אבל יש נתבים שמשמשים כמעין פיירוול ויש פירוול חומרה שהדבר היחיד שהם עושים עוא לשמש כ פיירוול

במקרה יש לי חבר שהוא מתמצא בנושא הרבה פעמים הוא הדריך אותי בנושא והוא הראה לי שפיירוול שהוא חומרה לא משמש בפתרון אולטמטיבי

יכול להיות שעכשו העניין השתכלל אבל זה לפחות הנסיון שלי בנושא בכל מקרה אני חושב שמיצינו את הנושא כי אני לא הולך לקנות ראוטר

אני פשוט צריך פיתרון תוכנה תודשה בכל מקרה אני ינסה בפורומים אחרים

לכל מי שצפה בדיון פה הוא הסתיים

פורסם

ברוב הנתבים הפשוטים\זולים אין פייר וול אמיתי, זה סתם מין פייר וול והוא לא משמש כתחליף לפייר וול אמיתי..

פורסם
  • מחבר

נכון מאוד הוא משתמש בטכנולוגיה הזו nat שהיא מהווה רק מכשול ולא יותר מזה

שמע אף אחד כנראה לא יכול לענות לי על השאלה ניסיתי לפתוח דיון ממשי אבל זה לה הצליח אולי בפעם הבאה

בינתיים אני לא מוכן להסתכן :hi:

פורסם

נכון מאוד הוא משתמש בטכנולוגיה הזו nat שהיא מהווה רק מכשול ולא יותר מזה

שמע אף אחד כנראה לא יכול לענות לי על השאלה ניסיתי לפתוח דיון ממשי אבל זה לה הצליח אולי בפעם הבאה

בינתיים אני לא מוכן להסתכן :hi:

(יותר מידי דרמטי...)

בכל אופן, אנחנו (משתמשים ביתיים פשוטים) לא זקוקים ליותר מזה.

עם מערכת הפעלה מעודכת יום יום ותוכנת אנטיוירוס , ומעקב אחרי התוכנות שאני מכניס הביתה זה מספיק ומתאים.

ד"א שירות Nat נמצא כמסנן היטב לפי בדיקות סימנטק.

פורסם

ZONE ALARM PRO נראית כמו תוכנה טובה .

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא מסכים אסור להיות משתמש ביתי כזה שמסתפק בבסיס רק שמע תוך כדי הלחימה ברוע (האקרים) אפשר ללמוד הרבה דברים חיונים בכלל עכשו שיש שביתה אני מתכוון להתעמק בזה מספיק פריצה אחת של האקר שתשרוף לך את לוח האם וכל מה שמסביב אז נכון לא כלום כאלה אבל אני לא מכון לקחת סיכון בכל מקרה ביי ושביתה מהנה

פורסם

אני אישית לא מסכים אסור להיות משתמש ביתי כזה שמסתפק בבסיס רק שמע תוך כדי הלחימה ברוע (האקרים) אפשר ללמוד הרבה דברים חיונים בכלל עכשו שיש שביתה אני מתכוון להתעמק בזה מספיק פריצה אחת של האקר שתשרוף לך את לוח האם וכל מה שמסביב אז נכון לא כלום כאלה אבל אני לא מכון לקחת סיכון בכל מקרה ביי ושביתה מהנה

האקר לא ישרוף לך את לוח האם, ואני בטוח שלא יתאמץ לפרוץ לך למחשב.

אבל מה שבטוח, תשב תלמד בזמן השביתה. רצוי מאוד לנצל את הזמן שיש כדי ללמוד דברים חדשים.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי לא כלום יעשו את זה אבל זה יכול להתרחש או למשל לקחת לי את כול המידע שיש לי בדיסק הקשיח

well בוא נסיים את הדיון הזה בבקשה ממך אל תגיב רק אם יש לך משהו מאוד חשוב להגיד בכל מקרה השביתה הזאת הולכת להיות ארוכה לפחות עד סוף השבוע הזה ביי

פורסם

הוא ביקש תוכנה יותר קלילה והגעתם לפיירוול ב5K$.

תוכנה יותר קלילה, במידה ואתה לא רוצה לפרוץ את המודם שלך (גם אני לא), היא ZoneAlarm. אחרי כמה דקות של קונפיגורציה והרגלת עוברי הבית, הוא מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים