עבור לתוכן

windows 7?

Featured Replies

פורסם

להזכירכם, לפני ויסטה, מיקרוסופט הוציאה מערכת הפעלה חדשה על 2-3 שנים (מאז שנות ה 80). ויסטה היא הראשונה שלקחה כלכך הרבה זמן. לכן לא מפליא שהם עובדים על מערכת הפעלה חדשה (ויסטה יצאה בסוף 2006).

יצא כבר גיסאת milestone ראשונה של windows 7 כאשר ניתן לקרוא התרשמות:

http://www.istartedsomething.com/20080122/neowin-forum-review-windows-7-m1/

ויש כבר תמונות באינטרנט (נראה דומה לויסטה עד כה).

• תגובות 66
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל השאלה היא, מה בכלל צריך לשנות בויסטה?

אתה צוחק, נכון?

אתה רוצה שאני אתחיל למנות?

פורסם

להזכירכם, לפני ויסטה, מיקרוסופט הוציאה מערכת הפעלה חדשה על 2-3 שנים (מאז שנות ה 80). ויסטה היא הראשונה שלקחה כלכך הרבה זמן. לכן לא מפליא שהם עובדים על מערכת הפעלה חדשה (ויסטה יצאה בסוף 2006).

יצא כבר גיסאת milestone ראשונה של windows 7 כאשר ניתן לקרוא התרשמות:

http://www.istartedsomething.com/20080122/neowin-forum-review-windows-7-m1/

בולשיט

הבילד של WINDOWS 7 יתחיל בספרה 7

כל בילד שמתחיל בספרה 6 זה ויסטא

לא פלא שזה כל כך דומה.. זה פשוט עדכון עתידי/גרסא ניסיונית של ויסטא

פורסם

זה צפוי,

ויסטה בגרסת הבטא שלה נראתה כמו XP עד לשלבים הממש מאוחרים שלה.

הממשק הגרפי זה הדבר האחרון שהם מפתחים, ככה היה גם עם XP

אני מאמין שהם יהיו חייבים לעשות איזשהו שינוי גרפי כדי שיהיה ברור שזאת מערכת הפעלה חדשה רק בגלל שאנשים מקשרים את איך שהמערכת נראית לאיך שהיא עובדת.

בולשיט

הבילד של WINDOWS 7 יתחיל בספרה 7

כל בילד שמתחיל בספרה 6 זה ויסטא

לא פלא שזה כל כך דומה.. זה פשוט עדכון עתידי/גרסא ניסיונית של ויסטא

יש לזה אישור רשמי ואני מבקש ממך לשמור על שפה נאותה, במיוחד כשאתה יוצא בהאשמות חסרות פשר.

אתה צוחק, נכון?

אתה רוצה שאני אתחיל למנות?

אם יש לך משהו רציני לומר אז כן.

כבר אמרתי שלא סתם שאלתי, ויש לזה סיבה.

אם אתה מונה, תעשה את זה בצורה חכמה ורצינית.

פורסם

אני שומר על דעתי... מייקרוסופט דואגת למספרי בילד מסודרים...

בכל מקרה תמיד אפשר לשפר מערכות הפעלה

ממשק-זה דיי ברור

ביצועים-בעיקר שימוש נמוך יותר בזיכרון

לפשט את התמיכה-לעשות שיהיה יותר פשוט למצוא תמיכה (כרגע זה באינטרנט אבל תמיד אפשר להוסיף איזה משהו בתוך המערכת עצמה)

פורסם

אני רק עוקב אחרי ההיגיון

XP הוא בילד 5

ויסטא זה בילד 6

ויסטא SP1 זה בילד6.1

ווינדוס 7(לונגהורן/וינה/מסרקשחור) זה בילד 7

פורסם

אם יש לך משהו רציני לומר אז כן.

כבר אמרתי שלא סתם שאלתי, ויש לזה סיבה.

אם אתה מונה, תעשה את זה בצורה חכמה ורצינית.

אני אוותר. הרשימה פשוט ארוכה מדי. שלא תבין אותי לא נכון, אני די מרוצה מויסטה, אבל כמובן שתמיד יש מקום לשיפורים.

בכל מקרה, TheReaper העלה כמה נקודות כלליות.

פורסם

אני אוותר. הרשימה פשוט ארוכה מדי. שלא תבין אותי לא נכון, אני די מרוצה מויסטה, אבל כמובן שתמיד יש מקום לשיפורים.

בכל מקרה, TheReaper העלה כמה נקודות כלליות.

אני מוריד לך 10 נקודות.

אתה פשוט גרוע, אין מה לומר.

לא רוצה אפילו לומר מה יצאת.

TheReaper

אתה ברצינות מנסה לטעון שעברה שנה מאז שמיקרוספט הוציאה מערכת הפעלה, והם כנראה מפתחים את הגרסה הבאה עוד מאמצע 2006

אבל איכשהו עברה שנה וחצי ולמיקרוסופט אפילו אין סקינשוט של הגרסה הבאה?

תחשוב על מה שאתה שאתה כותב לפחות 5 שניות לפני שאתה לוחץ על "שלח תגובה"

פורסם

אתה מוציא את הדברים שלי מהקשרם (או מקצין אותם)

אין לי ספק שיש מערכת

אני אפילו ראיתי הדגמה של הקרנל שלה (זה בהרצאה על אמולציה של מערכות בכלל...)

לעומת זאת אני מטיל בספק את הקיום של המערכת אצל אנשים אחר מלבד מייקרוסופט (אין גם סיבה להוציא את הגרסא הזאת למישהו... M1 זה בקושי דבר עובד)

פורסם

אני מוריד לך 10 נקודות.

אתה פשוט גרוע, אין מה לומר.

לא רוצה אפילו לומר מה יצאת.

טוב, אתה התעקשת...

1. אי-אפשר להתקין את ויסטה על מחשב שיש לו 4GB זיכרון ומעלה.

2. לא יזיק למערכת הפעלה להיות יותר חסכונית במשאבים.

3. הייתי צריך לבטל את ההודעה על הפעלה של יישום (מערכת הרשאות), כי הוא התעקש לשאול אותי כל פעם האם להפעיל את התוכנה של הכרטיס מסך בעלייה של המערכת.

4. ההיעדרות של הכפתורים Up, Cut, Copy, Paste, Delete, Undo במחשב שלי מאוד מפריעה לי.

5. מאוד משונה לקבל הודעה שהזיכרון עומד להיגמר כשנשאר עוד 600MB פנויים.

6. הייתי רוצה ממשק משתמש ידידותי מובנה במערכת ההפעלה שמאפשר לבצע למערכת Tweaks, כולל שינוי מיקום של תיקיות מערכות.

7. ויסטה יותר יפה מ-XP, אבל עדיין יש עוד הרבה מקום לשיפור בגרפיקה.

8. אני לא מבין למה המערכת הפעלה חייבת להשתמש ב-Page File על הדיסק הקשיח כשיש לה עוד המון מקום פנוי בזיכרון הראשי (כ-2GB).

9. למה כשויסטה עולה, אז הברירת-מחדל של השפה במסך הפתיחה היא עברית (למרות שהגדרתי שהיא תהיה אנגלית), ורק אחרי שויסטה עולה זה משתנה לאנגלית?

10. הייתי רוצה תפריט Boot עם GUI (לא טקסט).

הממ... זהו בינתיים. לגבי הממשק אפשר לפרט הרבה שיפורים ואופציות חדשות, אבל לא דברים עקרוניים.

אהה, עוד דבר קצת לא קשור - על Office XP אמרו שהיא יודעת לעשות הכל חוץ מלהכין קפה. מ-Office 2007 הייתי מצפה שהוא ידע לעשות גם את זה.

פורסם

אין לי ספק שיש מערכת

אני אפילו ראיתי הדגמה של הקרנל שלה (זה בהרצאה על אמולציה של מערכות בכלל...)

לעומת זאת אני מטיל בספק את הקיום של המערכת אצל אנשים אחר מלבד מייקרוסופט (אין גם סיבה להוציא את הגרסא הזאת למישהו... M1 זה בקושי דבר עובד)

מה שראית זה minwin

זאת הליבה של מערכת שרתי הוירטואליזציה המודולרית שהם מפתחים

זה לא חלונות 7

טוב, אתה התעקשת...

כן ותודה שהתייחסת ברצינות

1. אי-אפשר להתקין את ויסטה על מחשב שיש לו 4GB זיכרון ומעלה.

יש לזה פאטצ', זה באג לא פיטצ'ר ומתקנים את זה בSP1

2. לא יזיק למערכת הפעלה להיות יותר חסכונית במשאבים.

בהחלט

3. הייתי צריך לבטל את ההודעה על הפעלה של יישום (מערכת הרשאות), כי הוא התעקש לשאול אותי כל פעם האם להפעיל את התוכנה של הכרטיס מסך בעלייה של המערכת.

הגבלת הרשאות תוכנות זאת פונקציית האבטחה החשובה ביותר של ויסטה והיא הרבה יותר מאובטחת בגלל זה. הבעיה פה היא לא של מיקרוסופט אלא של המתכנתים של התוכנה שיש להם את החוצפה לדרוש הרשאות אדימיניסטרטור לתוכנה שלא באמת צריכה את זה. זאת עצלנות לשמה או פשוט חוסר מקצועיות. בעקבות ההגבלה הרבה מאוד תוכנות עדכנו את הקוד שלהם ובעקבות זאת כבר לא דורשות הרשאות אדימינסטרטור. זה משפר את רמת הקוד ואת אבטחת התוכנות. זה מגן על משתמשים מפני מתכנתים גרועים

4. ההיעדרות של הכפתורים Up, Cut, Copy, Paste, Delete, Undo במחשב שלי מאוד מפריעה לי.

מפריע מאוד, זה מעצבן ביותר. צודק למרות שחסר לי רק כפתור הUP

5.מאוד משונה לקבל הודעה שהזיכרון עומד להיגמר כשנשאר עוד 600MB פנויים.

אני עדיין מחכה שתגיד לי מה ההודעת שגיאה כדי שנראה אם יש לזה פתרון, המערכת מתריעה שהזכרון הולך להגמר. זה מעולה, בניגוד לXP שמודיעה לך רק כשהוא נגמר. חוץ מזה, אתה ביטלת את הזכרון הוירטואלי, המערכת לא אמורה לעבוד ככה, אתה לא יכול לבוא בטענות. ובטח שאתה לא יכול לבוא בטענות למיקרוסופת שהם לא ביטלו זכרון וירטואלי רק בכלל של99% מהמשתמשים שלהם אין 4 גיגה זכרון.

6. הייתי רוצה ממשק משתמש ידידותי מובנה במערכת ההפעלה שמאפשר לבצע למערכת Tweaks, כולל שינוי מיקום של תיקיות מערכות.

הם עשו את זה לXP, תן להם זמן והם יעשו את זה לויסטה. אין שום סיבה שזה יהיה חלק ממערכת ההפעלה הרגילה כי מספיק שיכנס לשם משתמש שלא מבין והוא יהרוס את המערכת לגמרי. בXP הציעו את זה כתוסף לאחר כמה שנים וכך גם יהיה בויסטה. מה אתה רוצה לשנות שאתה לא יכול?

7. ויסטה יותר יפה מ-XP, אבל עדיין יש עוד הרבה מקום לשיפור בגרפיקה.

כמו מה? מה היית משפר? היית עושה קוביה כמו בלינוקס? זה לא פוקציונלי, לא נותן כלום. מה היית משנה? מה אתה מציע?

8. אני לא מבין למה המערכת הפעלה חייבת להשתמש ב-Page File על הדיסק הקשיח כשיש לה עוד המון מקום פנוי בזיכרון הראשי (כ-2GB).

כשתוכנה עולה, היא מבקשת כמות מסויימת של זכרון, לרוב היא לא משתמשת בו. חלונות יודעת את זה ומקצה לה זכרון וירטואלי כדי שלתוכנות אחרות שכן משתמשות בזכרון יהיה זכרון פנוי. זכרון ויטואלי נוסד בגלל שלמחשבים היה ממש מעט זכרון. 4 גיגה זה אולי נשמע לך הרבה, אבל עדיין אפשר למלא את זה ולכן עדיין צריך זכרון וירטואלי. דבר איתי כשיהיה לך 300 ג'יגה של זכרון ולא יהיה שום סיכוי בעולם שתשתמש בכולו. אם לא היה זכרון וירטואלי תוכנות היו פשוט קורסות. למשל מסמך אקסל באמצע עבודה היה פשוט נעלם, זאת לא חוויה טובה למשתמש.

9. למה כשויסטה עולה, אז הברירת-מחדל של השפה במסך הפתיחה היא עברית (למרות שהגדרתי שהיא תהיה אנגלית), ורק אחרי שויסטה עולה זה משתנה לאנגלית?

באג, לא פיצ'ר. יש כלכך מעט ישראלי בעולם, אתה באמת מצפה שימצאו את כל הבאגים באותה מהירות שמוצאים אותם באנגלית?

תנסה לשנות את ברירת המחדל בסייף מוד

10. הייתי רוצה תפריט Boot עם GUI (לא טקסט).

למה לשים תוכנה כבדה בעלייה של המחשב? במקום דקה וחצי יקח לו 3 דקות לעלות, זה נשמע לך הגיוני? וגם זה סתם יתפוס מקום על המחשב, אתה הרי לא משתמש בתפריט אתחול יותר מפעם אחת כשעולה המחשב. בדרך כלל יש שם 2 אפשרויות, זה לא ממש בעיה להתעסק עם זה. הרעיון הוא שיהיה קל ומהיר ולא יפריע

הממ... זהו בינתיים. לגבי הממשק אפשר לפרט הרבה שיפורים ואופציות חדשות, אבל לא דברים עקרוניים.

אהה, עוד דבר קצת לא קשור - על Office XP אמרו שהיא יודעת לעשות הכל חוץ מלהכין קפה. מ-Office 2007 הייתי מצפה שהוא ידע לעשות גם את זה.

אתה מדבר על חומרה לא תוכנה...

http://www.tomshardware.com/2005/06/13/extreme_modding/

הנה

פורסם

http://www.tgdaily.com/content/view/34455/140/

"Windows 7 will not be the final name for any products based on this MinWin core. Traut was very specific that the purpose of the demonstration was to show that the core of Windows is very small."

בכל מקרה, מדובר על מאמץ ליצור ליבה של מערכת ההפעלה שהיא קטנה ואיכותית ויהיה אפשרי לבנות עליה.

ואל תסמוך רק על וויקיפדיה

יש הרבה בלגן ברשת אבל הוא אומר את זה במצגת שלו, מינווין זה לא חלונות 7, וגם אם זה חלק ממנה אז זה חלק קטנטן ובטח שמערכת ההפעלה עצמה לא תתפוס רק 30 מגה

פורסם

מתי אמרתי שזה יהיה כל מערכת ההפעלה?

וכל מערכת הפעלה בנויה משכבות

MINWIN אמור להיות הבסיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים