עבור לתוכן

הצלת מידע על ידי חברות שיחזור מחירים התנסות ...משהו ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ידיד שלומד משפטים שנה ד

הבעייה:

1)המחשב הנישא שלו נפל ו ה WINDOWS כבר לא עולה

2)כל פעם שאנו מדלקים את המחשב המחשב עובד אבל הגישה לכונן כרוכה ברעשים מוזרים ושגיעות IO (דרך אובנטו)

3)מחשש שכל פעולה כזו תגרום לנזק גדול יוצר הפסקתי את השיחזור.

השאלה:

מה אפשר לעשות ..? אני אישית לא מוכן לקחת את הסיכון באיבוד נתונים (לא שלי)

איזה חברה אתם ממליצים ואיזה מחירים נאלצתם לשלם?

פורסם

אין לי מושג. זה לא זול בד"כ.

הכי פשוט להתקשר ולשאול.

פורסם

מיטסי מומלצת!

בדיקה של דיסק קשיח עולה בערך 100 ש"ח (המחיר כלול במחיר של השיחזור).

שיחזור של דיסק קשיח עולה בסביבות 400 דולר (תברר איתם, אני לא סגור על המחיר), תלוי במורכבות של השיחזור.

היה לי פעם דיסק קשיח שהלך לו המנוע, והם שיחזרו את כל הקבצים 1:1. שום דבר לא הלך לאיבוד.

בדיסק קשיח אחר היתה לי בעיה לוגית (המחיצה נעלמה). הם בדקו את הדיסק הקשיח ואמרו לי שהוא תקין, אבל בגלל שמדובר בבעיה לוגית שמצריכה שיחזור יותר מורכב, אז המחיר יותר גבוה (אני לא זוכר כמה הם ביקשו) והם גם לא יכולים להתחייב לשיחזור של 100%. מאחר ויכולתי לוותר על הנתונים בדיסק הקשיח ההוא, ויתרתי על השיחזור ושילמתי רק על הבדיקה.

פורסם

בדיוק בשבוע שעבר טיפלתי בבעיה כזאת. דיסק גוסס בנייד שבקושי מצליח לעלות וגם זה אחרי שעות.

פשוט תחבר את הדיסק למחשב אחר דרך כונן חיצוני, מתאם או כל דרך אחרת ואז תעתיק את הקבצים החשובים.

כמובן שלא בטוח שזה יעבוד אבל בכל מקרה אחר כך אפשר ללכת לחברת שיחזור.

לדעתי ההתעסקות שווה את ההפרש במחיר, גם אם זה כולל קניית חומרה יעודית לחיבור הדיסק למחשב אחר.

אצלי זה היה דיסק IDE 2.5" שחיברתי דרך קופסת USB.

קדם כל אתה צריך לבדוק אם הדיסק הוא IDE או SATA ואז אפשר לדעת איך לחבר אותו.

אני חושב(!!) שאם הוא SATA לא נדרשת שום חומרה מיוחדת והוא יתחבר לכל חיבור SATA סטנדרטי אבל צריך לבדוק את זה יותר טוב.

פורסם

אם תתעסק יותר מדי עם הדיסק הקשיח בלי לדעת מה אתה עושה, ואחרי זה תלך לחברת שיחזור כדי לשחזר את מה שלא הצלחת, אז השיחזור יכול לעלות לך הרבה יותר כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים