פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אני מחפש פייר-וול חדש ה sygate firewall שלי ממש מאט את האינטרנט בטירוף אני מחפש פיירוול חדש אנא עזרו לי ובבקשה אמרו לי גם מהם היתרונות של הפיירוול שעליו אתם ממליציםתודה רבה רבה
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אני משתמש בSygate Firewall. אני לא מרגיש הבדל איתו ובלעדיו במהירות.הוא לא כבד כמו זה של נורטון ולא חוסם כל דבר (שליחות בICQ וכו') כמוהו
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר גם אני משתמש בו אבל הבעיה העירית שהוא מסווה אי פיי ובגלל זה הוא הרבה יותר איטי הוא גם לא מפריע ויש בו שרות who is מובנה והלוגים שלו מאוד מפורטים אבל הבעיה העירית היא שהוא מאט את המחשבזה עדיין לא עונה לי על השאלה אבל תודה על ההתעינות
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים איזה מודם יש לך ? אם יש לך אלקטל , אז תשדרג אותו ל- Pro ותקבל "מעין פיירוול " חסכני ואמין.אם הוא משודרג , אז אין בעיה. לא צריך להתקין פיירוול.אני בזמנו השתמשתי ב- ZoneAlarm , והיה טוב עד שניסיתי להקתין שירותים שונים במחשב.
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר דע לך שהפייר וולים שהם חומרה הרבה פחות טובים בגלל שהם לא חוסמים פורטים מסוימים שאתה מחליט עליהם ואם הם במקרה חוסמים משהו אתה לא יכול לעשות שום דבר נגד זה זהו נדפקתפייר וולים מסוג תוכנה הרבה יותר יעלים ועולים פחות
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים אתה מתכוון לנתבים (חומרה ) של צ'קפוינט שעולים מעל 5000$ ?אז מה הסיבה שמוסדות ענקיים כמו אוניברסיטאות ותעשיות קונצרנים רוכשים סוגים כאילו של Firewall חומרה ?ידידי, טעות בידך.ראשית הדוגמא שנתתי עבור מודם משודרג היא דוגמא טובה, כיוון ששום פורט לא ממופה למחשב האישי שלך , אלה אם בחרת במיוחד לפתוח פורט.(אני מדבר על הדוגמא שמודם Alctel הכל כך מדובר הופך לפרו לעומת מצבו הקודם, זה סוג של nat , שמתפקד כ- Firewall טבעי).זה שאתה רואה Firewall תוכנה , מתחת לTsakbar , ונוח לך לראות איך שהוא מסנן טוב לעומת Firewall חומרה שאין לך , אז אני חייב לעדכן אותך , שמכשירי firewall חומרה עושים הכל , ועוד פונקציות רבות אחרות - וכמובן בעלות גבוהה יותר.
פורסם 2003 באפריל 2722 שנים מחבר אני אולי לא מבין גדול בנושא אבל יש נתבים שמשמשים כמעין פיירוול ויש פירוול חומרה שהדבר היחיד שהם עושים עוא לשמש כ פיירוולבמקרה יש לי חבר שהוא מתמצא בנושא הרבה פעמים הוא הדריך אותי בנושא והוא הראה לי שפיירוול שהוא חומרה לא משמש בפתרון אולטמטיבייכול להיות שעכשו העניין השתכלל אבל זה לפחות הנסיון שלי בנושא בכל מקרה אני חושב שמיצינו את הנושא כי אני לא הולך לקנות ראוטראני פשוט צריך פיתרון תוכנה תודשה בכל מקרה אני ינסה בפורומים אחרים לכל מי שצפה בדיון פה הוא הסתיים
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים ברוב הנתבים הפשוטים\זולים אין פייר וול אמיתי, זה סתם מין פייר וול והוא לא משמש כתחליף לפייר וול אמיתי..
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים מחבר נכון מאוד הוא משתמש בטכנולוגיה הזו nat שהיא מהווה רק מכשול ולא יותר מזה שמע אף אחד כנראה לא יכול לענות לי על השאלה ניסיתי לפתוח דיון ממשי אבל זה לה הצליח אולי בפעם הבאה בינתיים אני לא מוכן להסתכן
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים נכון מאוד הוא משתמש בטכנולוגיה הזו nat שהיא מהווה רק מכשול ולא יותר מזה שמע אף אחד כנראה לא יכול לענות לי על השאלה ניסיתי לפתוח דיון ממשי אבל זה לה הצליח אולי בפעם הבאה בינתיים אני לא מוכן להסתכן (יותר מידי דרמטי...) בכל אופן, אנחנו (משתמשים ביתיים פשוטים) לא זקוקים ליותר מזה. עם מערכת הפעלה מעודכת יום יום ותוכנת אנטיוירוס , ומעקב אחרי התוכנות שאני מכניס הביתה זה מספיק ומתאים. ד"א שירות Nat נמצא כמסנן היטב לפי בדיקות סימנטק.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר אני אישית לא מסכים אסור להיות משתמש ביתי כזה שמסתפק בבסיס רק שמע תוך כדי הלחימה ברוע (האקרים) אפשר ללמוד הרבה דברים חיונים בכלל עכשו שיש שביתה אני מתכוון להתעמק בזה מספיק פריצה אחת של האקר שתשרוף לך את לוח האם וכל מה שמסביב אז נכון לא כלום כאלה אבל אני לא מכון לקחת סיכון בכל מקרה ביי ושביתה מהנה
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אני אישית לא מסכים אסור להיות משתמש ביתי כזה שמסתפק בבסיס רק שמע תוך כדי הלחימה ברוע (האקרים) אפשר ללמוד הרבה דברים חיונים בכלל עכשו שיש שביתה אני מתכוון להתעמק בזה מספיק פריצה אחת של האקר שתשרוף לך את לוח האם וכל מה שמסביב אז נכון לא כלום כאלה אבל אני לא מכון לקחת סיכון בכל מקרה ביי ושביתה מהנההאקר לא ישרוף לך את לוח האם, ואני בטוח שלא יתאמץ לפרוץ לך למחשב. אבל מה שבטוח, תשב תלמד בזמן השביתה. רצוי מאוד לנצל את הזמן שיש כדי ללמוד דברים חדשים.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר כמו שאמרתי לא כלום יעשו את זה אבל זה יכול להתרחש או למשל לקחת לי את כול המידע שיש לי בדיסק הקשיחwell בוא נסיים את הדיון הזה בבקשה ממך אל תגיב רק אם יש לך משהו מאוד חשוב להגיד בכל מקרה השביתה הזאת הולכת להיות ארוכה לפחות עד סוף השבוע הזה ביי
פורסם 2003 במאי 322 שנים הוא ביקש תוכנה יותר קלילה והגעתם לפיירוול ב5K$.תוכנה יותר קלילה, במידה ואתה לא רוצה לפרוץ את המודם שלך (גם אני לא), היא ZoneAlarm. אחרי כמה דקות של קונפיגורציה והרגלת עוברי הבית, הוא מצוין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.