עבור לתוכן

The New MacBook and Macbook PRO!

Featured Replies

פורסם

מתי נוכל לרכוש את ה MACBOOK החדש בישראל ?? (עדיין לא מופיע באתר של IDIGITAL)

• תגובות 40
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתקשר / תשלח מייל ותבדוק...

בכל מקרה, ביוני כנראה יצאו הדגמים החדשים של הניידים של אפל שיכללו בין היתר עיצוב משופר (ויהיו מבוססים Centrino 2).

פורסם

תתקשר / תשלח מייל ותבדוק...

בכל מקרה, ביוני כנראה יצאו הדגמים החדשים של הניידים של אפל שיכללו בין היתר עיצוב משופר (ויהיו מבוססים Centrino 2).

יש לך עוד מידע על הניידים החדשים ? מה ההבדל ? מחיר ?

תודה

פורסם

זה אפל, נראה לך שכבר יהיו פרטים ? תתעדכן ב macrumors.com

פורסם

המאקבוק הרגיל בא בלי מולטיטאצ

ואגב, כחלק מהמדיניות הישנה- חדשה של אפל לזרוק צינורות על לקחות נאמנים, מהיום השלט הקטן שבא עם כל מחשב - 20 דולר

אבל אל תשכחו שזה לבן אז קנו בהמוניכם

אוי נו באמת...

זה המחשב ההכי משתלם שקיים בקטגוריה שלו והם שיפרו מלא דברים אז זה בא על חשבון השלט, אתה יודע כמה פעמים השתמשתי בשלט הזה? (רמז, לא הרבה)

פורסם

עדיין, זה לא יפה וזה מראה כמה איכפת להם

(רמז - קנית איפוד טאצ'? שלם 20 דולר)

פורסם
  • מחבר

DELL, הורידו מחירים לXPS M1330, ועכשיו הדגם ביניים שעולה 1099$ זהה למאקבוק ביניים ב1299$ חוץ מהמעבד, כשמחליפים מעבד לאחד זהה לזה שיש במקבוק מחירו עולה ל1274$.

בסופו של דבר DELL XPS M1330 זול יותר ב25$ למפרט זהה של המקבוק.

ואפשר לבנות באתר של לנובו T61 14" ב950$ עם חומרה זהה לזאת שבמקבוק ביניים ב1299$, (T8300,2GB,X3100,160GB 5400RPM).

פורסם

בדקתי את ה XPS M1330 עכשיו וכנראה ששכחת את הכרטיס רשת תקן N שעולה 35$ ומקפיץ את המחיר שלו ל 10$ יותר מהמקבוק.

חוץ מזה הסיבה העיקרית לקנות מקבוק הייתה ותהיה המערכת הפעלה שלו ותסלח לי אבל אם אתה כבר משווה אז בוא תיקח ויסטה אולטימייט ונראה איזה מפרט תקבל ב 1300$.

פורסם
  • מחבר

exercise, תודה.

יונתן, אתה יוצא מנקודת מבט שגויה, כאילו כולם מעדיפים OS X, אבל לא הרבה מאוד אנשים (שונאי אפל למינהם/ כאלה שצריכים תוכנות מסוימות שאין בOS X/ כאלה שרגילים לWIN ולא יודעים איך להשתמש בOSX/ גיימרים ועוד..) אז תבין שלהרבה אנשים ויסטה הום פרמיום הרבה יותר טובה מלאופרד, כך שלדעתי זה לא נכון להגיד שזה שלמקבוק יש לאופרד זה יתרון.

נכון שיש BOOT CAMP, אבל בשביל זה צריך לקנות ויסטה/XP במיוחד מלא, שזה לפחות 100$ לגרסא הפשוטה ביותר של ויסטה.

פורסם

אל תשכח גם להוסיף את הסוללת 6 תאים כמו במקבוק ולא ה4 , ולהוסיף גם BLUETOOTH EDR2.0 ולא הסטנדרטי ויוצא לך מחשב יקר בכמעט 100 דולר מהמקבוק.

נבדק לפני יומיים

פורסם
  • מחבר

הדגם ב1099$ כבר כולל סוללה 6 תאים ,BT 2.0 עם EDR, קורא טביעות אצבעות וAdobe Photoshop + Premiere Elements .

אחרי שידרוג לT8300 הוא עולה 1274$

פורסם

exercise, תודה.

יונתן, אתה יוצא מנקודת מבט שגויה, כאילו כולם מעדיפים OS X, אבל לא הרבה מאוד אנשים (שונאי אפל למינהם/ כאלה שצריכים תוכנות מסוימות שאין בOS X/ כאלה שרגילים לWIN ולא יודעים איך להשתמש בOSX/ גיימרים ועוד..) אז תבין שלהרבה אנשים ויסטה הום פרמיום הרבה יותר טובה מלאופרד, כך שלדעתי זה לא נכון להגיד שזה שלמקבוק יש לאופרד זה יתרון.

נכון שיש BOOT CAMP, אבל בשביל זה צריך לקנות ויסטה/XP במיוחד מלא, שזה לפחות 100$ לגרסא הפשוטה ביותר של ויסטה.

זה בדיוק מה שדבילי בכל הויכוח על עלות, בן אדם שבא מנקודת מבט כמו שלך לא יקנה את המקבוק לא משנה מה יהיה המחיר, ואני לא אקנה את הדל לא משנה מה יהיה המחיר.

פורסם

אני מצטער מאוד אבל אתה שוכח פה שאתה קונה גם עיצוב גם נוחות גם יופי וגם מותג

למרות שזה לא החלק העיקרי עדיין יש לזה משמעות במחיר

וגם אל תשכח את המפרט ואת העובדה המשמעותית ביותר לפי דעתי שאתה מקבל גם LEOPARD עם זה!!!

פורסם
  • מחבר

אבל למה אתה חושב שזה שמקבוק יותר יפה/ מותג חזק יותר / נוח יותר מDELL XPS וזה עובדה?

להרבה אנשים כולל אותי הDELL XPS יותר יפה עם מותג חזק יותר, נוחות, לא השתמשתי בDELL אז אני לא יכול להעיד.

כנ"ל לגבי LEOPARD, למה אתה חושב שהיא טובה/ נוחה יותר מויסטה, לרוב האנשים VISTA עדיפה, גם מסיבות שהיא לא תומכת בהמון דברים וגם ביגלל שהם פשוט התרגלו לWINDOWS, ולרוב האנשים שזה לא כ"כ להתרגל למערתכ הפעלה חדשה.

אגב יונתן, אני אישית שם עין על הMACBOOK כבר הרבה מאוד זמן, ואם הוא היה המתשלם ביותר אז ללא ספק האיתי לוקח אותו אבל הוא לא, ות'אמת אני גם חושב שהוא ממש יפה (בעיקר השחור :smile1:) אבל עדיין, לשלם 1300$ על משהו שאני יכול לקבל ב1000$ רק ביגלל LEOPARD קצת כבד עלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים