פורסם 2002 בינואר 3123 שנים אחרי שירקתי דם , החלפתי 3 לוחות , החלפתי זיכרונות , עשיתי שמיניות באוויר , כדי לעבור את ה1.6 גיגהרץ עם ה1.4 הרגיל שלי ולהכנס איתו לXP , ארזתי בסופו של דבר אומץ , שרפתי 2 מלחמים , אבל עשיתי את זה . המעבד עכשיו על 2.1 וולט , עם המוד של הנגד ללוח של EPOX , בחיים לא רעדו לי ככה הידיים כשהלחמתי אותו .אבל עכשיו כשכל זה מאחורי , אני יכול למות בשקט עכשיו .וכל זה במקסימום 55 מעלות חום !
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים נכון שהוא להיט ? ? ? ? אתם חייבים להודות !קצת מטורף עם מהלך כזה (אוברקלוק של מהירות יותר גבוהה מהפנטיום 200 מה"צ שהיה לי במחשב הראשון ;D ) אבל זה הצליח !
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אין לך מושג כמה הוא התאמץ בשביל זה, אז אתה רוצה עוד ? יש לי מושג... הוא בטח יש שעות עם המלחם מעל הלוח והתחיל לגעת, זז אחורה, חיכה חצי שעה, נרגע, התחיל עוד הפעם, שיחרר מגע אחד, הלך לחצי שעה, שתה קפה, דפק שינה, הוציא עוד חיבור.... בטח הוא נעל את החדר, אטם אותו, שלא יפריעו לו באמצע.... אבל אם הוא כבר השקיע...שישקיע עוד.. אני רוצה לראות את ה1.4 שלו על 2GB...
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אין לך מושג כמה הוא התאמץ בשביל זה, אז אתה רוצה עוד ? אני רוצה לראות את ה1.4 שלו על 2GB... הא ? ? ? ? ? ? :
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים בוקר טוב אנשים ! נחמד מצידו של מי שהוסיף לי את המודר אמיתי לכותרת . וכן , במהלך הניסוי הזה , לוח WINIPEG ששכב אצלי בבית , ובסוף התברר שסתם השחטתי לוח תקין , כי את ההוא החליפו לי ושכחתי מזה בכלל , הלך לעולמו . לKOM , לא , לא נפל לי המארז , אבל שרטתי בטעות קצת את הלוח , כי מרוב העצבים ברח לי המברג כשהוצאתי את המאוורר של המעבד . עד עכשיו הכל תקין . הרף הבא אני מאמין הוא 1.7 , אבל זה כבר יחכה למים .
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אין לך מושג כמה הוא התאמץ בשביל זה, אז אתה רוצה עוד ? אני רוצה לראות את ה1.4 שלו על 2GB... הא ? ? ? ? ? ? : אופס, מצטער, טאות..
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים מה שכן , אם אני אתחיל לעבוד , בעתיד הקרוב , הקנייה הבאה הולכת להיות מארז של VAPOCHILL
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אני רוצה לראות את ה1.4 שלו על 2GB... אולי הוא התכוון להרד דיסק........ ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.