עבור לתוכן

windows 7?

Featured Replies

פורסם

אוף, למה עשית אדום? קשה לצטט ככה.

1. בסדר, ברור שזה באג ולא פיצ'ר. אבל, למי שאין לו SP1 מובנה בדיסק התקנה זה לא ממש עוזר. בנוסף לכך, Windows Update לא מציע את העדכון שמתקן את זה באופן אוטומאטי. צריך לחפש את העדכון באינטרנט לבד, וגם צריך לדעת מה לחפש.

2. הבנתי שהם עובדים על זה ב-Windows 7.

3. עדיין, רכיב האבטחה הזה אמור לזכור יישומים שאישרתי בעבר, במידה ואני בוחר בכך, בדומה לפיירוול.

4. זה לא רק שחסרים הכפתורים האלה, אי-אפשר בכלל לעשות התאמה אישית.

5. אני לא זוכר בדיוק את לשון ההודעה, וכבר החזרתי את ה-Page File. בעיקרון, כתוב שהזיכרון עומד להיגמר ויש שתי אפשרויות: לסגור את Crysis (לדוגמה) או להתעלם. לגבי 4GB, המחירים של הזיכרונות עכשיו ברצפה כך שנראה לי ש-4GB יהיו מאוד נפוצים. אני בכלל שוקל עכשיו לקנות עוד 4GB (הלוח-אם שלי תומך ב-8GB).

6. ב-XP עשו משהו מאוד בסיסי. אני רוצה ממשק GUI נוח לשימוש גם לאנשים לא מקצועיים שיאפשר לשנות הרבה מאוד מאפיינים במערכת, וכפתור Advanced שיאפשר למשתמשים מקצועיים לשנות כמעט כל מאפיין במערכת. דוגמה אחת: רציתי לשנות את התיקייה "Documents" ל-"My Documents" (לצורך תאימות ל-Windows XP), ולשים אותה במחיצה E. הצלחתי לעשות את זה, אבל התיקייה "Documents" נשארה עם האייקון היפה שלה, ולתיקייה "My Documents" יש אייקון רגיל. כנ"ל גם לגבי התיקייה "Downloads".

7. אני לא גרפיקאי, אבל אפשר לעשות גרפיקה יותר יפה (לא הקוביה בלינוקס). סרגל כלים כמו ב-Mac OS X יכול להיות רעיון לא רע (הם מעתיקים הרבה דברים, אז למה לא את זה?); בחלון של התיקיות אפשר לשים רקע צבעוני יפה וניתן להתאמה אישית, במקום רקע לבן; בתפריטים אפשר לשים אייקון יפה ליד כל פקד; זה לא הכי נוח שהתפריט של "All Programs" הוא כ"כ קטן ולא כמו ב-XP (שיתנו לבחור), וגם זה פחות נוח שהישומים נמצאים לפני התיקיות ולא אחריהן.

8. אני עדיין לא מבין למה המערכת הפעלה חייבת לתת לתוכנות זיכרון וירטואלי כשיש 2GB פנויים ב-RAM. מקסימום, אם יהיה מצב שתוכנות ידרשו עוד זיכרון, אז היא תוכל להעביר חלק מהזיכרון ל-Page File על הדיסק הקשיח.

9. אני יודע שזה באג. אתה אומר שזה רק בעברית? ברוסית למשל זה בסדר? והבעיה היא רק במסך פתיחה, כשנכנסים ל-Windows אז זה כבר בסדר (משתנה לאנגלית).

10. אפשר לעשות GUI יפה שעולה מהר ולא תופס הרבה זיכרון באמצעות גישה ישירה לזיכרון. משתמש אמור לראות רק את ההצגה, ולא את מה שקורה מאחורי הקלעים.

LOL :)

• תגובות 66
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לעומת זאת אני מטיל בספק את הקיום של המערכת אצל אנשים אחר מלבד מייקרוסופט (אין גם סיבה להוציא את הגרסא הזאת למישהו... M1 זה בקושי דבר עובד)

תמשיך להטיל, מיקרוסופט נתנה את ה CODE DROP לשותפים עסקיים לצורכי בדיקות (אתה יכול לחשוב למשל על כמה חברות שהיא מעוניינת לתת להם לבדוק דברים).

3d7, די לבכות על ה PF המסריח הזה.. יש לך בכלל הבדל כלשהו בביצועים שאתה כלכך להוט לבטל אותו ?

אתם מבלבלים פה את המונחים גם של "זיכרון וירטואלי" ו "page file".

אם אתה רוצה BOOT MANAGER עם GUI, תתקין אחד, יש מספיק. אצל מיקרוסופט הסיבה היחידה שיש את התפריט הזה זה בשביל להעלות את חלונות כמה שיותר מהר.

פורסם

לפי דעתי וויסטה היא אחלה של מערכת הפעלה... הדברים היחידים שהייתי רוצה שישפרו או בוויסטה או במערכות הפעלה חדשות יותר זה:

דרישה הגיונית לחומרה שתחזיק את המערכת טוב ויציב בלי להוציא מאות שקלים על זכרון ומעבד רק בשביל שנוכל להריץ את וויסטה על הגדרות סבירות, (כשיש תחליף בשם XP שלא נופל מאחור, בעצם אפילו עוקף). אבל זה בטח ישתנה לטובת VISTA..

עוד דבר אחד וזה: שיפור של היחס ביצועים במשחקים בן VISTA ל-XP: אני רוצה שיהפכו את VISTA למכונת משחקים משומנת ולא הטוסטר שיש לנו עכשיו... אז יופי SP1 יצא... זה לא מספיק!

מבחינת ממשק ונוחות וויסטה באמת מעולה, היא מספקת אותי.

פורסם

אני רק עוקב אחרי ההיגיון

XP הוא בילד 5

ויסטא זה בילד 6

ויסטא SP1 זה בילד6.1

ווינדוס 7(לונגהורן/וינה/מסרקשחור) זה בילד 7

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_NT#Releases

שיהיה מסודר, הבילד שאנחנו מדברים עליו, שם זאת הגירסה של הNT. אני לא יודע למה יש שם בכלל התייחסות למספרי בילד (2195 של 2000 ו2600 של XP) זה סתם שטויות..

מה שכן, XP מבוסס על הליבה של 2000, אני חושב שגם Vista למרות שלפי מיקרוסופט היא NT6

מאז Win2K (עם SP4) לא השתנה הרבה במערכת הזאת (הייתי אומר אפילו מאז NT4 SP6 אבל לא יצא לי לעבוד איתה כל כך)

בכל מקרה מאז שנת 1999 למפתחים בMicro$oft אין יותר מדי עבודה

פורסם

3d7, די לבכות על ה PF המסריח הזה.. יש לך בכלל הבדל כלשהו בביצועים שאתה כלכך להוט לבטל אותו ?

אני לא ממש מרגיש בהבדל בביצועים, אבל זה לא שוחק את הדיסק הקשיח? זה נראה לי סתם מיותר. אם הוא צריך עוד זיכרון, אז שישתמש בדיסק הקשיח, אבל למה סתם כשיש הרבה RAM פנוי?

אם אתה רוצה BOOT MANAGER עם GUI, תתקין אחד, יש מספיק. אצל מיקרוסופט הסיבה היחידה שיש את התפריט הזה זה בשביל להעלות את חלונות כמה שיותר מהר.

אני יודע שאני יכול להתקין Boot Manager משלי, וזה לא משהו שממש עקרוני בשבילי. סתם רעיון לשיפור. רוב המשתמשים פשוט רגילים ל-GUI. אפילו בביוס כבר יש GUI במקום טקסט של בדיקת זיכרון ודברים כאלה.

פורסם

ויסטה פשוט אכזבה

וכולנו יודעים את זה

פשוט נחכה למערכת הפעלה הבאה

ודרך אגב מה שאני הייתי רוצה במערכת הפעלה הבאה שלי :

1. דרישות חומרה נורמליות לזמן של ההוצאה

2. תמיכה ועזרה במערכת הפעלה הרבה אבל הרבה יותר טובה ואפילו תמיכה אונליין מובנית

3. BOOT הרבה יותר מתקדם עם אפשרויות לעריכה מתקדמות בפשטות

4. שהמערכת הפעלה תעלה מהר יותר , מה שיש עכשיו לא מספק כל כך

5. תאימות , שיהיה תאימות לחומרה אוטומטית , להתקנים חיצוניים , משחקים ותוכנות ואני מדבר על תאימות מלאה ב99-100% , לא כמו שיש כיום

ואת התאימות הזאת שהיא לא תתלבש כמו טפיל על המערכת ותכביד אותה אלא שהכל יהיה ONLINE

פורסם

למה ויסטה אכזבה?

אני ממש מרוצה ממנה.

מיצד אחד אנשים רוצים GUI יפה אבל לא מוכנים להשקיע 200 ש"ח בכרטיס מסך נורמלי שיריץ את ה gui.

2G זיכרון עולה 300 ש"ח.

אנשים סתם בכיינים!

כל מערכת הפעלה דרשה מחשב חזק יותר.

גם בין 98 ן XP היתה קפיצת מדרגה.

שלא לדבר על כמה שקטלו את XP בתחילת דרכה.

ותאימות חומרה קשורה יותר ליצרנים ...יצרנים שלא מוציאים דרייברים זה לא בעיה של MS

פורסם

בילבו - האירו ניראה כמו ממשק דוס לעומת הBERYL שהפנטיום 3 256 מגה זיכרון וגיפה 4 440 שלי מריץ.

פורסם

למה ויסטה אכזבה?

אני ממש מרוצה ממנה.

כי מערכת הפעלה צריכה להיות בהרבה יותר טובה ויעילה מקודמתה, וויסטה לא עומדת בקריטיריונים האלו.

2GB ראם ממש לא מספיק לויסטה במיוחד אם אתה גם משחק.

פורסם

כי מערכת הפעלה צריכה להיות בהרבה יותר טובה ויעילה מקודמתה, וויסטה לא עומדת בקריטיריונים האלו.

האמת שעוד לא בדקתי אותה במשחקים.

אבל שוב לפי דעתי כולם בכיינים אפשר לחשוב שמקינטוש מוציא מערכות הפעלה חדשות שעןבדות על אותו דור של מחשבים כל פעם.

פשוט קישקוש!

בילבו - האירו ניראה כמו ממשק דוס לעומת הBERYL שהפנטיום 3 256 מגה זיכרון וגיפה 4 440 שלי מריץ.

והBERYL .... נחמדה.

אבל זאת לא השוואה נכונה וצודקת כי בכל זאת אבונטו לא נועדה למשתמש הפשוט.

אני לא רוצה לקמפל דרייברים ..בסדר ?

ורוב הפיצרים ב BERYL ניראים לי קשקוש מיותר.

ואני מאמין ש גיפה 4 440 שלך ירית את ה AERO בלי בעיה ... כמו כל כרטיס ב 200 ש"ח.

אני מסכים ש 15G התקנה זה המון...

ושוויסה יש חבלי לידה קשים.

אבל בכללי היא מצויינת. ניראית טוב.

ידידותית... סוף סוף אבא שלי יכול להסתדר איתה טוב יותר.

פורסם

you cant get somthing for nothing

פורסם

ויסטה מערכת הפעלה נהדרת, מהירה, GUI נהדר, יציבה פי כמה מXP (לפחות מהניסיון שלי) ועוד..

מחשב שיריץ ויסטה נהדר, לא עולה יותר מ1600 שקל אז די להיתבכיין.

C2D E2180 עולה היום 350 שקל

G33 ב500 שקל

2GB זיכרון ב230 שקל (לומרת שאפשר להסתפק גם באחד)

כונן קשיח של 160 (כבר לא מוכרים פחות מ80/160GB, ויסטה אולטימייט אחר התקנה תופסת 8GB) ב250 שקל

מארז +ספק פשוטים ב250 שקל

וכל כוננן אופטי ב100 שקל

וזה מחשב שירית נהדר את הויסטה.

פורסם

הXP וויסטא קורסים לי באותה מידע (0)

מה שכן ויסטא פשוט הפסיקה לעלות אחרי התקנת עדכון+ריסט

פורסם

אצלי הנסיון הפוך (XP יציב פי כמה מויסטה) וגם להשוואה לינוקס יכול לרוץ על מחשב הרבה יותר נחות (בסביבת ממשק תלת מימד) בלי בעיה.

אני אישית הייתי רוצה סביבת command line יותר עשירה מובנת (משהו שהם פועלים בכיוון של powershell) ואולי גם איזה סביבת סקריפט נורמלי מובנית (סטייל python מובנה במערכת).

הייתי גם רוצה מערכת קבצים עם metadata הרבה יותר חזק (סטייל WinFS שנזנח).

פורסם

ויסטה פשוט אכזבה

וכולנו יודעים את זה

פשוט נחכה למערכת הפעלה הבאה

ודרך אגב מה שאני הייתי רוצה במערכת הפעלה הבאה שלי :

1. דרישות חומרה נורמליות לזמן של ההוצאה

2. תמיכה ועזרה במערכת הפעלה הרבה אבל הרבה יותר טובה ואפילו תמיכה אונליין מובנית

3. BOOT הרבה יותר מתקדם עם אפשרויות לעריכה מתקדמות בפשטות

4. שהמערכת הפעלה תעלה מהר יותר , מה שיש עכשיו לא מספק כל כך

5. תאימות , שיהיה תאימות לחומרה אוטומטית , להתקנים חיצוניים , משחקים ותוכנות ואני מדבר על תאימות מלאה ב99-100% , לא כמו שיש כיום

ואת התאימות הזאת שהיא לא תתלבש כמו טפיל על המערכת ותכביד אותה אלא שהכל יהיה ONLINE

ויסטה היא אכזבה רק למי שאין מחשב מספיק חזק בשבילה (מה שצריך בעיקר זה הרבה RAM).

לגבי מהירות, ויסטה עולה הרבה יותר מהר מ-XP (אני מדבר על Vista ו-XP) שרצים על אותו מחשב.

בנוגע לתאימות, יש כיום תאימות כמעט מלאה. מצאתי בעיה רק ב-ZoneAlarm, ב-DAEMON Tools וב-Alcohol 120% (בשני האחרונים יש בעית תאימות רק ב-64 ביט).

ויסטה מערכת הפעלה נהדרת, מהירה, GUI נהדר, יציבה פי כמה מXP (לפחות מהניסיון שלי) ועוד..

מחשב שיריץ ויסטה נהדר, לא עולה יותר מ1600 שקל אז די להיתבכיין.

C2D E2180 עולה היום 350 שקל

G33 ב500 שקל

2GB זיכרון ב230 שקל (לומרת שאפשר להסתפק גם באחד)

כונן קשיח של 160 (כבר לא מוכרים פחות מ80/160GB, ויסטה אולטימייט אחר התקנה תופסת 8GB) ב250 שקל

מארז +ספק פשוטים ב250 שקל

וכל כוננן אופטי ב100 שקל

וזה מחשב שירית נהדר את הויסטה.

לא נכון!

צריך לומר את האמת - 2GB זיכרון לא מספיקים לויסטה (שלא לדבר על 1GB). צריך לפחות 4GB, ובמחירים של היום זה ממש לא בשמיים (תסתכלו על השמיים, אתם רואים שם זכרונות 4GB?)

Vista Ultimate תופסת 15GB (בלי דרייברים ותוכנות), לא 8GB.

אני לא הייתי ממליץ למישהו לקנות מארז וספק ב-250 ש"ח, וצורב DVD טוב עולה 200 ש"ח (מאוד זול).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים