עבור לתוכן

עזרה בבחירת מדפסת לייזר חסכונית

Featured Replies

פורסם

שלום

אני זקוק למדפסת לייזר שחור לבן חסכונית ומשתלמת, לסטודנט.

הציעו לי מספר הצעות אבל לא ממש ברור לי מה ההבדל ולמה אחת יקרה מאחרת...

XEROX 3122

XEROX 3177

HP 1020

HP 1018

SAMSUNG ML 1610

לפי מה שהבנתי כולם באים עם טונר לא מלא של 1500 בערך

אם לא אכפת לי מראה או מהירות אלא רק יעילות וחסכון, עכשיו ובקנייה הבאה של הטונר אז מה כדאי לי?

אשמח לכל עזרה או המלצה חדשה עם הסבר, בבקשה לא סתם לזרוק שמות בלי לומר למה...

תודה מראש

פורסם

תבחר בין ה 3122 או ה HP 1020 שניהם היחידות שמגיעות עם טונר מלא,הזירוקס ל 3000 דף וה HP ל 2000.

פורסם

אני ממליץ לך ללכת על ה- XEROX 3117.

יש לי אותה ואני מרוצה מאד, גם אני סטודנט ואני מדפיס כ- 1000 דפים בחודש לפחות.

פורסם

תבחר בין ה 3122 או ה HP 1020 שניהם היחידות שמגיעות עם טונר מלא,הזירוקס ל 3000 דף וה HP ל 2000.

תלוי בהפרש המחירים. אם ניקח את המחיר הנמוך ב-ZAP, מדובר ב-312 עבור ה-3117 וב-540 עבור ה-3122. הפרש של 230 ש"ח בערך.

תוף מקורי מלא עולה 385 ש"ח, כך שחצי ממנו זה פחות מההפרש של 230. כל עוד המחירים קרובים לכך, ה-3122 לא ממש חסכונית יותר מה-3117.

מה שכן, יש לה יתרונות אחרים על ה-3117: מגש דפים פנימי ולא חיצוני וחיבור LPT למי שצריך. מצד שני, היא טיפה גדולה יותר.

פורסם

לטווח הארוך ה 3122 משתלמת יותר,

בנוסף המנוע שלה חזק יותר.

פורסם

ה-HP 1020 היא סוס עבודה, והיא גם הרבה יותר זולה מה-Xerox.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהכי מומלצת היא ה 3122 אבל לא הבנתי מה זה אומר "סוס עבודה"?

אתם מתכוונים לכמות דפים לדקה או כמה זמן היא מחזיקה מעמד?

ולגבי הטונרים, כולם עולים אותו דבר למדפסות הנ"ל? אז למה לא לקחת את המדפסת הכי זולה אם גם ככה כולן באות עם אותו טונר?

שוב תודה

פורסם

ולגבי הטונרים, כולם עולים אותו דבר למדפסות הנ"ל? אז למה לא לקחת את המדפסת הכי זולה אם גם ככה כולן באות עם אותו טונר?

לא קראת מה שכתבו אחרים? אז למה לשאול בכלל?

פורסם
  • מחבר

לא קראת מה שכתבו אחרים? אז למה לשאול בכלל?

ולא קראת מה שאני שאלתי? לא יכולת גם להתעלם ולענות ולעשות משו פרודוקטיבי עם הזמן שלך?

קראתי, תודה לכולם, הפנמתי, מה לעשות? לא הבנתי...

לפי החנויות שדיברתי איתן, המדפסות לא מגיעות עם טונר מלא. רציתי לדעת ממה נובע ההבדל במחיר ומה רע ב3177?

תלוי בהפרש המחירים. אם ניקח את המחיר הנמוך ב-ZAP, מדובר ב-312 עבור ה-3117 וב-540 עבור ה-3122. הפרש של 230 ש"ח בערך.

תוף מקורי מלא עולה 385 ש"ח, כך שחצי ממנו זה פחות מההפרש של 230. כל עוד המחירים קרובים לכך, ה-3122 לא ממש חסכונית יותר מה-3117.

מה שכן, יש לה יתרונות אחרים על ה-3117: מגש דפים פנימי ולא חיצוני וחיבור LPT למי שצריך. מצד שני, היא טיפה גדולה יותר.

אין לי מושג על מה הוא מדבר...

ה-HP 1020 היא סוס עבודה, והיא גם הרבה יותר זולה מה-Xerox.

כמו ששאלתי, מה זה אומר סוס עבודה?

פורסם

כמו ששאלתי, מה זה אומר סוס עבודה?

הוא מדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס ומדפיס... בקיצור, סוס עבודה!

פורסם

לא מתקשרים לחנויות מתקשרים ליצרן.

פורסם
  • מחבר

לא מתקשרים לחנויות מתקשרים ליצרן.

מה זה משנה מה היצרן אומר? החנות מחליפה ושמה כמה שהיא רוצה... לרוב רק חצי מהכמות אם בכלל

יש חנות שמוכרת עם טונרים מלאים או שכל היצרנים פשוט מוכרים ככה?

מה החסרונות של ה3117?

תודה מראש

ואין כבר 3122...

פורסם

מה זה משנה מה היצרן אומר? החנות מחליפה ושמה כמה שהיא רוצה... לרוב רק חצי מהכמות אם בכלל

חנות שעושה את זה היא פושעת ולא קונים מחנות כזאת.

פורסם

כשאני קניתי הציעו לי טונר כמעט ריק מקורי או טונר מלא בדיו חלופי (טיפה פחות שחור). דיל שווה לדעתי.

[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 14:57:29

חנות שעושה את זה היא פושעת ולא קונים מחנות כזאת.

אני חושב שרוב המדפסות מגיעות מהיצרן עם טונר ראשוני מלא חלקית

פורסם

כמה שטויות בפוסט אחד? זה לא שוק שפותחים ושמים מה שרוצים,החנות לא אמורה בכלל להתעסק עם זה.

ואין דבר כזה טונר כמעט ריק!! טונר התחלתי מגיע ל 700-1000 דף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים