פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מיקרוסופט באמת עובדת על עוד מערכת הפעלה חדשה כרגע?אם כן, למישהו יש מושג מתי היא אמורה לצאת?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים איפה שמעת את זה ? ואולי יש סיכוי שהם כבר עובדים על חדשה למרות שאני לא ממש מאמין וגם אם כן לפחות 4-5 שנים אז אין אפילו מה לדבר על זה עכשיו
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אכן כן.כבר יצאו שמועות על כך לפני חודש-חודשיים.לפי מה שזכור לי היא אמורה להיות מושקת בסביבות ה- 2010.רועי.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים איפה שמעת את זה ? ואולי יש סיכוי שהם כבר עובדים על חדשה למרות שאני לא ממש מאמין וגם אם כן לפחות 4-5 שנים אז אין אפילו מה לדבר על זה עכשיו בטח שכן, הם עובדים עליה מאז שיצא VISTA אם לא לפני, הצפי שהיא תצא ב2009/2010.
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים בגלל שויסטה לא מוכרת הם ירצו להוציא את 7 כמה שיותר מוקדםמה שיגרום להם למהר, ולעשות מערכת עם יותר באגים...
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים מה שיגרום להם למהר, ולעשות מערכת עם יותר באגים...הזמן פיתוח של ויסטה לא באמת היה 5 שנים. באיזשהו שלב באמצע הם זרקו הכל והתחילו מחדש.תאמין לי שאם מיקרוסופט מרגישים שהם בצרות, יש להם מספיק כסף כדי לעבות את מערך החלונות שלהם ככה שיצא מוצר ברמה מספיק גבוהה.אבל השאלה היא, מה בכלל צריך לשנות בויסטה?
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים מחבר באמת יצא לי לחשוב על זה..השאלה היא..מה באמת צריך במערכת הפעלה שעדיין אין?נראה לי שכל הדברים הבאמת נחוצים וחשובים כבר קיימיםעל הפיצ'רים והשטויות והאפקטים זה נחמד, אבל לא נחוץ, יכול להיות שלא צריך בכלל עוד מערכת ושויסטה הייתה מיותרת?
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים שאלתי ברצינות...מן הסתם שעל מכלול הבעיות שיש בXP אפשר לכתוב ספר. (כתבו עשרות, זה תחום די רווחי)
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים מחבר גם אני דיברתי ברצינות לדעתי באמת כל הדברים הבאמת נחוצים למשתמש העסקי והביתי כבר קיימים באגים יהיו בכל מערכת, בXP יש הכי פחות.
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים למה אתם חושבים שהם נתכננים עוד משהו בסגנון ויסטה?? או XP?? יכול להיות שהם חושבים קצת קדימה ומוציאים משהו שיתמוך בדברים חדשים יותר, לוק שונה לגמרי, וקלות שימוש תמיד יש איפה לשפר.
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים באמת יצא לי לחשוב על זה..השאלה היא..מה באמת צריך במערכת הפעלה שעדיין אין?נראה לי שכל הדברים הבאמת נחוצים וחשובים כבר קיימיםעל הפיצ'רים והשטויות והאפקטים זה נחמד, אבל לא נחוץ, יכול להיות שלא צריך בכלל עוד מערכת ושויסטה הייתה מיותרת?יש משהו נכון בדברים שלך, אבל בעולם הקפיטליסטי הם לא יכולים להתקיים.רעיון דורש פיתוח, צריך כסף לממן אותו צריך לשלם למפתחים למשרדי הפרסום/יחצ'נות, מפיצים משווקים עד ללקוח.בלי השרשרת הזאת אף חברה קפיטליסטית לא תשרוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.