עבור לתוכן

בעייה רצינית בצורב

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אז ככה, יש לי בעיה במחשב יותר נכון משר בצורב, יש לי מערכת הפעלה ווינוס XP PRO עם SERVICE PACK 2, אז ככה, הצורב שלי התחיל לעשות לי בעיות, לא רצה למחוק או להמשיך צריבה על דיסק DVD-RW, חשבתי שנדפקו הדיסקים אבל זה קרה ב6 דיסקים שונים, חשבתי נדפק הצורב, החלפתי אותו כי הייתה לי אחריות, ועדיין הבעיה נמשכה, חשבתי עבדו עליי והביאו לי צורב לא כל כך חדש, אז לקחתי צורב מחבר, צורב חדש שנקנה לפני שובע, ואותה הבעייה, קודם כל בNERO רשום שאין אפשרות למחוק דיסק מפני שהוא לא RW לאחר שהצלחתי למחוק דרך איזו תוכנה, רשום בNERO שאי אפשר לצרוב עליו מידע חדש מפני שהדיסק הוא דיסק DVD-ROM ולא RW , על דיסק חדש מהקופסא המחשב צורב, אבל אם רוצים להמשיך צריבה או למחוק דיסק , אין אפשרות לעשות זאת,ועוד דבר, למה הNERO מראה לי שהדיסק שיש עליו מידע כבר הוא DVD-ROM ולא RW?, וגם ניסיתי לצרוב ב ASHAMPOO והוא זיהה לי רק דיסק אחד שהצלחתי למחוק אותו דרך תוכנה בשם IMGBURN ואת כל שאר הדיסקים הצרובים הוא לא מזהה ולא רק ב ASHAMPOO אלא גם ב NERO ,ועוד דבר, למה ב DEVICE MANAGER רשום לי שה DVD שלי הוא בחיבור SCSI? ובתכלס הוא לא... , תעזרו לי בבקשה!!!!

פורסם

אהלן,

קודם כל אני ממליץ בחום שתשתמש במקש אנטר לסדר קצת את ההודעה שלך.

בכל אופן, מבחינת הצריבה יש 3 דברים שונים שאתה צריך להתיחס אליהם באופן נפרד

1. הצורב (הרכיב עצמו+קושחה) 2. המדיה (הדיסקים) 3. התוכנה (כולל דרייבר, מערכת הפעלה, תוכנת הצריבה וכו').

החלפת צורב ואתה אומר שהבעיה ממשיכה,

ניסית להחליף לסוג אחר של מדיה (ולא מדיה זהה) ? ניסית לקחת מדיה נקיה שלך ולנסות במחשב אחר ?

בנוגע לזיהוי כ-SCSI, תבדוק שאתה מסתכל על הצורב שלך ולא על כונן וירטואלי כמו לדוגמא של דימון-טולז.

פורסם
  • מחבר

אני הסתכלתי על הצורב שלי ולא על כונן וירטואלי, וכן הוא רשום כ SCSI

ואני לןא מצליח להבין למה

דבר שני , לקחתי מדיה נקיה גם וניסיתי במחשב אחר ושם הכול עובד, משהו פה דפוק במחשב שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים