פורסם 2003 באפריל 2422 שנים היום נכנסתי לביטא של זה (די במפתיע שכן באופן רשמי הפיתוח הסתיים ונקבע תאריך יציאה)אני לא בטוח אם מותר לי לפרסם תמונות-אבל הוא נראה ממש ממש טובלמי שלא מכיר את המשחק:www.eve-online.comזה מעין שילוב של אסטרטגיה-תפקידים-סימולצית חלל המוני (או המונטי לפי גיימר...)הוא מזכיר את פרילאנסר אבל הוא נראה יותר טובוהיקום דינמי יותר ולדרגות יש משמעות אמיתית
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים התכוונתי לTEATIME, כי יש על זה NDA, ועל NDA יכולים לחתום רק אנשים מגיל 18 ומעלה...
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר מבחינתם אני בן 27... בפועל 16 אף פעם לא מוסרים את הגיל האמיתי כדי להכנס לביטא (אלא אם הגיל האמיתי שלך מספיק טוב...)
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים לאהבנתי כלום,נירשמתי כיבלתי שתי הודעות באי-מיל ומה אני אמור לעשות עכשיו???????אף פעם לא ניסיתי Beta :-[
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר כנס לאתר הזה:http://gemini.eve-online.com/download/תכניס את הסיסמא שלך ואת היוזרמשם אתה מוריד את המשחקתוריד גם את הפאצ'ים המתאימים (יש להם בעיה עם האוטופאטצ'ר)תתקין את כולם (שים לב לגרסאות המדויקות אתה צריך יותר מפאטצ' אחד)בסוף אתה אמור להשאר עם גרסא 953ברגע שיש לך אתוה אתה יכול להתחיל לשחק
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים מחבר אז כנראה שלא הפעלת את החשבון שלךבאחד האי מיילים יש לינק לפתיחת החשבוןועידכון למה שכתבתי-הגרסא כרגע היא 961(זריזים האיסלנדים האלה)ועדיין אפשר להתקבל לביטא-אם נרשמת כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.