עבור לתוכן

The New MacBook and Macbook PRO!

Featured Replies

פורסם

צא מזה ,

אתה לא יכול לקבל מחשב 13" איכותי ב300 דולר פחות בארה"ב עבור אותו מפרט.

זה נתון לויכוח לפה לשם , אבל על אותו מפרט אתה תשלם אותו הדבר עבור הדל (אם לא יותר)

ליביו

• תגובות 40
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שכבר הוכח פה דל עם אותו מפרט כמו המקבוק עולה 10$ יותר אז אתה לא יכול לקבל אותו הדבר ב 300$ פחות.

מה שכן בדל אתה יכול לוותר על יותר דברים ולקבל אותו יותר בזול אבל זה ממש לא "אותו הדבר ב 3000$ פחות".

נ.ב. לאופרד גם שווה הרבה יותר ולו רק בגלל שמחשב שיריץ אותה ירוץ הרבה יותר טוב מאותו מפרט שמריץ ויסטה, אם אתה רוצה הוכחה תסתכל על המפרט מחשב שלי ותחשוב לשנייה אם זה בכלל אפשרי להריץ ויסטה על מפרט PC מקביל. (מעבד 1.42 גה"צ, 512 מגה זכרון וכרטיס מסך רדאון 9200 עם 32 מגה)

פורסם
  • מחבר

נכון הXPS והMACBOOK באמת שווים +- היום, אבל יש T61 שהוא אומנם עם מסך 14" שזה חיסרון ויתרון, תלוי למי, ועולה רק 970$ למפרט דומה לזה של MACBOOK ב1299$.

ויסטה באמת פועלת על מחשב כזה אבל לא טוב כמו שלך אבל תסכים איתי זה לא תענוג לעבוד איתה.

ד"א המחשב שלך מריץ טיגר או לאופרד?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לאופרד בלי בעיות.

ודרך אגב המפרט שהבאת לא בדיוק מקביל למקבוק, אין שם צורב DVD, הבלוטות' הוא בטח גרסה יותר ישנה ואני מאמין שגם הכרטיס רשת הוא לא תקן N.

פורסם

כמו שכבר הוכח פה דל עם אותו מפרט כמו המקבוק עולה 10$ יותר אז אתה לא יכול לקבל אותו הדבר ב 300$ פחות.

מה שכן בדל אתה יכול לוותר על יותר דברים ולקבל אותו יותר בזול אבל זה ממש לא "אותו הדבר ב 3000$ פחות".

אני דווקא חושב שזה ממש כן אותו דבר. השינוי למעבד החדש של אינטל סביר להניח לא ישפיע על המשתמש בכלל. כמה פעמים באמת המחשב שלך עולה ל100% CPU ולא בגלל תוכנה שנתקעת? שלא לדבר על הT61 שעולה עוד פחות. זה שבאותה קונפיגורציה המחיר אותו דבר, לא אומר שמקבוק משתלם. כשיש מחשב שביום יום מתפקד אותו דבר ועולה פחות - זה אומר שאפל יקרים.

פורסם

העובדה שאתה לא מקבל אותו הדבר ,

אם תחפש את הדגמים היוצאים עכשיו של אפל בחנויות - הם יעלו 150 דולר פחות פלוס מינוס ואז גם שם אתה מקבל "בערך" אותו הדבר באותו מחיר.

אל תיהיה מגוכח , כשאתה בא לסוכנות רכב היום אתה לא תשווה את הגירסאת 2000 המאובזרת לגירסאת ה1600 הפשוטה נכון?

הרי שתיהן יעמדו בפקקים של איילון אותו הדבר.

בקשר לT61 , אין לי מה להגיד חוץ מכל הכבוד ללנובו שנותנים תמחור מאוד מאוד אגרסיבי ומפתה למחשב עסקי מצוין.

חבל שמבחינת הבנייה וכל המסביב הם קצת עושים עוול לסדרות הT הקודמות , אבל עדיין.

ליביו

פורסם

בהמשך לאנלוגיה שלך - זה כמו להשוות את גירסאת ה4.5 ליטר לגירסאת ה5 ליטר. אין הבדל. רק ה4.5 יהיה יותר זול.

החוויה למשתמש היא אותו דבר "בפחות 300 דולר".

פורסם

אני זורם איתך , זה כמו להשוות XSI לGTI , זה אולי ליד , נראה דומה , אבל בהחלט לא נוסע אותו הדבר.

:)

זה כמו להשוות מוסטנג 67 6 צילינדר ל8 :) , יש לי אין סוף אנלוגיות מעולם הרכב, ובכולם כמו במקרה הזה - זה אולי נראה אותו דבר , יספק את מה שהרוב רוצים מרכב , אבל בהחלט לא מתנהג ונוסע אותו הדבר.

ליביו

פורסם

עכשיו כבר הגזמת לחלוטין. אתה נכנס לריבים "דתיים" של מערכות הפעלה. אבל פרקטית עם תיקח את 2 הדלים בהבדלי הקונפיגרוציה שלהם ותתן אותם למשתמש למשך חודש כנראה אף אחד לא ידע מי משתמש באיזה מחשב.

העובדה הבסיסית נשארת - שאפל לא זולה, ולא מציאה מפרטים שהם לא לשוק הPREMIUM ומעלה.

פורסם

נו באמת , אז אני אגיד לך שסבבה , האפל הבסיסי יותר גם עולה 1100 דולר ולא 1300 , ורוב המשתמשים לא ישימו לב להבדל, ואז עם מה נשארת?

ולהגיד דבר כזה בכזה הבדל גדול במפרטים (במקרה של הדל , המפרט של המק קרוב בהרבה) זה פשוט עלבון לאינטיליגנציה של משתמש שמבין קצת במחשבים.

כמו שאמרתי לך , כמו שפרקטית שני הרכבים יעמדו באותו פקק באיילון , פרקטית , שני המחשבים יפעילו וורד ויתקתקו משחק עליו מהרגע שהוא מופעל באותה מהירות.

ליביו

פורסם
כמו שאמרתי לך , כמו שפרקטית שני הרכבים יעמדו באותו פקק באיילון , פרקטית , שני המחשבים יפעילו וורד ויתקתקו משחק עליו מהרגע שהוא מופעל באותה מהירות.

ליביו

השאלה היא אם איזה מחשב אתה רוצה להיתקע בפקק באיילון

אני אישית מעדיף להתקע עם המקבוק שלי ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים