פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25489אחד הדברים המעצבנים ביותר מבחינתי זה תשלום למולטי מקוון אולי בMMORPG זה מובן אבל לWII אין אפילו MMORPG אחד אני מאוד מקווה שSSBB לא יחיב תשלום למולטי במערב אם הוא כן יחיב אני פשוט לא יקנה אותו ונינטנדו יוכלו לדחוף אותו לתח... מבחינתי כמו שMS יכולים לדחוף את משחקי ה360 שלהם לתח... מבחינתי אני כל כך מאוכזב מזה כרגע אומרים שזה יהיה רק לחלק מהמשחקים אבל אם זה יהיה למשחקים חשובים מבחינתי זה יוריד הרבה מהחיבה שלי לנינטנדו
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים צעד רע.אם כבר אז שיעשו שנגיד יש לך חודש ראשון או תקופה מסוימת חינם,או זמן משחק מוגבל בחינם.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר אולי אתה אוהב חברות אולטרה מסחריות אני לא זה יהיה מאוד גרוע אם נינטנדו תהפוך למסחרית כמו מיקרוסופט\WWE\מקדונלדס\קוקה קולה\וכו אולי ההצלחה עולה להם לראש ואני לא יהיה חובב נינטנדו אם יתחילו אם תשלום על כל דבר קטן משחקי המשך אחד לשנה וכו
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים נינטנדו לא חברה מסחרית? :smile1: :smile1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :screwy: :screwy:
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר ברור שהיא מסחרית אבל יש מסחור ויש מסחור זה לא רמה החידה של מסחור ונינטנדו עשתה צעד שלדעתי מקדם אותה לרמת מסחור גועלית כמו מיקרוסופט
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אתה צודק , ומריו , פוקמון וכו לא מסחריים.קרירין , אתה הוזה בשלבים האלו.אני אספר לך סוד קטן , ככה בינינו - המטרה של נינטנדו , היא להרוויח כסף.כן , הם לא כמו אירגון OLPC ואירגוני צדקה והומניטריה אחרים.ליביו
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מישהו חכם פעם אמר-קרירין, אתה אמיתי? אתה פשוט הזוי מדי בשביל להיות אמיתי.מבין אותם בעניין התשלום, לדעתי מערכת מבוססת קודים תעזור יותר בעניין הפירטיות (עם עותק מקורי יגיע קוד התחברות שמאפשר משחק ברשת, כמו CDKEY......)
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים הגיע הזמן להלחם בפיראטיות ותשלום חודשי זה אחת הדרכים מה שאתה אומר שכדי שלא יהיו משחקים לא חוקיים צריך לדפוק את מי שיש לו מקרוי כדי שהוא ישלם חודשי על המשחק?(ובדרך לעשות עוד כמה מליונים על הגיו של מי שבאמת רוצה לשחק)
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר זה רק יגרום ליותר פירטיות כי הרבה גימרים יוותרו על המולטי לגמרי וככה משחקים כמו SSBB ימכרו פחות עותקים כי הרבה פשוט לא יקנו אותו אם המולטי יהיה בתשלום (נתתי שם אבל כרגע לא ידוע אם SSBB יהיה בתשלום למולטי או לא )
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים זה רק יגרום ליותר פירטיות כי הרבה גימרים יוותרו על המולטי לגמרי וככה משחקים כמו SSBB ימכרו פחות עותקים כי הרבה פשוט לא יקנו אותו אם המולטי יהיה בתשלום (נתתי שם אבל כרגע לא ידוע אם SSBB יהיה בתשלום למולטי או לא ) 8 מיליון מנויי LIVE הוכיחו אחרת...
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים דובי,אם אני לא טועה הביקוש של SSBB הוא יותר גדול , וגם אם לא במשך הזמן הוא יעלה נכון ? חוץ מזה , שב-360 יש לך את כל השירות כולל הכל,ולא למשחק אחד. חוץ מזה שאם אני לא טועה מכיוון שאין לי XBOX, יש שם צ'אטים וכו' . אז באמת,אל תשווה .
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים דובי,אם אני לא טועה הביקוש של SSBB הוא יותר גדול , וגם אם לא במשך הזמן הוא יעלה נכון ? חוץ מזה , שב-360 יש לך את כל השירות כולל הכל,ולא למשחק אחד. חוץ מזה שאם אני לא טועה מכיוון שאין לי XBOX, יש שם צ'אטים וכו' . אז באמת,אל תשווה . נכון אין מה להשוות בין LIVE לכל שרות אחר, גם ברמה הטכנית וגם ברמה פונקציאונאלית אבל שרות בתשלום מאפשר לך לפתח את זה. הLIVE לא התחיל יש עם כל הדברים שיש בו היום, הmessenger הוסף למשל רק לפני שנה~, כל עדכון מוספים אליו פיטשרים חדשים.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר 8 מיליון מנויי LIVE הוכיחו אחרת...זה 8 מיליון שיש למעלה מ18 מיליון 360 עדיין 10 מיליון לא מנוים ובכלל ל360 יש הרבה משחקים שבלי אונליין הם עלובים בWII המשחק אונלין הרציני היחיד כרגע זה SSBB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.