פורסם 2002 בינואר 3123 שנים תרשה לי לגחך על ההודעה האחרונה שלך...אתה מתייחס ברצינות מוגזמת לסקר שוק שנענה ע"י ציבור משתמשים שלא בהכרח בכלל יודע מה זה "מסך טוב", וחושב שהמסך שלו זה המסך הטוב בעולם.. (אתה יודע, הקטע הזה של "לי יש את הכי טוב")אתה יכול לראות למשל את המסך של iiyama שהופיע בסקר, וקיבל המון קולות, למרות שהדגם הספיציפי שהיה שם הוא פשוט מחורבן..ואתה חושב ש..............?(סתם בשביל העניין..)
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים ושוב אני מזכיר - LG זאת גולדסטר הקוריאניתלא עשו מוצר אחד ששרד הרבה זמןלא עשו משהו מיוחדחברה ממוצעת מינוס, לכל הדעות
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים ושוב אני מזכיר - LG זאת גולדסטר הקוריאניתלא עשו מוצר אחד ששרד הרבה זמןלא עשו משהו מיוחדחברה ממוצעת מינוס, לכל הדעותדברי חוכמה
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים מחבר אהמממ... חבר'ה, סמקרה שלא שמתם לב אתם מדברים פה על החלפת VM PRO 451 שנחשב למסך הטוב בעולם באיזה סמסונג ממוצע 17''?!איך לעזאזל אני פותר את הבעיה שלי?
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים [glow=red, 2, 300]moding[/glow]לא סתם, אני יגיד לך את האמת, איל לי מושג, שלוש עצות1) תנסה לעשות לו overclocking2) דבר עם אורן3) יכול להיות שהוא חם מדי אז תעשה לו מודינג ותוסיף לו עוד מאוורר4) תחליף ל4535) תתעלם6) דבר עם אורן
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים מחבר יואב, תפסיק את השטויות ועכשיו. זה בכלל לא נושא ללעג המפגר שלך.עכשיו, העברתי את המסך למחשבי הישן והבעיה נמשכה. העברתי את המסך הישן למחשב החדש והבעיה נמשכה. החזרתי את המסך הישן למחשב הישן ואת החדש לחדש והבעיה נמשכה בשניהם. פתאום שמתי לב לזה שזה מופיע גם במחשב הישן.האם גם לכן ישנה את הבעיה הזאת? נסו להכנס ל-VGAMES ותבדקו אם סרגל הגלילה בצד לא נמרח קצת.תודה,עומר
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים האמת לי זה נשמע כמו בעייה בעיינים יותר מבמסך...לא, סתם!תשתמש באחריות כל עוד אתה יכול, גם לחבר שלי היה משהו דומה עם ה-LG.
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים מחבר איך אני אשתמש באחריות? זה נמצא בכל מקום! אצל חברים שלי, במחשב הישן שלי!אני לא יודע מה לעשות.
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים אוי אתה יודע מה רק הרגע חשבתי...יכול להיות שיש לך איזה קצר או משהו בכ. מסך וזה מסביר למה כששמת את המסך הישן במחשב החדש גם במסך הישן קרה אותו דבר, ולכן אתה גם חייב להחליף מסך, וכשתקבל את החדש תשים אותו בהתחלה במחשב הישן... = ככה תראה איפה הבעיה.
פורסם 2002 בפברואר 123 שנים מחבר אבל פתאום שמתי לב שזה קרה גם במחשב הישן עם המסך הישן.אתה יכול להכנס ל-VGAMES ולבדוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.