עבור לתוכן

התייעצות לגבי כרטיס מסך שאמור להריץ כל משחק. תקציב של 500 שקל מקסימום.

Featured Replies

פורסם

אפשר לחשוב שמתייעצים פה על סכיני גילוח לפנים.....

חחחח מה זה משנה אישה או גבר? כולה יושבים מול מחשב ולוחצים על כפתורים.

בכל מקרה 8600GT או HD2600PRO יספיקו לך אם אתה בקטע של להפעיל משחקים ב1024X768 על Medium

חחח ואני יכול להבין את הסיפור עם ה5200, הRadeon 9000 PRO שלי הצליח להפעיל את רוב המשחקים בצורה שחיקה לגמרי עד בערך אמצע 2006 (כשבסוף 2006 כבר כלום לא פעל :-\)

פורסם
  • מחבר

אפשר לחשוב שמתייעצים פה על סכיני גילוח לפנים.....

חחחח מה זה משנה אישה או גבר? כולה יושבים מול מחשב ולוחצים על כפתורים.

בכל מקרה 8600GT או HD2600PRO יספיקו לך אם אתה בקטע של להפעיל משחקים ב1024X768 על Medium

חחח ואני יכול להבין את הסיפור עם ה5200, הRadeon 9000 PRO שלי הצליח להפעיל את רוב המשחקים בצורה שחיקה לגמרי עד בערך אמצע 2006 (כשבסוף 2006 כבר כלום לא פעל :-\)

אני משער שהרדאון 9000 הוא המקביל ל5200. אני חושב שהמשחק האחרון שהצלחתי להפעיל היה.... BF2142. ייתכ ויש משחק יותר מאוחר אפילו. NFS CARBON? ורק שלא יהיה ספק- אני עד לפני שבוע הסתפקתי בלהפעיל משחקים על 640*480 על LOW. לדבר על AA? אין לי מושג מה זה עושה. אני צריך רענון מושגים די רציני.

פורסם

מצטרף מנסיון להמלצה על ה 8600GT. ברור שזה לא הכרטיס הכי חזק בשוק, אבל הוא נותן ביצועים טובים מאוד.

משחקים שמבוססים על מנוע UT3 הוא מריץ מצוין (rainbow six vegas, call of duty 4, splinter cell double agent), גם ביושוק, קומפני אוף הירוס, the witcher ועוד מלא משחקים חדשים רצו אצלי ממש חלק, גם ברזולוציה גבוהה וגם בהגדרות גרפיקה על HIGH.

קריסיס זה בכלל לא אבן בוחן לביצועים של כרטיס, כי מדובר על משחק שאפילו מחשבים של HIGH END לא הצליחו להתמודד איתו, אצלי בכל אופן הוא רץ בסדר על MEDIUM.

פורסם
  • מחבר

אני סה"כ רוצה לשחק במשחקים, לא לבחון את יכולת הכרטיס. לי אישית מספיק שיש רזולוציה גבוהה וטקסטורות. חוץ מאלו כל השאר מצידי על LOW. אני אישית עדיין מתפעל מההישגים הטכנולוגיים של LBA2!

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא ענה לי אם יש מניעה שהמפרט שלי לא יתמוך בכרטיס כזה או אחר.

פורסם

יש לך כמה אפשריות והאפשרויות האלה מצויינות

1-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 זה X2600XT הגירסה האחרונה עם הGDDR4 והמחיר ממש מצויין 390 שקל הכרטיס כי עיקרון עוקף תGF8600GT וכימעט תGF8600GTS אז זה כרטיס ממש שווה תחשוב עליו

2-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197 יש לך כאן תGF8600GTS כרטיס מצויין יכול להריץ כל משחק על HIGH ואת CRYSIS על MEDIUM כרטיס תותח נכון שהוא עולה ב100 שקל יותר מי התקציב אבל זה הכרטיסי הMID ההכי טוב של שנת 2007 גם אפשרות נחמדה ביותר

3-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 זה אחד הכרטיסים הכי מומלצים HD3650XT כרטיס מצויין לHD ולמשחקים הכרטיס עוקף תGF8800GTS ברוב המשחקים והמחיר מתאים 479 שקל וזה הכרטיס שאני הכי ממליץ עליו קח אותו ותאמין לי אתה לא תיתחרט :xyxthumbs:

פורסם

בגדול כן המפרט שלך יתמוך....

תבדוק אם הספק שלך לא ג'נרי, ואם יש לך אפשרות תוסיף עוד ג'יגה זיכרון, זה זיל הזול היום.

פורסם
  • מחבר

יש לך כמה אפשריות והאפשרויות האלה מצויינות

3-http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 זה אחד הכרטיסים הכי מומלצים HD3650XT כרטיס מצויין לHD ולמשחקים הכרטיס עוקף תGF8800GTS ברוב המשחקים והמחיר מתאים 479 שקל וזה הכרטיס שאני הכי ממליץ עליו קח אותו ותאמין לי אתה לא תיתחרט :xyxthumbs:

אתה התבלבלת לדעתי, 8600 GTS, והמוביל עליו זה ה3850, אתה המלצת על ה3650.

פורסם

הוא התכוון ל3650, אתה לא תמצא 3850 ב479 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני יודע. זה למה הערתי לו. בקשר לשאלה שלי-

?

פורסם

המפרט יתמוך בכל הכרטיסים, אין שום סיבה שלא.

הדבר היחיד שאני ממליץ זה שיהיו 2 ג'יגה ראם. לא קריטי, אבל מאוד רצוי.

אגב, ה HD2600 לניידים חלש בלא מעט מה 8600GT לניידים בכל הנוגע למשחקים. בכל הנוגע לעיבוד ועריכת וידאו ב HD...... הוא אוכל את ה 8600 בלי מלח....

כל כרטיס והיתרון שלו.

אחרי שראיתי פה עד כמה המחירים ירדו, אני מציע לך לקחת 2600XT DDR4 או 8600GTS

תוכל להריץ את כל המשחקים מעולה.

פורסם

אני יודע. זה למה הערתי לו. בקשר לשאלה שלי-

?

בגדול כן המפרט שלך יתמוך....

תבדוק אם הספק שלך לא ג'נרי, ואם יש לך אפשרות תוסיף עוד ג'יגה זיכרון, זה זיל הזול היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים