עבור לתוכן

מלחמת גרפיקה -PC VS PS3 VS 360

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

במשחק הזה לדוגמה -

משתמשים הרבה פעמים בסרטונים ברקע

ואז המשחק ניראה מאוד טוב

הכוכב מוות לדוגמה בתמונה הזאת הוא סרטון -

rogueleader_screen011.jpg

עכשיו תחשוב מה אפשר לעשות אם סרטוני HD בPS3

בתאוריה אפשר לעשות סרטוני HD גם ב360 אבל אז אין הרבה מקום

פורסם

אהה, הבנתי. רעיון נחמד. למרות שקשה לי לדמיין\ לתאר איך זה יראה בPS-3 או X360, כי עד כמה שידוע לי אני לא מכיר משחקים שיש אתח זה בהם |:

יש את לוסט אודיסי שאני רוצה להזכיר, שיש לו גראפיקה מדהימה [u3 אנג'ן], והוא מחולק ל4 דיסקים בעיקר כי הוא כולל הרבה סירטונים מונפשים. הינה הוחכה שאפשר להתגבר גם על זה. GTA IV למשל, יכול נגיד לכלול 2 ערים, לכול עיר דיסק אחר. זה לא כזה מפריע\ בעייתי לדעתי.

פורסם

GTA IV למשל, יכול נגיד לכלול 2 ערים, לכול עיר דיסק אחר. זה לא כזה מפריע\ בעייתי לדעתי.

מתי בפעם האחרונה שיחקת GTA? כשאני שיחקתי היה מעבר מתמיד בין ערים (לא בקמפיין אבל בתכלס מי משחק כול כך הרבה בו?)

פורסם
  • מחבר

בGTA כמו שאמרו זה יהיה קשה ליישם סרטונים כאלו ב360

ובכלל בסגנון הזה יהיה יותר קשה

הטכניקה של הסרטונים מתאימה לז'אנרים מסוימים אבל לא לכל הז'אנרים

פורסם

אהה, הבנתי. רעיון נחמד. למרות שקשה לי לדמיין\ לתאר איך זה יראה בPS-3 או X360, כי עד כמה שידוע לי אני לא מכיר משחקים שיש אתח זה בהם |:

יש את לוסט אודיסי שאני רוצה להזכיר, שיש לו גראפיקה מדהימה [u3 אנג'ן], והוא מחולק ל4 דיסקים בעיקר כי הוא כולל הרבה סירטונים מונפשים. הינה הוחכה שאפשר להתגבר גם על זה. GTA IV למשל, יכול נגיד לכלול 2 ערים, לכול עיר דיסק אחר. זה לא כזה מפריע\ בעייתי לדעתי.

לא ממש... זה יותר הוכחה לזה שהחיסרון בHDD ובכונן מובנה אשר קורא דיסקים HD הוא משמעותי ככל שהולכים יותר לעתיד. בעיה שלסוני אין.

תוסיף לזה גם את העובדה שהHD הפסיד כבר לBLURAY אז אני צופה לXBOX360 תוחלת חיים הרבה יותר נמוכה מלPS3.

בGTA כמו שאמרו זה יהיה קשה ליישם סרטונים כאלו ב360

ובכלל בסגנון הזה יהיה יותר קשה

הטכניקה של הסרטונים מתאימה לז'אנרים מסוימים אבל לא לכל הז'אנרים

בGTA אף פעם לא השתמשו בשיטה כזאת ואף פעם גם לא ישתמשו. הסרטונים תמיד משתמשים במנוע המשחק ולא בקבצי וידאו מוכנים מראש.

פורסם
  • מחבר

אני צופה ל360 תוחלת חיים קצרה יותר

בגלל הקרבה המאוד גדולה לPC וגם ובגלל שזה מיקרוסופט

ברגע שמחשב אם ביצועים מקבילים ל360 יעלה באותו המחיר

למיקרוסופט לא יהיה כל כך מה למכור

הLIVE\הידית משחק\המשחקים

הכל גם קיים במחשב ובמחשב המשחקים יותר זולים ויש לו שימושים נוספים

פורסם

אותי מעניין איך מייקרוסופט נכנסת לאיחוד הזה למען הבידור המחשבי בזמן שהם מפתחים קונסולה...

פורסם

אני צופה ל360 תוחלת חיים קצרה יותר

בגלל הקרבה המאוד גדולה לPC וגם ובגלל שזה מיקרוסופט

ברגע שמחשב אם ביצועים מקבילים ל360 יעלה באותו המחיר

למיקרוסופט לא יהיה כל כך מה למכור

הLIVE\הידית משחק\המשחקים

הכל גם קיים במחשב ובמחשב המשחקים יותר זולים ויש לו שימושים נוספים

צודק זו באמת בעיה. MS תומכת הרבה בPC, וזה נוגד די הרבה אינטרסים להצלחה של הX360. בכול זאת הX360 מוביל מבחינתי על הPS-3, וגם על הPC, אבל עדיין הוא יכול היה להוביל יותר [אם לא קירבה כה רבה בין הPC לX360 במובן של שבירת בלעדיות וכדו'].

אבל ברגע שMS יראו שזה פוגע בתחולת החיים הם ישנו את זה. כרגע לX360 כבר יש תחולת חיים של 3 שנים, לא רע מבחינתי. הPS-3 עדיין לא הצליח כמו שהX360 הצליח בשנה\ שנתיים הראשונות [לא מבחינת מחירות אלה הקונסולה עצמה]. כמובן שזו דעתי.

אותי מעניין איך מייקרוסופט נכנסת לאיחוד הזה למען הבידור המחשבי בזמן שהם מפתחים קונסולה...

באמת מעניין |:

לא ממש... זה יותר הוכחה לזה שהחיסרון בHDD ובכונן מובנה אשר קורא דיסקים HD הוא משמעותי ככל שהולכים יותר לעתיד. בעיה שלסוני אין.

תוסיף לזה גם את העובדה שהHD הפסיד כבר לBLURAY אז אני צופה לXBOX360 תוחלת חיים הרבה יותר נמוכה מלPS3.

בGTA אף פעם לא השתמשו בשיטה כזאת ואף פעם גם לא ישתמשו. הסרטונים תמיד משתמשים במנוע המשחק ולא בקבצי וידאו מוכנים מראש.

הHD-DVD הפסיד לBR אבל אני אל רואה איך זה מתקשר לפה... חוץ מזה כולם יעדו [ולדעתי גם הרוב רצו] שהוא יפסיד לBR [שבתכלס הרבה יותר טוב].

הHDD קיים, פשוט חברות מעדיפות לא להשתמש בו מסיבה שהבהרתם טוב מאוד בזמן האחרון. אחד הפתרונות [למי שלא רוצה להיות מניאק למי שאין HDD], אפשר לפרוס את המשחק על מספר דיסקים, אם זה נעשה נכון אני לא רואה בזה בעיה [למשל לוסט אודייסי].

לBR כמובן שיש יתרון, ועדיין, זה לא מונע מהX360 להביא משחקים מעולים [ברמה גבוהה יותר משל הPS-3] כמו גירס, או מאס אפקט שאפילו לא תופסים את כול המקום על הדיסק [וגירס, כמוש הזכרתי, כולל מפות ונשקים חדשים שאפשר להוריד לHDD. משחקים רבים יכולים לעשות כך, ולא לחייב אנשים לקנות HDD].

מתי בפעם האחרונה שיחקת GTA? כשאני שיחקתי היה מעבר מתמיד בין ערים (לא בקמפיין אבל בתכלס מי משחק כול כך הרבה בו?)

זו הייתה רק דוגמה. דוגמה אחרת [לדעתי יותר טובה] היא לעשות דיסק אחד של מולטי ותוספות, ואחד של סינגל. מדובר בדוגמה שמתאימה לH3 [למרות שהכניסו אתה כול לדיסק אחד], להכניס את המולטי-פלייר [מלבד הCO-OP כמובן], לדיסק אחר, יחד עם אפשרות העריכה וכדו', ועל דיסק אחר להשאיר רק סינגל וCO-OP. דוגמה כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים