עבור לתוכן

חברים יקרים האם זה כייף וקל לשחק בשלט של קונסולת הWII?

Featured Replies

פורסם

הוא בן 33 ואם משפחה מה אתה מצפה ?

לי אין משפחה אבל רוב השבוע אני לא משחק לא בWII ולא בPC

יש עבודה חביבי וחוזרים מהעבודה בלי הרבה כוח לשחק

תכניס לזה משפחה אז בכלל

פורסם

מעניין שUT2004 יש לו הרבה כוח לשחק.....

ת'אמת חשבתי שהמכשיר יעניין את אחיינים שלי. לא כך הדבר =\.

בכל מקרה אחי לא ידע שהשעמום מהמכשיר יבוא כל כך מהר.

פורסם

WII זה משו שנראה מגניב עד שמסתקלים UNDER THE HOOD, אפשר להגיד. מעטים ממשיכים ליהנות מימנו כמו שצריך. אבל שוב, לא חסרים משחקים טובים... פשוט יש מעט...

פורסם

לא חסרים משחקים טובים... פשוט יש מעט...

אתה קצת נוגד את עצמך שם לא? :silly:

חבל שאין איפשהו סטטיסטיקות לגבי כמות האנשים שמוכרים את הwii זמן קצר אחרי שהם קנו אותו ...

מספיק לראות כמה מוכרים ביד2 יחסית לקונסולות האחרות כדי להבין שהמספרים די גבוהים.

פורסם

אני בן 31 ויש לי ילדה בת חודש אז כשאני חוזר הביתה אני משחק במשחק "הוצא את הגזים" ובמשחק החלפת הטיתול. עדיין היא יחסית שקטה ולא צריך להפעיל אותה הרבה. יש לנו שתי חתולות שעושות לנו יותר כאב ראש מהתינוקת (הקטנה עוקרה והגדולה התחילה לפחד ממנה בגלל הריח של הוטרינאר).

כשהילדה ישנה יש לי לרוב קצת זמן לשחק mario galaxy . אמא של אשתי עוזרת המון אז אנחנו לא מקרה טיפוסי.

בקשר לאם כדאי לקנות wii אני חושב שהדרך לבחור היא פשוטה: אם אתה אוהב משחקים של נינטנדו או משחקים ספציפיים שיצאו לwii אז כדאי לך לקנות אחרת עדיף לך לקנות קונסולת hardcore כמו 360 או PS3 או לדבוק עם ה PC בתקווה שהוא לא ימות. אני אוהב משחקים של נינטדו וגם משחקי מסיבה אז הwii היא קונסולה מעולה בשבילי . אני באופן אישי לא הייתי קונה לא את הPS3 או ה 360 בעיקר בגלל שFPS לא הכי מעניין אותי כרגע ויש לשלטים המון כפתורים.

פורסם

חבל שאין איפשהו סטטיסטיקות לגבי כמות האנשים שמוכרים את הwii זמן קצר אחרי שהם קנו אותו ...

מספיק לראות כמה מוכרים ביד2 יחסית לקונסולות האחרות כדי להבין שהמספרים די גבוהים.

ידעתי שמישו יגיד את זה |:

הכוונה היא שאין ממש הרבה כמו שרוב האנשים היו רוצים, אבל יש מספיק כדי להעביר את הזמן בין תאריך לתאריך [תאריך של משחק טוב חדש הכוונה]...

פורסם

למכור Wii זה פשוט הכי רווחי.

אנשים לא מוכרים X360 ו PS3 גם אם הם בקושי משתמשים בזה- פשוט כי זה לא רווחי, ולרוב תפסיד על זה הרבה יותר.

חוץ מזה, אני לא מופתע שהמצב בארץ ככה.

בארה"ב ויפן הווי תפס כמו אש בשדה קוצים (ולא, אנשים שם לא מוכרים ביד שניה חודשיים אחרי שהם קונים כמו פה)

בישראל, כמו באירופה- לא כ"כ. הסגנון של המשחקים הרבה פחות מושך את האנשים באיזור הזה, מסתבר.

זה היה ככה עם ה N64

זה היה ככה עם ה Gamecube (הקטע של האיזורים, למרות שהגיימקיוב לא בדיוק היה הצלחה, בלשון המעטה)

וזה לא מפתיע שזה ככה גם עם ה Wii.

פורסם

בו אני יגיד לך את זה ככה

אם הייתי גר בארצות הברית והייתי קונה את הWII לפני קריסמס ב250$

והיו נותנים לי עליו בקריסמס 400-500 דולר אז גם אני הייתי מוכר אותו

(קונה חדש שהמחירים ירגעו)

אבל עזוב את זה אני קניתי מחשב ב6000 שקל

אם הייתי יכול למכור אותו באותו המחיר הייתי מוכר אותו וקונה מחשב ב3500 במקום

אבל מה לעשות זה בלתי אפשרי

יש הרבה אנשים שמאוכזבים מאובוויליון\GOW\ועוד

ויש הרבה אנשים שמאוכזבים מהקונסולות\מחשב שהם קנו

זה לא הופך את המשחקים \קונסולות לגרועים זה פשוט עניין של טעם

ותלמד להבדיל בין טעם אישי לבין קהל היעד

אז כן אתה לא קהל היעד של הWII כמו שאני לא קהל היעד של ה360

מבחינתך זה היה טעות לקנות את הWII ואני מכבד את זה

בכל זאת זה לא אומר הרבה על המוצר זה רק אומר הרבה על הטעם שלך

בכל מקרה לכל קונסולה יש היתרונות וחסרונות גדולים

ואם מישהו רוצה המלצות הדבר הכי טוב זה לתת לא יתרונות וחסרונות

אנחנו לא בתקופת ה128 ביט שההמלצה הטובה ביותר אז הייתה לקנות PS2

יש בידול בשוק וכל אחד והטעם והצרכים שלו

פורסם

מסכים עם כל מילה של קרירין

הכל לפי קהל היעד

פורסם

קרירין צודק לגמרי, הכול לפי טעם אישי וקהל היעד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים