עבור לתוכן

התייעצות לגבי כרטיס מסך שאמור להריץ כל משחק. תקציב של 500 שקל מקסימום.

Featured Replies

פורסם

עדיפות לפחות. אני מקבל היום או מחר לוח אם ומעבד חדשים, לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3

מעבד:

INTEL E2200

יש לי גם ג'יגה ראם. אני כנראה אתקין XP. לא יודע איזה ספק.

אני שמתי את עיני על ה2600HD, אני בעיקרון רק רוצה כרטיס שיריץ כל משחק שיש היום בשוק. כל משחק. יריץ. לא על HIGH, נגיד קרייסיס על מדיום או LOW, COD4, משחקי אסטרטגיה, ועוד.

אם יש איזה כרטיס זול ומאוד טוב אני אשמח אם תספרו לי פרטים.

פורסם

תשמע בATI אני לא כ"כ יודע אבל בNVIDIA יש לך את ה8600GT או GTS שבידיוק יתאימו לדרישות שלך הם יוכלו להריץ לך את המשחקים בדיוק לפי מה שרשמת

אולי 8600GTS יריץ לך גם על HIGH כי הוא כרטיס חזק יחסית!

אבל אני לא ידודע אם הGTS יעשה לך צוואר בקבוק עם המעבד יכול להיות שהמעבד לא מספיק חזק אבל זה יגידו אנשים שמבינים יותר ממני לגבי מעבדים

עריכה:אופס לא שמתי לב שהתקציב מקסימום 500 שח אז ב500 יש לך את ה8600GT או 8500GT אבל עדיף ה8600GT הוא הרבה יותר טוב למשחקים

פורסם

תשמע, 500 שקל ל"כרטיס מסך שיריץ הכל היום" זה תכלס בדיחה, כי אין דבר כזה. כרטיס טוב (לא מטורף, טוב) כיום עולה כ900-1000 שקלים חדש. אני מדבר על הרדאון 3850 עם 512 מגה זכרון. פחות מזה ותשכח מלהריץ הכל בצורה סבירה.

מה שכן אוכל לומר לטובתך, הוא שישנם כרטיסים משומשים ברמה של X1900XTX וכאלה בטווח מחירים שלך. כל כרטיס מעל 1950PRO יעשה עבודה טובה, במידה ואתה לא מחפש DX10.

כמו-כן אפשר למנוע צווארי-בקבוק למיניהם ע"י המהרת המעבד שציינת לתחום ה2500 מגה הרץ. לא קשה ויספק לך שיפור ניכר בביצועים.

בהצלחה.

פורסם

עם 1 ג'יגה זכרון לא תריץ שום דבר חלק, מינימום 2 ג'יגה.

פורסם

תשקיע 400 ש"ח ב-8600GT (אולי יד 2), ו-100 ש"ח בעוד ג'יגה זיכרון.

אצלי ככה על ויסטה ביושוק ו-COD4 רצים ממש טוב.

פורסם
  • מחבר

אבל מה עם הכרטיס הספציפי הזה? אני רוצה שירוצו חלק, על LOW. זה יותר מידי לבקש בשביל 400 ש"ח? הייתי בטוח המפתחים של קרייסיס יצאו בהצהרות שהמשחק שלהם אמור לרוץ על כל מערכת בת פחות משנתיים.

פורסם

חבל שאתה לא יכול לראות אותי צוחק עכשיו.

אם תצליך להנות מ crysis בכרטיס מסך של 500שח, אני אשמח לשמוע איך, למה ומי מת.

פורסם
  • מחבר

אני הצלחתי להנות מכל משחק שיצא בשנים האחרונות שיכלתי להריץ על ה5200 הישן שלי. אם מישהו ייתן לי דרך לבדוק כמה FPS אני אקבל נגיד מHL2 על המחשב שנאי משתמש בו כרגע[יותר טוב מהאחד שלי שמת, כרגע אני על של אח שלי], מבלי להתקין HL2 כמובן, אני גם אוכל להגיד כמה FPS מספיק לי. 25-30 בהחלט מספיקים לי.

הנאה היא דבר סובייקטיבי. אני אישית נהנתי גם כששיחקתי בHL1 לפני חצי שנה אחרי שקלטתי שמעולם לא עברתי את השלב הראשון. אני נהנתי גם מהקטעים בGTASA שהFPS ירד לי ל5 בגלל עשן או אפקטים של אש. ממש לא אכפת לי כמה מפורט הפצעון של הטרוריסט בCOD4.

פורסם

5200

אתה רציני?????

הכרטיס הזה בקושי מריץ משחקים שיצאו ב2004!!!!!!!!!...

משחקים כמו קרייסיס יתנו 5 FPS איתו שהכל על low על 800X600

זה כרטיס שלא יכול אפילו להריץ את Battle for middle earth

פורסם

ב 5200 אין PIXEL SHADER 2 האופטימלי להרצת משחקים חדשים - משנת 2004/5 +-

לכן הוא לא הצליח לשחק ברוב המשחקים שדורשים את הPIXEL SHADER .

פורסם

כולם פה מפציצים בשטויות, העובדה בשטח היא שמערכת עם מעבד כפול ליבה סביר (וכן, ה E2200 נחשב סביר)

2 ג'יגה זיכרון ו 8600GT תריץ יפה מאוד כל משחק.

8600GT על מערכת כמו שציינתי למעלה יריץ קרייסיס על מדיום-היי ברזולציות של עד 1280X1024 ב FPS נורמלי, ככה ש....

כן, בהחלט אפשר להינות מקרייסיס גם עם כרטיס מסך ב 500 שקל. אז די לחרטט.

אני שיחקתי וסיימתי את קרייסיס על הנייד שלי (מפרט בצד), היה אחלה, רץ יפה במדיום (עם 2 מההגדרות על High) ב 1280X800 בלי FPS דרופס רציניים, אז שולחני עושה את זה יותר טוב, ולא צריכה להיות לבחור בעיה.

את COD4 שיחקתי על אותו נייד ב 1440X900 ב High, אין שום סיבה שהוא לא יוכל למתוח טיפה יותר עם 8600GT שולחני.

-כל מה שנאמר פה מותנה בזה שפותח הדיון ישדרג ל 2 ג'יגה זכרון.

פורסם

אני הזמנתי כרטיס 8600GTS לפני יומיים ולפי כל ה"REVIEWS" באינטרנט זה יריץ את CRYSIS במדיום על רזולוציה של 1280*1024 שזה בערך מה שהמסך CRT הישן שלי יכול להציג ו הכרטיס שאני קונה הוא BFG 8600GTS 256MB OC שעולה 700 שקל וזה כן מריץ את כל המשחקים כיום אם לא על 1280*1024 במדיום אז מורידים טיפה את הרזולוציה זה הכל (אהה וצריך RAM בערך 2GB)

אישית אני מציע לך ללכת על הBFG כמוני כן זה חורג מהתקציב אבל הכרטיס הזה יספיק לכל המשחקים כיום +זה עם OC +זה ה 8600GTS היחיד נראה לי שעולה 700שקל (אני מזמין אותו מwellcom.co.il) אם אתה ממש לא יכול לחרוג מהתקציב אז קח 8600GT ותעשה OC

פורסם
  • מחבר

5200

אתה רציני?????

הכרטיס הזה בקושי מריץ משחקים שיצאו ב2004!!!!!!!!!...

משחקים כמו קרייסיס יתנו 5 FPS איתו שהכל על low על 800X600

זה כרטיס שלא יכול אפילו להריץ את Battle for middle earth

אני לא מעוניין לשמוע עצות ממר: "אני רוצה מחשב על כדי שאני אוכל להראות לכולם שיש הבדל בין 11,000FPS ל11,210FPS שהתוספת של ה4GIGA ראם מוסיפים". במיוחד כשהן לא מבוססות. הצלחתי לשחק בCOD2, כל המשחקים הקשורים לHL2 שיצאו בסטים[פורטל למשל]. נגיד הדמו של NFS האחרון, רץ על 2 FPS על ההגדרות ההכי הכי הכי נמוכות, עד כמה שאפשר לקנפג בNFS, אז אתה חושב שקרייסיס ירוץ על 5200 על 5FPS? קיצר באתי לבקש חוות דעת מוזיקלית מגרופיס ולא ממבקרים, לפחות חלקכם זה ככה.

פיקה07 הוא היחידי שדיבר לעניין. רק שתהיו בקטע, גיגלתי את השאלה שלי בעניין הזה, 2600HD PRO שמגיע יחד עם מחשבים ניידים מסוגל להריץ את קרייסיס על 25-30FPS על רוב ההגדרות במדיום וכמה על HIGH, בדיוק כמו שפיקה מצליח עם ה8600.

מוניה, אני יודע שה2600HD הוא שקול לאחד מכרטיסי ה8600, ככה שאין ממש הבדל אם אני אקח את זה או את זה, העניין הוא שאני משער שהHD בשם מרמז על יכולות טיפול בקבצי HD בצורה יותר טובה, ובזה אני מאוד מעוניין.

לכולם, לא חייבים מקלארן כדי לנצח בפורמולה 1, בדיוק כמו ששחקן מנוסה בCS יוכל להרוג עם סכין כל נוב עם ציוד מלא.

פורסם
8600GT על מערכת כמו שציינתי למעלה יריץ קרייסיס על מדיום-היי ברזולציות של עד 1280X1024 ב FPS נורמלי

מחזקת. יש לנו פה מחשב עם פנטיום D, גיגה זיכרון ו8600GT וקרייסיס רץ אחלה.

פורסם
  • מחבר

מחזקת. יש לנו פה מחשב עם פנטיום D, גיגה זיכרון ו8600GT וקרייסיס רץ אחלה.

עכשיו שהגיימרית אמרה את דברה, העניין סגור. היא גיימרית. בת. יש לה איברים נשיים והיא משחקת במשחקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים