עבור לתוכן

קניית D80 ב EBAY (ב 978 דולר כולל 2 עדשות ניקון )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לי חבר שנוסע חודש

הבא לארה"ב

אבל יש לי עכשיו מישהוא בסין....

נראה לך ששם זה יהייה יותר זול?

נב

נראה לי שאחרי משלוח מכס ועמלה זה

עדיין יותר זול מבארץ

פורסם

גם אני חושב שהיה יותר זול מאשר שבארץ

פורסם

לא יודע לגבי סין, אבל אם מזמינים מ-B&H חשוב לא להזמין עם משלוח של UPS או FEDEX אלא רק של הדואר האמריקאי (USPS). עם משלוחים של חברות שליחויות יש בירוקרטיה מעצבנת ו"עמלות הפתעה" שמייקרות מאוד את הסיפור. כמו כן, אל תשכחו שעל התשלום של המוצר + המשלוח יש מע"מ.

במקרה הזה, המחיר של פנטקס K10D + עדשת קיט 18-55 ב-B&H הוא $720. לזה צריך להוסיף $82 משלוח (בדואר - International Express Mail). אם מכפילים בשער הדולר (3.6 ש"ח) ואז במע"מ (1.155) מקבלים מחיר של 3340 ש"ח. זול יותר מאשר המחיר בארץ (4000 ש"ח), אבל ללא האחריות לשנתיים של "קרט". למרות שההפרש לא קטן, אני לא בטוח שבמקרה כזה לא הייתי מעדיף בכל זאת לקנות בארץ.

פורסם

לא יודע לגבי סין, אבל אם מזמינים מ-B&H חשוב לא להזמין עם משלוח של UPS או FEDEX אלא רק של הדואר האמריקאי (USPS). עם משלוחים של חברות שליחויות יש בירוקרטיה מעצבנת ו"עמלות הפתעה" שמייקרות מאוד את הסיפור.

זה עומד להשתנות. מעכשיו יהיו עמלות גם בדואר :(

פורסם

בתור משתמש של K10D אני יכול להגיד שכל עוד לא תעלה מעל ISO 800 הניקון D80 היא צעצוע לידה

הניקוי רעשים JPEG של ניקון עדיף.

אבל אם תעבוד ב- RAW תוכל להגיע לאיכויות הכי טובות שקיימות מהחיישן הזה.

זו המצלמה שמוציאה הכי הרבה ממנו.

וב- ISO יש למצלמה הזו את הטווח הדינמי ככל הנראה הטוב ביותר מכל המצלמות הקיימות כיום (עד להופעת ה- D3 וה K20D שכדיין לא עברו ניתוח של ה- RAW שלהם).

פורסם

זה עומד להשתנות. מעכשיו יהיו עמלות גם בדואר :(

צריך לקחת את זה בחשבון, אבל זה עדיין יותר משתלם מהגזלנים בחברות השילוח - אני נכוותי פעם אחת ולא מתכוון לחזור על זה.

מהכתבה:

על פי התקנה החדשה תחויב כל חבילה, בין אם היא פשוטה ובין אם לאו, בתשלום 35 שקל. על חבילות מחויבות במכס/ מע"מ שערכן עד 1,000 דולר יידרש הלקוח לשלם 110 שקל ויותר על פי הפירוט הבא: 35 השקלים הבסיסיים בגין הטיפול בחבילה, 60 שקל עבור עמלת השחרור מהמכס, ו-20 שקלים עבור עמלת הקצאת אשראי.

בדואר ישראל מסבירים כי ההנחיות נכפו עליהן על ידי המדינה מתוך שאיפה להגביר את התחרות, וכי אינם יכולים לערער על ההנחיות. בחברה מדגישים כי התעריפים הנגבים על ידי רשות הדואר נמוכים משמעותית מהתעריפים עבור שירותים זהים הנגבים מחברות השילוח הבינלאומי הפרטיות דוגמת ups או fedex

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בדקתי עכשיו והמחיר של

ה PENTAX

ושל ה SAMSUNG

הוא בדיוק אותו דבר ב B&H

למה ללכת על הסמסונג???

אופס טעות שלי

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים