עבור לתוכן

windows 7?

Featured Replies

פורסם

לעבודה של אופיס + אינטרנט גם 1GB לויסטה אולטימייט זה מספיק, ועובד נהדר, עם המפרט שבצד שיחקתי בCOD4 נהדר על ויסטה אולטימייט.

כמובן שאני מתכוון כשלא מכבים את הPF, כי אז גם 8 לא יספיק לדברים כבדים.

בקשר לצורב, צורבים טובים של LG עולים 160 שקל.

ב243 שקל אפשר לקנות COMPUCASE 6K60 + HEC 300ART-F, שזה מספיק, נכון לא מתאים למחשבי על אבל לכאלה עם כרטיס מסך מובנה זה נחמד.

ויסטה אולטימייט תופסת 8GB אחרי התקנה, ככה זה היה אצלי ועכשיו גם חיפשתי בגוגל ומצאתי תשובות זהות לשלי.

http://voiceofchinese.com/files/afterinstallvista_space.png

• תגובות 66
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מבינה שאני היחידה שהייתה רוצה שגם המחיר של מערכת ההפעלה קצת ירד לעם.

פורסם

לעבודה של אופיס + אינטרנט גם 1GB לויסטה אולטימייט זה מספיק, ועובד נהדר, עם המפרט שבצד שיחקתי בCOD4 נהדר על ויסטה אולטימייט.

כמובן שאני מתכוון כשלא מכבים את הPF, כי אז גם 8 לא יספיק לדברים כבדים.

בקשר לצורב, צורבים טובים של LG עולים 160 שקל.

ב243 שקל אפשר לקנות COMPUCASE 6K60 + HEC 300ART-F, שזה מספיק, נכון לא מתאים למחשבי על אבל לכאלה עם כרטיס מסך מובנה זה נחמד.

ויסטה אולטימייט תופסת 8GB אחרי התקנה, ככה זה היה אצלי ועכשיו גם חיפשתי בגוגל ומצאתי תשובות זהות לשלי.

עם המפרט הזה ויסטה רצה מהר ובצורה חלקה? יותר טוב מ-XP? פחות טוב מ-XP? הרבה אנשים עם 1GB זיכרון מתלוננים שויסטה רצה להם מאוד לאט.

עכשיו יש לי 6GB זיכרון (4GB RAM ועוד 2GB ב-Page File), כך שנראה לי שעם 8GB RAM באמת אפשר לוותר על ה-Page File.

דרך אגב, לשחק משחקים כבדים עם כרטיס מסך מובנה על ההגדרות הכי נמוכות זה פשוט בדיחה.

לגבי ה-8GB, אין לי מושג. אצלי ויסטה תפסה 15GB אחרי התקנה.

אני מבינה שאני היחידה שהייתה רוצה שגם המחיר של מערכת ההפעלה קצת ירד לעם.

אני מסכים! זה פיצ'ר מאוד חשוב!

אני גם סבור שאם המערכת הפעלה (בגירסה המלאה) תעלה 200 ש"ח, אז מיקרוסופט היו מרוויחים הרבה יותר כסף.

פורסם

הויסטה עבדה לי כמו על XP באותו מפרט.

מי אמר לשחק משחקים כבדים על כרטיס מסך מובנה? למה בXP אפשר לשחק במשחקים כבדים עם כרטיס מבנה?

פורסם

XP רץ טוב עם 1GB, אבל עם 2GB הוא רץ מצויין.

יכול להיות שעם 1GB ויסטה ו-XP עובדים אותו הדבר, אבל עם 4GB ויסטה עובדת יותר טוב מ-XP.

אמרת ששיחקת COD4 על Vista Ultimate, והמלצת על ספק כח ומארז פשוטים שאמרת שהם מספיק טובים לכרטיס מסך מובנה, אז קצת משתמע מכך שאפשר לשחק משחק כבד כמו COD4 עם כרטיס מסך מובנה.

יכול להיות שב-XP אפשר לשחק COD4 עם כרטיס מסך מובנה. אבל, אין ממש טעם לשחק במשחקים חדשים על הגדרות נמוכות. הכי כיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות (ולא צריך בשביל זה מערך SLI).

פורסם

XP רץ טוב עם 1GB, אבל עם 2GB הוא רץ מצויין.

יכול להיות שעם 1GB ויסטה ו-XP עובדים אותו הדבר, אבל עם 4GB ויסטה עובדת יותר טוב מ-XP.

גם ל-XP יש גרסת 64 ביט שמזהה 4GB ומעלה.

עניין של העדפה.

פורסם

^^^

אני משווה Windows Vista Ultimate 64bit מול Windows XP Professional x64 SP2.

פורסם

^^^

אני משווה Windows Vista Ultimate 64bit מול Windows XP Professional x64 SP2.

אני עובד עם שניהם במשרד, ולא רואה שיש בעיה מבחינה מקצועית.

מה שכן לויסטה 64 ביט יהיה עם הזמן יתרון של דרייברים על XP בגרסת 64 ביט.

פורסם

אני משווה את שניהם על אותו מחשב.

אין ממש בעיה, פשוט ניתן להבחין בבירור שויסטה עובדת יותר מהר.

פורסם

אני משווה את שניהם על אותו מחשב.

אין ממש בעיה, פשוט ניתן להבחין בבירור שויסטה עובדת יותר מהר.

יכול להיות שפונקצית ה- superfetch בויסטה מטעה אותך, כי באמת פתיחת תוכנות מהירה יותר.

אבל במשימות עצמם עדיין אין יתרון לויסטה על XP.

הבעיה ב-superfetch שאותי עצבנה זאת העובדה שנשארים תהליכים בזכרון כדי לאפשר superfetch לתוכנה.

פורסם

יכול להיות, אבל זה שויסטה עולה יותר מהר ותוכנות עולות יותר מהר, זה דבר חשוב.

פורסם

יכול להיות, אבל זה שויסטה עולה יותר מהר ותוכנות עולות יותר מהר, זה דבר חשוב.

שוב, השאלה למי זה טוב ועל חשבון מה?

פורסם

זה טוב למשתמש לא סבלני במיוחד שלא רוצה לחכות עד שתוכנות יעלו. על חשבון מה? על חשבון הברון.

פורסם

אצלי הנסיון הפוך (XP יציב פי כמה מויסטה) וגם להשוואה לינוקס יכול לרוץ על מחשב הרבה יותר נחות (בסביבת ממשק תלת מימד) בלי בעיה.

אני אישית הייתי רוצה סביבת command line יותר עשירה מובנת (משהו שהם פועלים בכיוון של powershell) ואולי גם איזה סביבת סקריפט נורמלי מובנית (סטייל python מובנה במערכת).

הייתי גם רוצה מערכת קבצים עם metadata הרבה יותר חזק (סטייל WinFS שנזנח).

אוייש אז לך על לינוקס ....

וה WinFS אמור לקרות מתי שהוא

פורסם

אין הנחות בויסטה, ואין ארוחות בחינם. הכל על חשבון משאבי מחשב במיוחד זכרון ראם.

ותאמין לי מנסיון עשיר עוד מתקופת הבתא של ויסטה ההבדלים ממש מינוריים. כמה כבר פעמים אנשים פותחים תוכנה? לא בגלל זה יש לנו מחשבים מודרניים שנוכל להריץ כמה יישומים במקביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים