עבור לתוכן

windows 7?

Featured Replies

פורסם

מצדי, שויסטה תקח כמה RAM שהיא רוצה. אבל, אם עוד תוכנות נוספות רוצות זיכרון, אז שתפנה.

• תגובות 66
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוודאי שאין ארוחות חינם, לויסטה יש דרישת משאבים גבוהה יותר באופן קריטי מהXP, כשXP רצה נהדר עם פנטיום III ו256MB RAM, ויסטה צריכה לפחות פנטיום 4 עם 1GB RAM.

אבל, למי שיש מחשב מתאים, יהנה ממערכת מהירה יותר, נוחה יותר, יפה יותר ובטוחה יותר.

פורסם

אבל, למי שיש מחשב מתאים, יהנה ממערכת מהירה יותר, נוחה יותר, יפה יותר ובטוחה יותר.

תראה המחשב שלי וגם במשרד (במשרד עם ויסטה 64 4 ג'יגה ראם) מריצים את ויסטה בסדר גמור, אבל... שאני עובר ל-XP אתה מרגיש! שהמחשב נושם לרווחה ופשוט טס, וזה מבלי להיכנס לעניין המשחקים.

ותאמין לי שניסיתי לתת לויסטה כמה הזדמנויות, תקרא את הפוסטים הקודמים שלי אפילו. כמה אני יכול לשקר לעצמי? המערכת פשוט מתאמצת! יותר צריכת חשמל, יותר משאבים, דיסק כמעט ולא מפסיק לכתוב/לקרוא אפילו ב-idle מה קרה השתגענו :kopfpatsch::screwy:

שהחברה מרדמונד ישבו על התחת השמן שלהם וכתבו מערכת הפעלה נורמלית! מצידי גם שתראה כמו דוס העיקר שתעבוד! מצידי גם שיחתמו הסכם עם אפל לקחת את ה-OS X להעתקה שלמה עם רשיון.

ומערכת הפעלה 1-2 לא 6 גרסאות לשגע את הלקוחות.

פורסם

תאמת באמת יש הרגשה כאילו המערכת הפעלה כבדה יותר, אבל בXP אחרי יש הרגשה של מערכת הפעלה מיושנת, ויסטה בהחלט כבדה יותר ואולי אף תגדיל את חשבון החשמל, אבל עדיין היא עובדת מהר לא פחות, וזה העיקר.

פורסם

תאמת באמת יש הרגשה כאילו המערכת הפעלה כבדה יותר, אבל בXP אחרי יש הרגשה של מערכת הפעלה מיושנת, ויסטה בהחלט כבדה יותר ואולי אף תגדיל את חשבון החשמל, אבל עדיין היא עובדת מהר לא פחות, וזה העיקר.

את זה אפשר לפתור עם:

http://www.stardock.com/

פורסם

אוייש אז לך על לינוקס ....

וה WinFS אמור לקרות מתי שהוא

אל תדאג לי. אם אין לך משהו חכם להגיד..

פורסם

מדהים,

5 עמודים, אף מילה אחת קשורה לכותרת.

אתם מספיקים ממש הרבה כשאני לא באזור.

ננעל

אני פותח דיון רשמי של ויסטה נגד כל השאר. תרגישו חופשי לקחת את הדיון ההזוי והמחזורי הזה שלכם לשם.

נשבר לי לקרוא את אותם שטויות שוב ושוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים