פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים כבר פעם שלישית שאני מנסה להתקין אובונטוובכל פעם כשההתקנה מגיעה להגדרות APT ההתקנה נתקעתההתקנה אומרת שהיא סורקת את אתר המראה. אי אפשר לדלג על זה?אני חייב להגיע לפחות לשלב שיש לי בוט מההרד דיסק
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים אם תנתק את המחשב שלך (ממש את החוטים) מהאינטרנט אז זה יעבוד.אני מנחש שאתה מנסה להתקין אובונטו (לא ציינת איזה הפצה אתה מנסה להתקין)אישית התקנתי את הגרסא האחרונה בדיוק ביום שהיא יצאה והשרתים היו עמוסים רצח וגם אני נתקלתי באותה בעיה...אבל ההרגשה היא שההתקנה של אובונטו רק מדרדרת עם השנים, בפעם הראשונה שהתקנתי אובונטו זה הלך הרבה יותר חלק X:...
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים מחבר אני לא מבין מה זה משנה אם החוטים מחוברים או לאההתקנה בכל אופן תנסה לגשת לאתר
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים למה אתה זורק דברים באוויר בלי שניסית ?ואין לי מושג איזו הדרדרות יש... ההתקנה של UBUNTU 7.10 היא מהפשוטות / קלות שראיתי.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר okניתקתי את הכבל של הרשת והצלחתי להתקין אובונטו בלי להיכנס לאתר המראהכאשר ההתקנה דילגה על הגדרות apt היא גם דילגה על הגדרות אבטחה איך אני משלים את הגדרות האבטחה וה aptדבר נוסףנכנסתי לאינטרנט ע" הטרמינל ב alt+f2אבל איך אני מגדיר חייגן להתקשות ב adslומאיפה אני מתארגן על תוכנות ללינוקס ואיך מתקינים אותן לעזזלפעם ראשונה עם לינוקס עזרה חברהתודה
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים ואין לי מושג איזו הידרדרות יש... ההתקנה של UBUNTU 7.10 היא מהפשוטות / קלות שראיתי.התקנה שלה באמת מהקלות שיש אבל אחרי שמתקינים את המערכת והיא דואגת לקרוס לפחות פעמיים בשבוע + בעיות מוזרות ומציקות שקשה נורא לפתור.אז כן אובונטו מידרדרת.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים תריץ את התוכנה synaptic ותחת התפריט יהיה משהו של resporitory כנס לשם ותלחץ על כל הדברים שם חוץ מה untested וה backports נראה לי. אחרי זה תשמור ותעשה reload, ו mark updates ו apply.מהתוכנה הזו גם מתקינים תוכנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.