עבור לתוכן

יש לי בעיה. בלוח יש לי 4 סלוטים לראם. שניים כבר תפוסים בג'יגה כל אחד =שני ג'יגה,

Featured Replies

פורסם

ואני רוצה להוסיף עוד זכרון ראם אבל עוד 4 ג'יגה. אבל מצד שני אמרו לי שזה יעשה לי בעיות באוברקלוק, ששני הסטים אינם זהים. האם אפשר לפתור את זה - שגם אוכל להוסיף 4 ג'יגה וגם תהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק(למעבד)?

פורסם

לא נראה לי שזה יעשה בעיות.

לדעתי אם זה כן עושה בעיות אז תנסה לשמור אותם בצד ולמכור אותם בעוד שנה כשהמחיר שלהם יעלה!

פורסם

אני לא יודע לגבי OC אבל אולי מה שאתה מתכוון זה שצריך וינדוס 64 ביט כדי לנצל יותר מ4 ראם..או 3.2 ליתר דיוק(אם אני זוכר נכון.

אם אין לך וינדוס 64 ביט חבל לך לקנות יותר מ4 ג'יגה ראם בכלמקרה הוא לא ינצל את הכל

פורסם
  • מחבר

כמובן שאני מדבר על 64 ביט, אבל לגופו של עניין - האם הבעיה פתירה?

פורסם

כל עוד המערכת היא 64 ביט,הזכרונות באותה מהירות והתזמונים זהים לא אמור להיות בעיה (וגם אם אחד מהסטיקים שונה בד"כ הזכרונות יעבדו אוטומטית ע"פ הזכרון הכי איטי)

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור למה ששאלתי :bash:

פורסם

:s05:

או שלא הבנתי את השאלה או שלא הבנת אותי.

יש לך 2 סטיקים של ג'יגה, אתה רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של 2 ג'יגה כ"א ואתה רוצה לדעת אם השוני בגודל של הזכרונות יגרום לך בעיות-זאת השאלה שלך?

אם כן- אז כמו שעניתי לך מקודם-לא, אין שום סיבה לבעיה אתה תוכל לעשות עם המחשב שלך OC ללא בעיות

אם זאת לא השאלה-אז מה אתה שואל בדיוק??

פורסם
  • מחבר

לא רק הגודל שונה אולי גם התזמונים יהיו שונים - ולכן אני שואל

פורסם

ענו לך כבר על זה, זה יעבוד על התדר האיטי יותר וכך גם על התזמונים (רק שבתזמונים מספר יותר גבוה זה יותר איטי).

אתה לא תנצל יותר מ4GB זיכרון אז זה לא כזה משנה לך

פורסם
  • מחבר

גם בוינדוס 64 ביט לא יהיה שימוש ביותר מ 4 ג'יגה?

זה שזה יעבוד על התזמונים האיטיים זה פשוט לי. כל מה שאני שאלתי היה על OC למרות שהתזמונים שונים, ומהטון התוקפני שבתשובתך אני מבין שפשוט לך שזה יעבוד...

פורסם

סליחה, לא התכוונתי להתקיף אותך.

הוינדוס 64 ביט יזהה לך את הזיכרון אבל רק תוכנות ממש כבדות כמו תלת מימד ותוכנות חישובים ייתמשו ביותר מ4GB.

אם אתה רק גולש ומשחק (וגם קצת עריכה) אז אתה ממש לא צריך יותר מ2, ואפילו 2GB יכולים לספק אותך. וגם זה לא יפריע לך בOC

פורסם

אם ממלאים את כל 4 הסלוטים על זכרונות , יותר קשה להגיע לאוברקלוק גבוה.

כמו כן, הזכרונות יזדקקו ליותר מתח בשביל עבודה יציבה.

בגדול ההפרש הוא לא עד כדי כך רציני אלא אם כן נפלת על לוח אם שהייצרן שלא יצא מנקודת הנחה שאף אחד לא ישים 4 ג'יגה על הלוח שלו.

הדרך היחידה לדעת היא לנסות. אולי אתה אחד מברי המזל שאצלהם הכל עובד חלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים